Коментари

Унизително слагачество!

Унизително слагачество!

201212041

Сервилността на българските политици в полза на чужди държави и интереси е пословична, но това, което разкриха последните документи на Уикилийкс за бившия ни външен министър Николай Младенов, е повече от унизително. Не за него самия. Той очевидно отдавна е загубил чувството си за мярка, продал е достойнството си, ако въобще го е имал, за морал и чест у този индивид не може да става и дума. За България е унизително, защото е имала и продължава да има начело безродници, които най-безцеремонно работят против собствения си народ.
Да побързаш да се отчетеш пред господарите си и то в същия ден, когато българските власти решават да прекратят проекта за АЕЦ “Белене”, е поведение, което буди едновременно омерзение и презрение. При положение, че въпросното “решение” е взето под очевиден натиск от страна на Вашингтон, а ти сам си допринесъл за него. След което чинно козируваш на зам.-шефа на кабинета на Хилари Клинтън – някой си Джейк Съливан. Потресаващо наистина! В тази си роля дори обслужващият персонал би имал малко повече себеуважение. Но не и българският външен министър.
Трябва ли обаче да се чудим на това престъпно по рода си поведение, когато Младенов и днес е на същата тази хранилка. През януари т.г. стана известно, че Фондация “Америка за България” го е зарадвала с грант от 129 400 лв., отпуснати за НПО-то му “Софийска платформа” за борба с “остатъците от комунизма” у нас. А най-перверзното в случая е, че самият Младенов е наследник на видна комунистическа фамилия, която в максимална степен се е възползвала от благата на същия този “комунизъм”.
А днес човекът, който доведе терористите от ИДИЛ на конференция в България преди няколко години, е специален координатор на ООН по Близкоизточния мирен процес. От което – като съдим по войните в Сирия, Ирак и Йемен, ефектът е огромен, а кадърността му – ненадмината.

Валентин Георгиев, ДУМА

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0

More in Коментари

бенатоваc9ad4d81c1c84b2dbec5eedc7a25d829

И Бенатова скочи на Борисов: Сбъркани приоритети, оплетени интереси…

септември 2, 2018
чистиScreenshot_1-10

Наближава българската акция “чисти ръце”! Основните играчи предусещат края си

септември 2, 2018
бедниScreen-Shot-2018-06-13-at-11.10.30

Бедни, бедни, Борисов, що ти трябваше трети мандат

септември 2, 2018
vetko34

Олигархична война! Защо на едни им прощават, че и възнаграждават с държавни пари?

септември 2, 2018
svoge

Следващото поколение ще закрие държавата! Честно е да се разделим мирно и тихо. Що да се мъчим и ние с нея, и тя – с нас…?

септември 1, 2018
AL

Ал Йо отново изпълзя от нафталина: Русофилството е срам за България

септември 1, 2018