ЗАБАВНО

Да паднеш от смях! Вижте 11 от най-неприличните имена на известни личности в света!

Да паднеш от смях! Вижте 11 от най-неприличните имена на известни личности в света!

Ако сте решили да избирате име на детето си или на домашния си любимец, следващия списък не ви го препоръчваме. За сметка на това пък е задължително да го прочетете и да си вземете дозата смях за деня. Няма опасност от предозиране.

Ренато Курчо – един от основателите на италианската крайно лява терористична организация „Червените бригади“.

Употребата на умалително е просто израз на нежност и обич, а не за да се назове малък предмет.

Алексей Куропаткин – руски офицер, генерал от пехотата и генерал-адютант. Участник в руско-турската война (1877-1878 г.).

Фамилията му означава яребица. Ако подрастващите знаеха кой е той…

Луис Курвалан – бивсш лидер на комунистическата партия в Чили. По времето на диктатурата на Пиночет е политически затворник. За освобождението му спомага СССР, където и получава политическо убежище.

Едва ли фамилията му се дължи на афинитетът му към определен тип жени.

Фанети Мазакура – въпросният господин е от област Уимбълдън и е бил член на британския парламент.

Представете си следната ситуация: при политика от Уимбълдън идва на посещение български дипломат, който си подава ръката, за да се здрависа с домакина, а онзи с усмивка му казва: „Фанети Мазакура”.

Николас Мадуро – венецуелски политик, 75-ти президент на Венецуела. Вицепрезидент и министър на външните работи в правителството на Уго Чавес.

Едва ли името му е израз на политическа коректност.

code Copy and paste this code on your site.

Аба Ебан – израелски депутат и политик, бивш външен министър на Израел. В годините на социализма изкарваха хората за шпалир, които скандираха и размахваха цветя и знаменца. Как ви звучи това скандиране при първото посещение на израелския държавник „АБА ЕБАН в България“?

Да викат Ебан, някак си невърви. Затова предвидливите специалистите в ЦК на БКП заменят буквата „б“ с „в“ и прекръстват  израелският външен министър на Аба Еван, а за света си остана Ебан.

Мърша Макдермот–  британска историчка и писателка, чуждестранен член на Българската академия на науките от 1987 г. и доктор хонорис кауза на Софийския университет от 2007 година. Транскрипцията на името й е леко изкривена, защото при спазване на правилата се именува на български Мърша, затова родните лингвисти я прекръстват на Мерсия Макдермот.

Джо Путка– режисьор, САЩ. Всъщност се опитахме да намерим повече информация за този режисьор, но се натъкнахме на всякакви клипове и снимки, носещи фамилията му.

Йохана фон Путкамер – съпруга на Ото фон Бисмарк. Железният канцлер да му мисли с такава съпруга. Канцлера е главен подбудител и застъпник за освобождението на България.

Хосе Кура – оперен певец, тенор и диригент надарен с артистичност и изключителни вокални способности. Участвал е в многобройни телевизионни оперни постановки и концерти по целия свят.

Представяте ли си какви творби се леят под размаха на фамилията му.

Павел Пишка – чешки посланик. Пишка събужда усмивки у мъжете и греховни помисли у дамите. Още преди 10-ти ноември родните медии въведоха практиката да сменят неблагозвучните имена на западняци с приемливи за окото и ухото имена. Но конфузната фамилия не е променена нито на Пашка, Пешка или пък на Пушка.

Всъщност с таква фамилия напълно покрива критериите за посланик на любовта.

Източник: Jilo.bg

0
ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

видин-1-768x506

Щастливи крава, бик и прасе препускат из Видин… СНИМКИ

февруари 7, 2019
IRENA86

ГЕРБ откривателката с бананите мина на онлайн терапия: „Аз съм умна!“… СНИМКА

февруари 6, 2019
соколова05-27-678x381

Топ герберка – областен управител, не прави разлика между въглерод и водород… А Слънцето щяло да топли и ако е от „банани“

февруари 4, 2019
orig (1)

Вайръл сензацията „есе“ стигна и до градинката на Св. Седмочисленици… СНИМКИ

януари 25, 2019
лада14_1

Жигула (или Лада) на 40 години с пробег 378 км – СНИМКИ на този запазен „соцзвяр“ взривиха мрежата

януари 23, 2019
Image_1705872_128

Помните ли майката, която роди осемзнаци през 2009? Ето как изглеждат дечицата й днес… СНИМКИ

януари 18, 2019