Коментари

Как се създава нов световен ред?… Лесно – избираш страна, обявяваш държавния й лидер за престъпник, а формата на управление за диктатура!

Как се създава нов световен ред?… Лесно – избираш страна, обявяваш държавния й лидер за престъпник, а формата на управление за диктатура!

denver-international-airport-murals

Как се създава нов световен ред? Лесно — избираш държава, обявяваш държавния й лидер за престъпник, а формата на управление за диктатура. В същото време терористите, които вилнеят из нея стават борци за човешки права и се превръщат с малко пиар в национални герои. Политически анализатори обобщиха събитията от последните няколко години и формираха схемата, по която някои лидери променят съдбите на цели държави и създават нов световен ред

. Вижте я и вие:

1. Избира се определена държава, която е предмет на интереси. За да бъде поставена под външен контрол, тя се обявява за престъпна – корупция, незачитане на човешките права, ограничаване на религиозните вярвания и правата на различните  са част от обвиненията срещу нея.

2. Оказва се подкрепа на местни терористи, за които се говори като за борци за свобода–бунтовници, джихадисти, сектанти… списъкът е безкраен.

3. Причиняват се максимално много щети сред цивилното население, а в отговор се изисква налагане на международни санкции или се призовават международните сили за намеса в проблема.

code Copy and paste this code on your site.

4. Осъждат се изборите и се поставят под съмнение тяхната легитимност. Това е най-лесния начин за налагане на нов световен ред. Изборите в суверенната държава се обявяват за опорочени, а правителството за диктаторско. Вследствие, на което международната общност просто е длъжна да се намеси и да „освободи“ населението.

 5. Разпространение на заблуждаващи новини. Информация за използване на химическо оръжие от страна на дадено правителство върху населението без реални доказателства, обвинения за използване на детски труд и други подобни смразяващи и шокиращи новини, лесно могат да настроят международната общественост срещу властите на определена държава. Демонизирането на държавни лидери е класическо оръжие, когато трябва да се оправдае една или друга атака срещу дадена страна.

6. За пълно налагане на нов световен ред /или в конкретния случай нов държавен ред/ се стига до нахлуване в страната. Под лозунгите „мироопазваща мисия“, „освобождаване“ или „хуманитарна интервенция“ не една и две държави по света са падали на колене пред великите сили.

7. Изнасяне на всички ресурси от държавата и присвояването им. Това се нарича „чуждестранна инвестиция“ и „възстановяване“ на държавата. По този начин страните се „освобождават“ и „демократизират“, докато престанат да се противопоставят на този нов световен ред, който ще ги „освободи“ напълно, пише nezavisni.hr. /razkritia.com/

loading...
0
Коментари

More in Коментари

ivo

Проф. Иво Христов: Ние не сме в Европа, за да обслужим Европа, а за да обслужим България

февруари 24, 2019
vlado-berenau-520x381

Владо Береану: Очаквам българските евродепутати да гласуват против Кьовеши – тя не търпи корупцията!

февруари 22, 2019
guncheva

Набутаха ни в ЕС и НАТО, без някой да ни пита, а сега искат и да ни вземат и българския лев

февруари 22, 2019
цековnews__b4d79fb9d1dd195d9ab7653f8c06a211

ГЕРБ атакуват президента с лъжи. Защо не се обърнаха към Борисов, когато осъдиха Цветанов

февруари 20, 2019
мил68213428677a906d8fe543c748d6be30cfdcaf5f

Никой руски хакер не би се справил с българската глупост. У нас „мъртвите души“ решават изборите

февруари 20, 2019
vladi_goranov_22

Горанов, хитрата сврака – с двата крака. Да си знаеш

февруари 20, 2019