Коментари

Как се създава нов световен ред?… Лесно – избираш страна, обявяваш държавния й лидер за престъпник, а формата на управление за диктатура!

Как се създава нов световен ред?… Лесно – избираш страна, обявяваш държавния й лидер за престъпник, а формата на управление за диктатура!

denver-international-airport-murals

Как се създава нов световен ред? Лесно — избираш държава, обявяваш държавния й лидер за престъпник, а формата на управление за диктатура. В същото време терористите, които вилнеят из нея стават борци за човешки права и се превръщат с малко пиар в национални герои. Политически анализатори обобщиха събитията от последните няколко години и формираха схемата, по която някои лидери променят съдбите на цели държави и създават нов световен ред

. Вижте я и вие:

1. Избира се определена държава, която е предмет на интереси. За да бъде поставена под външен контрол, тя се обявява за престъпна – корупция, незачитане на човешките права, ограничаване на религиозните вярвания и правата на различните  са част от обвиненията срещу нея.

2. Оказва се подкрепа на местни терористи, за които се говори като за борци за свобода–бунтовници, джихадисти, сектанти… списъкът е безкраен.

3. Причиняват се максимално много щети сред цивилното население, а в отговор се изисква налагане на международни санкции или се призовават международните сили за намеса в проблема.

4. Осъждат се изборите и се поставят под съмнение тяхната легитимност. Това е най-лесния начин за налагане на нов световен ред. Изборите в суверенната държава се обявяват за опорочени, а правителството за диктаторско. Вследствие, на което международната общност просто е длъжна да се намеси и да „освободи“ населението.

 5. Разпространение на заблуждаващи новини. Информация за използване на химическо оръжие от страна на дадено правителство върху населението без реални доказателства, обвинения за използване на детски труд и други подобни смразяващи и шокиращи новини, лесно могат да настроят международната общественост срещу властите на определена държава. Демонизирането на държавни лидери е класическо оръжие, когато трябва да се оправдае една или друга атака срещу дадена страна.

6. За пълно налагане на нов световен ред /или в конкретния случай нов държавен ред/ се стига до нахлуване в страната. Под лозунгите „мироопазваща мисия“, „освобождаване“ или „хуманитарна интервенция“ не една и две държави по света са падали на колене пред великите сили.

7. Изнасяне на всички ресурси от държавата и присвояването им. Това се нарича „чуждестранна инвестиция“ и „възстановяване“ на държавата. По този начин страните се „освобождават“ и „демократизират“, докато престанат да се противопоставят на този нов световен ред, който ще ги „освободи“ напълно, пише nezavisni.hr. /razkritia.com/

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Коментари

More in Коментари

Боневd8d0a068d47fd02d8f66a878c3fa80d5_XL

Бойко, народът е обиден, че ти го управляваш от свое име и за своя сметка!

май 15, 2018
emil-koshlukov-tv7-trqbva-da-se-izvini-na-zritelite-si-za-neobektivnostta-154712

Емил Кошлуков за “Евровизия”: Песента на Израел е пълна свинщина!

май 13, 2018
slavi

Господа политици, ще бъдете уволнени! Огромна част от българския народ хрантути една шепа хора от партиите!

май 13, 2018
байbig_166a

Тодор написа: Обръщение към бай Ганьо… а над 13 хиляди досега харесаха тази публикация! СНИМКА

май 13, 2018
постfe8ee9edf1e6f3686bd90d9eeb5ca0f7996b5f7c

Постът, който взриви фейсбук: Във фалшива страна, с фалшиви звезди, която бълва лъскаво опаковани боклуци, Боян е златното изключение!

май 9, 2018
МИНЧЕВ20161107223754-1

Огнян Минчев: Думите на Роджър Уотърс в София са опасни, той не е осведомен, тиранията на Москва е несравнима със западните му опоненти…

май 7, 2018