Политика

Скандал с още нероденото правителство! Малина Крумова – лобист на прокопиевци и томабелевци! (ВИДЕО)

Скандал с още нероденото правителство! Малина Крумова – лобист на прокопиевци и томабелевци! (ВИДЕО)

крумова63707_660_370.jpg.pagespeed.ce.betHogdI3K

Председателят на “Екогласност” Емил Георгиев реагира остро срещу предложението Малина Крумова да стане министър по еврофондовете. Крумова е отговорна в качеството си на шеф на Управляващия орган на Оперативна програма “Околна среда” за нейното замразяване в края на 2013 г.

“Преди три години Екогласност поиска оставката на тази скандална личност Малина Крумова заради огромни нарушения в ръководената от нея Оперативна програма „Околна среда”. Ние се базирахме на информация, която дойде от ЕК,- тогава се извърши една безпрецедентна проверка и един безпрецедентен акт, с който се спря финансирането от ЕК”, коментира Георгиев.

“Малина Крумова е типичен пример за соросоидство в българската политика. Това е не само скандал, ако тя бъде утвърдена – ще бъде повече от скандал! Аз като представител на първата и автентична правозащитна организация в България, не само се възмущавам, аз протестирам! Протестирам, защото дълги години в Министерството на околната среда – а тя е протеже на предишната министърка Нона Караджова, протеже е и на сегашната Ивелина Василева, – Тогава благодарение на протекцията на Малина Крумова във Висшия управителен съвет на МОСВ беше привлечена цялата тая тайфа Прокопиевци разни – Томабелевци, Ковачеви, и техните съпруги, техните баджанаци, и въобще цялата тая група, наречена „зелени”. И те определяха правила във Висшия експертен съвет, които удовлетворяваха само тях. В резултат бяха източени около 40 милиона евро. Само преди месец ние спряхме една скандална поръчка за 11 милиона евро. В дъното на всичките тези злоупотреби с евпорейските фондове стои Малина Крумова. И сега да я назначат за министър по еврофондовете – все едно да вкараш вълка в кошарата! Това означава, че хората на Прокопиев, които са направили безумия в областта на околната среда, ще продължават”, коментира Георгиев. ВИДЕОТО ТУК:

Канал 3

http://kanal3.bg/news/bulgaria/politics/46851-Ekolog%253A-Malina-Krumova-e-lobist-na-prokopievci-i-tomabelevci%2521-%2528VIDEO%2529

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0

More in Политика

768x432

Борисов настоява за отмяна на мораториума върху строежа на АЕЦ “Белене”, който ГЕРБ наложи преди 6 години!

май 12, 2018
борисов интервю

Фалшива новина е, че чакам края на председателството, за да дам оставка! Много исках с президента да теглим заедно, ама той явно си е с БСП

май 12, 2018
1517999603-img-7736jpg

Борисов за БСП: Много обичат да ни дават акъл, но такава злоба и жлъч не съм виждал – искат да провалят европредседателството!

май 12, 2018
lekari

Лекарите се вдигат на бунт! Въвеждането на здравната карта ще изхвърли на улицата стотици медицински лица!

май 12, 2018
epa06367016 Bulgarian President Rumen Radev speaks to the media following his meeting with French President Emmanuel Macron (not pictured) at the Elysee Palace in Paris, France, 04 December 2017. Rumen Radev is on a State visit to France from 04 to 06 December 2017.  EPA/YOAN VALAT

Радев: Абсолютно основателни са исканията на транспортния бранш, ЕС води дискриминационна политика!

май 12, 2018
позорbig_myjete-dominirat-v-noviq-parlament-260889

Депутатите на най-корумпираната, бедна, изостанала и бързо умираща нация в Европа решиха: Искаме да регулираме съдържанието в интернет!

май 10, 2018