Политика

Соросоидни медии изпищяха като ужилени след разкритията, че платени протестъри готвят майдан срещу Румен Радев!

Соросоидни медии изпищяха като ужилени след разкритията, че платени протестъри готвят майдан срещу Румен Радев!

1484850190-1
След публикации вчера със заглавия: „РИА Новости: Соросоиди готвят пуч срещу Румен Радев, участниците в протеста ще получават по 30 евро на ден“, платените с доларови грантове медии у нас в хор изпищяха, че това било нова хибридна атака от безкрайните попълзновения на Кремъл. Ето някои от заглавията, които сякаш са им диктувани от едно и също място.

Медиапул: Хибридна „честитка“ от Москва предупреди за готвен „майдан“ срещу Радев

Клуб 3: РИА Новости: България готви Майдан срещу Радев
Сорос финансирал предстоящ протест срещу новия президент, твърди руски политолог

Дневник: Институтът на ген. Решетников се хвърли да брани Радев от „соросоиди и Америка за България“

Офнюз: Хибридната война в действие: Кто готовит „майдан“ в Болгарии

Всички те вкупом се хвърлят като Матросов на амбразурата да защитават споменатата в публикацията на РИА Новости за готвени платени протести срещу новия президент Румен Радев  фондация „Америка за България“, като изтъкват, че авторът на информацията бил от Руския институт за стратегически изследвания, който пък бил на пряко подчинение на Путин, което пък означавало, че това било нов залп от хибридната война.

Защо обаче не се звъннали на доларовите си спонсори и да цитират мнението им само те си знаят. Вероятно са си научили наизуст опорната точка за хибридната война и нямат нужда от допълнително съгласуване.

code Copy and paste this code on your site.

Някои от тях дори „разбиват“ версията на РИА Новости за платен протест на протестъри под прозорците новия президент с такава една информация:

„Засега не е известно в събота да е планиран протест срещу Румен Радев. В центъра на София обаче ще се проведе поредната демонстрация на украинската общност у нас срещу „войната на Путин в Украйна“, декларира Медиапул.

„Протест на 21 януари в София наистина ще има. Той ще се състои от 14 до 16 часа на пл. „Независимост“, в триъгълника между Президентството и Министерския съвет. Проявата обаче не е срещу Румен Радев. Протестът е организиран от украинската общност в България и симпатизанти на Украйна. Той е под надслова „Спрете войната на Путин в Украйна“, набляга и Клуб 3.

Явно тези уточнения също са съгласувани от едно и също място. Вероятно те целят на този етап замитане на следите към подготвяна платена соросоидна протестърска акция. Но и затягане на редиците с акцента, че „протест на 21 януари в София наистина ще има.“ Т.е. – младите, умните и красивите да са готови да се влеят в стройните редици на незнайната украинска общност у нас. Та да стане един майдан, който да попадне в обективите на предварително оповестени западни медии и така да бъде натрит носа на новия стопанин на Дондуков 2 и да му бъде посочена правилната ориентация…

Ще поживеем и ще видим дали на майдана в София в събота насред „украинската общност“ няма да цъфнат и познати наши видни рейнджъри срещу хибридните войни на Кремъл. Тогава за пореден път ще се проясни и отговорът на въпроса: Кто готовит „майдан“ в Болгарии…

Блиц

http://www.blitz.bg/obshtestvo/sorosoidni-medii-izpishchyakha-kato-uzhileni-sled-razkritiyata-che-plateni-protestri-gotvyat-maydan-sreshchu-rumen-radev_news480532.html

loading...
0
Политика

More in Политика

румен-радев-1

Радев: Не бива да допуснем друг да решава бъдещето на българските енергийни проекти

февруари 28, 2019
vladu_be

Владо Береану: Румънска евродепутатка опита да подправи резултата на Кьовеши, но бе спипана на място

февруари 28, 2019
чуколовfull_tablet_b074509d-7d66-4b12-80cc-a7f138551339

Атака напусна коалиционния съвет: Пробутват ни Москов за евродепутат, ние предлагаме Мозер, Софиянски, Костов

февруари 26, 2019
макао122999_660_370

Борисов към фирмите: Да си приведат бизнеса бял, а не сървърът да ходи в Макао

февруари 26, 2019
цвети34268497082544492

Караянчева: Бях репресирана като ученичка преди 10 ноември заради работническия ми произход… СНИМКИ

февруари 26, 2019
big_121fa4

Йончева запали ефира – изкара сензационни данни и цифри за фалшифициране на изборите през 2017 година

февруари 26, 2019