Коментари

Как се създава нов световен ред?… Лесно – избираш страна, обявяваш държавния й лидер за престъпник, а формата на управление за диктатура!

Как се създава нов световен ред?… Лесно – избираш страна, обявяваш държавния й лидер за престъпник, а формата на управление за диктатура!

denver-international-airport-murals

Как се създава нов световен ред? Лесно — избираш държава, обявяваш държавния й лидер за престъпник, а формата на управление за диктатура. В същото време терористите, които вилнеят из нея стават борци за човешки права и се превръщат с малко пиар в национални герои. Политически анализатори обобщиха събитията от последните няколко години и формираха схемата, по която някои лидери променят съдбите на цели държави и създават нов световен ред

. Вижте я и вие:

1. Избира се определена държава, която е предмет на интереси. За да бъде поставена под външен контрол, тя се обявява за престъпна – корупция, незачитане на човешките права, ограничаване на религиозните вярвания и правата на различните  са част от обвиненията срещу нея.

2. Оказва се подкрепа на местни терористи, за които се говори като за борци за свобода–бунтовници, джихадисти, сектанти… списъкът е безкраен.

3. Причиняват се максимално много щети сред цивилното население, а в отговор се изисква налагане на международни санкции или се призовават международните сили за намеса в проблема.

4. Осъждат се изборите и се поставят под съмнение тяхната легитимност. Това е най-лесния начин за налагане на нов световен ред. Изборите в суверенната държава се обявяват за опорочени, а правителството за диктаторско. Вследствие, на което международната общност просто е длъжна да се намеси и да „освободи“ населението.

 5. Разпространение на заблуждаващи новини. Информация за използване на химическо оръжие от страна на дадено правителство върху населението без реални доказателства, обвинения за използване на детски труд и други подобни смразяващи и шокиращи новини, лесно могат да настроят международната общественост срещу властите на определена държава. Демонизирането на държавни лидери е класическо оръжие, когато трябва да се оправдае една или друга атака срещу дадена страна.

6. За пълно налагане на нов световен ред /или в конкретния случай нов държавен ред/ се стига до нахлуване в страната. Под лозунгите „мироопазваща мисия“, „освобождаване“ или „хуманитарна интервенция“ не една и две държави по света са падали на колене пред великите сили.

7. Изнасяне на всички ресурси от държавата и присвояването им. Това се нарича „чуждестранна инвестиция“ и „възстановяване“ на държавата. По този начин страните се „освобождават“ и „демократизират“, докато престанат да се противопоставят на този нов световен ред, който ще ги „освободи“ напълно, пише nezavisni.hr. /razkritia.com/

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Коментари

More in Коментари

фандъкова-фенка

Върла фенка на Борисов призовава Фандъкова да забрани протестите в София на 16 и 17 септември

август 29, 2018
2018_05_14-Dimitar-Ivanov-Facebook1-650x418

Време на гняв, време на отговорност

август 29, 2018
ципрас304f145e05b326546d85446b87704fe7

Гърция – България – 10:0! Ципрас смачка администрацията, Борисов я разду до небесата

август 28, 2018
boiko3

Всяка срязана лентичка е нечия жалейка, г-н Борисов. Не се радваме на построеното, защото го плащаме с живота си

август 28, 2018
vasilev

Ципрас смачка администрацията. Борисов я разду до небесата

август 27, 2018
giphy

21 въпроса в деня на национален траур… Страх ме е къде живея! Вас не ви ли е страх?

август 27, 2018