Европа

Германия потъва, хайл Меркел! – коментари на живеещи там българи във връзка с изнасилената и убита от мигрант девойка!

Германия потъва, хайл Меркел! – коментари на живеещи там българи във връзка с изнасилената и убита от мигрант девойка!

%d0%b0%d0%bd%d0%b3%d0%b5%d0%bb%d0%b0-%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%ba%d0%b5%d0%bb

Мигрантската пандемия промени до неузнаваемост немците. Изчезна народът, който беше пример за точност, законност, цивилизованост и строг ред. Живея сред тях от десет години и виждам как се промениха. И не за години, а за няколко месеца. Не проумявам как те не разбират, че тяхното гостоприемство се превърна в проблем на цяла Европа! Този народ е готов за пореден път да приеме Меркел за канцлер, въпреки съмненията си, че   е направлявана от задкулисен зъл гений.  С дистанционно ли я командват, че постави сигурността на народа си, а и на Европа, под такава заплаха? И не мисли за оттегляне от политиката, защото има подкрепата на маса фанатизирани германски либерасти, които крещят в умопомрачение „Хайл!”

Живея в Германия и мога да ви кажа, че германците са промити мозъци, колкото и да ги колят и изнасилват, са убедени в правилната политика на Меркел. С такава ярост защитават, че понякога дори и на агресия ги избива.  Германия потъва и завлича всички със себе си!

Живея от няколко години във Фрайбург, но толкова много престъпления от всякакъв вид, и то само за една година, не е имало никога досега. За един месец убиха и изнасилиха две млади момичета, та дори моя приятелка се опитаха да изнасилят в центъра на града….двама африканци, но тя извади късмет, Слава Богу. Въпреки всичко, ако кажеш на някой германец от Фрайбург, че си против бежанците и по-специално против определени такива, ще те обявят за глупак, тесногръд, и че се опитваш да правиш пропаганда. В този град е пълно със зелени хипита, хипстъри и либерали, на които така са им промили мозъците, че като ти говорят, направо не ти се вярва. Нещата ще се влошават в Германия все повече, но пък много млади българи ще почнат да се връщат в Родината. Много жалко за момичетата, да почиват в мир.

При контактите ми с германците установих, че изпитват чувство на вина заради стореното от Хитлер, въпреки че никога не са го казвали в прав текст.. Едва ли не считат за свой дълг да измият позорното петно от историята с друг тип поведение-толерантност и съпричастност.  затова са толкова толерантни към мигрантите. Но след десетина години вече ще разберат, че и прекалената толерантност, състрадателност също е форма на война. Само че този път те не нагазват в чужди държави, а приемат на своя територия хората, които ще унищожат европейската цивилизация. Лошото е пред нас, сега гледаме само „рекламни” епизоди на онова, което ще  бъде ежедневие след броени години.

Съгласно „демократичните закони“ в Германия, които са в съответствие с „европейските ценности“, извършителят ще получи присъда от максимум 10 години, понеже е непълнолетен! Освен това съдиите може да вземат под внимание „смекчаващи вината обстоятелства“, като преживяни травми, културни особености и трудности при интеграцията…Освен това осъждането за убийство не означава, че той няма право на убежище! Което значи, че след 5 години може да излезе от затвора (за добро поведение след изтичане на половината наказание) и да стане пълноправен германски гражданин!

Германците подкрепят фанатично Меркел, също както подкрепяха Хитлер. Няма значение, че лидерът води стадото на заколение. Дори ислямистите почнат да колят германците по улиците, някои пак няма да загреят, че нещо не е наред.

Върла мултикулти феминистка, глобалистка и либерална активистка е изнасилена от трима шопари с тъмен тен. Първото, което казва тя след като идва в съзнание в болницата, е: „Вие сте прекрасни хора, които смело търсят свобода и сигурност, и аз ви се възхищавам“.

 

Източник: Интернет

Между редовете

http://mejdu-redovete.com/%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%bc%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d0%bf%d0%be%d1%82%d1%8a%d0%b2%d0%b0-%d1%85%d0%b0%d0%b9%d0%bb-%d0%bc%d0%b5%d1%80%d0%ba%d0%b5%d0%bb/

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0

More in Европа

EU-crisis-umbrella-rain

Къде изчезна страховития ОЛАФ? И защо ЕС предпочита да си затваря очите за безобразията в България?

август 31, 2018
1535651998-sistemen-bufer-6

Заподозрян за убийството в Кемниц търсил убежище у нас, в Германия отново ври и кипи

август 30, 2018
epa06976090 French President Emmanuel Macron delivers a speech during the annual French ambassadors' conference at the Elysee Palace in Paris, France, 27 August 2018.  EPA/PHILIPPE WOJAZER/POOL

Сигурността на ЕС повече не трябва да зависи от САЩ, настоя Макрон

август 27, 2018
салвини1528190538-11

Погнаха Салвини за “злоупотреба с власт” и “лишаване от свобода” на кораб с мигранти в Италия

август 26, 2018
80789-560x315-trim(116,0,1556,1080)

Италия заплаши да замрази вноската си в ЕС, ако и други страни не приемат мигранти

август 24, 2018
orig

НАТО реагира след изказване на Путин: Силите ни в Източна Европа не могат да се сравняват с огромните дивизии на Москва

август 22, 2018