ЗАБАВНО

Да паднеш от смях! Вижте 11 от най-неприличните имена на известни личности в света!

Да паднеш от смях! Вижте 11 от най-неприличните имена на известни личности в света!

Ако сте решили да избирате име на детето си или на домашния си любимец, следващия списък не ви го препоръчваме. За сметка на това пък е задължително да го прочетете и да си вземете дозата смях за деня. Няма опасност от предозиране.

Ренато Курчо – един от основателите на италианската крайно лява терористична организация „Червените бригади“.

Употребата на умалително е просто израз на нежност и обич, а не за да се назове малък предмет.

Алексей Куропаткин – руски офицер, генерал от пехотата и генерал-адютант. Участник в руско-турската война (1877-1878 г.).

Фамилията му означава яребица. Ако подрастващите знаеха кой е той…

Луис Курвалан – бивсш лидер на комунистическата партия в Чили. По времето на диктатурата на Пиночет е политически затворник. За освобождението му спомага СССР, където и получава политическо убежище.

Едва ли фамилията му се дължи на афинитетът му към определен тип жени.

Фанети Мазакура – въпросният господин е от област Уимбълдън и е бил член на британския парламент.

Представете си следната ситуация: при политика от Уимбълдън идва на посещение български дипломат, който си подава ръката, за да се здрависа с домакина, а онзи с усмивка му казва: „Фанети Мазакура”.

Николас Мадуро – венецуелски политик, 75-ти президент на Венецуела. Вицепрезидент и министър на външните работи в правителството на Уго Чавес.

Едва ли името му е израз на политическа коректност.

Аба Ебан – израелски депутат и политик, бивш външен министър на Израел. В годините на социализма изкарваха хората за шпалир, които скандираха и размахваха цветя и знаменца. Как ви звучи това скандиране при първото посещение на израелския държавник “АБА ЕБАН в България”?

Да викат Ебан, някак си невърви. Затова предвидливите специалистите в ЦК на БКП заменят буквата “б” с “в” и прекръстват  израелският външен министър на Аба Еван, а за света си остана Ебан.

Мърша Макдермот–  британска историчка и писателка, чуждестранен член на Българската академия на науките от 1987 г. и доктор хонорис кауза на Софийския университет от 2007 година. Транскрипцията на името й е леко изкривена, защото при спазване на правилата се именува на български Мърша, затова родните лингвисти я прекръстват на Мерсия Макдермот.

Джо Путка– режисьор, САЩ. Всъщност се опитахме да намерим повече информация за този режисьор, но се натъкнахме на всякакви клипове и снимки, носещи фамилията му.

Йохана фон Путкамер – съпруга на Ото фон Бисмарк. Железният канцлер да му мисли с такава съпруга. Канцлера е главен подбудител и застъпник за освобождението на България.

Хосе Кура – оперен певец, тенор и диригент надарен с артистичност и изключителни вокални способности. Участвал е в многобройни телевизионни оперни постановки и концерти по целия свят.

Представяте ли си какви творби се леят под размаха на фамилията му.

Павел Пишка – чешки посланик. Пишка събужда усмивки у мъжете и греховни помисли у дамите. Още преди 10-ти ноември родните медии въведоха практиката да сменят неблагозвучните имена на западняци с приемливи за окото и ухото имена. Но конфузната фамилия не е променена нито на Пашка, Пешка или пък на Пушка.

Всъщност с таква фамилия напълно покрива критериите за посланик на любовта.

Източник: Jilo.bg

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

22-730x500

Млада жена направи на магистрала нещо, което изуми шофьорите и ги накара да си търкат очите невярващо (СНИМКИ)

май 12, 2018
1525587869-m

Цяла София се диви от обявата, която Виктор и Пламен пуснаха и разлепиха на много места! (СНИМКА)

май 6, 2018
tt

Това няма да го видите по новините: Мокро парти на Гери Никол – яката дупара с Волен Сидеров! (СКАНДАЛНО ВИДЕО + СНИМКИ)

май 5, 2018
rr

Тази сметка от кръчма “изби рибата” в мрежата! Така е като си учил за доктор, а станеш сервитьор… :)

май 4, 2018
пищов1516101969-img-6141jpg

Пищова сензационно пред “ШОУ”: Ударих 100 бона от лотарията, получих инфаркт след оргия със скиорки!

май 3, 2018
софия1525247922-1200px-alexandernevskycathedral-sofia-6

Любопитна и нестандартна СНИМКА от столицата изкара акъла на мнозина, а мрежата прегря от пиперливи закачки…

май 2, 2018