Европа

Германия потъва, хайл Меркел! – коментари на живеещи там българи във връзка с изнасилената и убита от мигрант девойка!

Германия потъва, хайл Меркел! – коментари на живеещи там българи във връзка с изнасилената и убита от мигрант девойка!

%d0%b0%d0%bd%d0%b3%d0%b5%d0%bb%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%ba%d0%b5%d0%bb

Мигрантската пандемия промени до неузнаваемост немците. Изчезна народът, който беше пример за точност, законност, цивилизованост и строг ред. Живея сред тях от десет години и виждам как се промениха. И не за години, а за няколко месеца. Не проумявам как те не разбират, че тяхното гостоприемство се превърна в проблем на цяла Европа! Този народ е готов за пореден път да приеме Меркел за канцлер, въпреки съмненията си, че   е направлявана от задкулисен зъл гений.  С дистанционно ли я командват, че постави сигурността на народа си, а и на Европа, под такава заплаха? И не мисли за оттегляне от политиката, защото има подкрепата на маса фанатизирани германски либерасти, които крещят в умопомрачение „Хайл!”

Живея в Германия и мога да ви кажа, че германците са промити мозъци, колкото и да ги колят и изнасилват, са убедени в правилната политика на Меркел. С такава ярост защитават, че понякога дори и на агресия ги избива.  Германия потъва и завлича всички със себе си!

Живея от няколко години във Фрайбург, но толкова много престъпления от всякакъв вид, и то само за една година, не е имало никога досега. За един месец убиха и изнасилиха две млади момичета, та дори моя приятелка се опитаха да изнасилят в центъра на града….двама африканци, но тя извади късмет, Слава Богу. Въпреки всичко, ако кажеш на някой германец от Фрайбург, че си против бежанците и по-специално против определени такива, ще те обявят за глупак, тесногръд, и че се опитваш да правиш пропаганда. В този град е пълно със зелени хипита, хипстъри и либерали, на които така са им промили мозъците, че като ти говорят, направо не ти се вярва. Нещата ще се влошават в Германия все повече, но пък много млади българи ще почнат да се връщат в Родината. Много жалко за момичетата, да почиват в мир.

При контактите ми с германците установих, че изпитват чувство на вина заради стореното от Хитлер, въпреки че никога не са го казвали в прав текст.. Едва ли не считат за свой дълг да измият позорното петно от историята с друг тип поведение-толерантност и съпричастност.  затова са толкова толерантни към мигрантите. Но след десетина години вече ще разберат, че и прекалената толерантност, състрадателност също е форма на война. Само че този път те не нагазват в чужди държави, а приемат на своя територия хората, които ще унищожат европейската цивилизация. Лошото е пред нас, сега гледаме само „рекламни” епизоди на онова, което ще  бъде ежедневие след броени години.

Съгласно „демократичните закони“ в Германия, които са в съответствие с „европейските ценности“, извършителят ще получи присъда от максимум 10 години, понеже е непълнолетен! Освен това съдиите може да вземат под внимание „смекчаващи вината обстоятелства“, като преживяни травми, културни особености и трудности при интеграцията…Освен това осъждането за убийство не означава, че той няма право на убежище! Което значи, че след 5 години може да излезе от затвора (за добро поведение след изтичане на половината наказание) и да стане пълноправен германски гражданин!

Германците подкрепят фанатично Меркел, също както подкрепяха Хитлер. Няма значение, че лидерът води стадото на заколение. Дори ислямистите почнат да колят германците по улиците, някои пак няма да загреят, че нещо не е наред.

Върла мултикулти феминистка, глобалистка и либерална активистка е изнасилена от трима шопари с тъмен тен. Първото, което казва тя след като идва в съзнание в болницата, е: „Вие сте прекрасни хора, които смело търсят свобода и сигурност, и аз ви се възхищавам“.

 

Източник: Интернет

Между редовете

http://mejdu-redovete.com/%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d0%bf%d0%be%d1%82%d1%8a%d0%b2%d0%b0-%d1%85%d0%b0%d0%b9%d0%bb-%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%ba%d0%b5%d0%bb/

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0

More in Европа

epa05995425 Germany's Christian Democratic Union (CDU) party chairwoman and German Chancellor Angela Merkel attends an election campaign event of the German Christian Social Union (CSU) party at the 46th Truderinger Festwoche festival week in Munich, Bavaria, Germany, 28 May 2017.  EPA/CHRISTIAN BRUNA

“Дойче веле”: Как се живее в Германия с доход от 416 евро на месец – над 4 милиона го правят!

май 11, 2018
20180511173920-6249043

Меркел: Излизането на САЩ от договора с Иран подкопава доверието в международния ред!

май 11, 2018
меркел101968_660_370

Меркел към Борисов след поредните куртоазни целувки: Бойко, справи се прекрасно!

май 10, 2018
Mixed Europe and Iran flag, three dimensional render, illustration

Европа срещу Тръмп: Ще спазваме сделката с Иран!

май 8, 2018
МЕРКЕЛlead_960

Първа писта! Меркел се среща с Путин в Сочи на 18 май, той пък лети за Виена и Пекин през юни!

май 7, 2018
101395_660_370

Обесиха показващия средни пръсти на народа Макрон! Десетки хиляди протестираха срещу политиката на френския президент! СНИМКИ

май 5, 2018