Политика

Соросоидни медии изпищяха като ужилени след разкритията, че платени протестъри готвят майдан срещу Румен Радев!

Соросоидни медии изпищяха като ужилени след разкритията, че платени протестъри готвят майдан срещу Румен Радев!

1484850190-1
След публикации вчера със заглавия: „РИА Новости: Соросоиди готвят пуч срещу Румен Радев, участниците в протеста ще получават по 30 евро на ден“, платените с доларови грантове медии у нас в хор изпищяха, че това било нова хибридна атака от безкрайните попълзновения на Кремъл. Ето някои от заглавията, които сякаш са им диктувани от едно и също място.

Медиапул: Хибридна „честитка“ от Москва предупреди за готвен „майдан“ срещу Радев

Клуб 3: РИА Новости: България готви Майдан срещу Радев
Сорос финансирал предстоящ протест срещу новия президент, твърди руски политолог

Дневник: Институтът на ген. Решетников се хвърли да брани Радев от „соросоиди и Америка за България“

Офнюз: Хибридната война в действие: Кто готовит „майдан“ в Болгарии

Всички те вкупом се хвърлят като Матросов на амбразурата да защитават споменатата в публикацията на РИА Новости за готвени платени протести срещу новия президент Румен Радев  фондация „Америка за България“, като изтъкват, че авторът на информацията бил от Руския институт за стратегически изследвания, който пък бил на пряко подчинение на Путин, което пък означавало, че това било нов залп от хибридната война.

Защо обаче не се звъннали на доларовите си спонсори и да цитират мнението им само те си знаят. Вероятно са си научили наизуст опорната точка за хибридната война и нямат нужда от допълнително съгласуване.

Някои от тях дори „разбиват“ версията на РИА Новости за платен протест на протестъри под прозорците новия президент с такава една информация:

„Засега не е известно в събота да е планиран протест срещу Румен Радев. В центъра на София обаче ще се проведе поредната демонстрация на украинската общност у нас срещу „войната на Путин в Украйна“, декларира Медиапул.

„Протест на 21 януари в София наистина ще има. Той ще се състои от 14 до 16 часа на пл. „Независимост“, в триъгълника между Президентството и Министерския съвет. Проявата обаче не е срещу Румен Радев. Протестът е организиран от украинската общност в България и симпатизанти на Украйна. Той е под надслова „Спрете войната на Путин в Украйна“, набляга и Клуб 3.

Явно тези уточнения също са съгласувани от едно и също място. Вероятно те целят на този етап замитане на следите към подготвяна платена соросоидна протестърска акция. Но и затягане на редиците с акцента, че „протест на 21 януари в София наистина ще има.“ Т.е. – младите, умните и красивите да са готови да се влеят в стройните редици на незнайната украинска общност у нас. Та да стане един майдан, който да попадне в обективите на предварително оповестени западни медии и така да бъде натрит носа на новия стопанин на Дондуков 2 и да му бъде посочена правилната ориентация…

Ще поживеем и ще видим дали на майдана в София в събота насред „украинската общност“ няма да цъфнат и познати наши видни рейнджъри срещу хибридните войни на Кремъл. Тогава за пореден път ще се проясни и отговорът на въпроса: Кто готовит „майдан“ в Болгарии…

Блиц

http://www.blitz.bg/obshtestvo/sorosoidni-medii-izpishchyakha-kato-uzhileni-sled-razkritiyata-che-plateni-protestri-gotvyat-maydan-sreshchu-rumen-radev_news480532.html

loading...
0
Политика

More in Политика

Screenshot-2019-10-11-at-11.40.47-410x260

Сега ние ги търсим, ние ги хващаме и ние ги пускаме!

октомври 11, 2019
gffhfh-1280x720

Борисов пак с джипката: Само в България пътуването е безплатно и това ми е най-големият грях (На живо)

октомври 11, 2019
цаца768x432

Цацаров: Към този момент няма данни Корнелия Нинова и Румен Радев да са имали контакти с Решетников

октомври 10, 2019
132-184575-1_wide

Кампания – цирк: Волен Сидеров кани Ангел Джамбазки на физически бой!

октомври 9, 2019
kompi_georgiev_terasa

Край: Пламен Георгиев събаря терасата и се спасява във Валенсия!

октомври 9, 2019
6f8e6d9e8826784ff5e1b7916443f051

„Няма такава държава“ – на няма такъв адрес! Вижте къде се помещава прясно появилата се партия… СНИМКИ

октомври 9, 2019