Коментари

Пловдивчани скочиха срещу двойния аршин: Асен блъсна жена – престъпник в ареста! Катето Лерца блъсна полицай – гаранцийка!

Пловдивчани скочиха срещу двойния аршин: Асен блъсна жена – престъпник в ареста! Катето Лерца блъсна полицай – гаранцийка!

ЛЕРЦА1495068078-3
Пускането под гаранция на шофьорката, която блъсна и уби полицай на булевард „Санкт Петербург“, предизвика лавина от коментари сред читателите на TrafficNews.bg.
Припомняме, вчера спрямо Катя Л. беше взета мярка за неотклонение “Гаранция” в размер на 10 000 лв. На жената беше наложена забрана да напуска пределите на Република България, освен това е постановено да бъде отнето временно свидетелството й за управление. Както обикновено в такива случаи, коментарите са разнопосочни. Едни от хората са възмутени, че жената не е в ареста, други обаче смятат, че това е справедливо.
Ето някои от мненията на пловивчани: Аман от милиционери в тази държава!
Ако има как да седим вкъщи и да не излизаме. Жената не е избягала и покрила бе, милиционери. Жената е изкарала най -трудните 72 часа в живота, и на вас може да се случи. Тогава ще търсите връзки да излезете. Казах ви, че всичко е платено да сте спокойни!!!
Браво! Справедливостта тържествува! 10 000 на масата, а колко под масата? И кой ли е адвокатът магьосник?
Асен блъсна жена – престъпник в ареста! Катето блъсна полицай – гаранцийка! Народе, прави си изводи! Къде сте бе, патриоти националисти, мършави, къде се криете бе, подкупени мишкари, айде на протести бе, ама за това няма кой да плаща.
Къде сте бе, българи, само знаете да джавкате – взимали ромите детски помощи, а дали струва човешкият живот 10 000 лева, скапан народ, подкупен.
„Лелката“ не е избягала като мастия след катастрофата, тъпако! Има хора за къде-къде по-леки престъпления са в затвора, а тя ще продължи да си живее необезпокоявана и да изкарва парички да плаща гаранции….
За Асен много говорихте какъв е, хиляди помии изписахте, мухльовци смешни, сега за лелката никой дума не обелва, що така? Само не знам как за едни може, за други не може.
Тъпа държава, още по-тъп народ! То много смешна работа! Двама професори за подкуп ги грози до 6 години затвор, тук за отнемане на човешки живот и почернено семейство и деца ще растат без баща от 2 до 6 години.
Отвратена съм! Докато са такива присъдите, ще има такива изроди по пътя. Само 6 години??? Или на бесилото веднага, или поне доживотен. Хора, вие чували ли сте за „нещастен случай“ и за какво да лежи тази жена при положение, че някой – в случая полицай, й изкача на пътя?!?!?
Да не би вие всички, които сте шофьори, да сте застраховани от такива инциденти и да не би вие всички, които се възмущавате, карате и спазвате всички закони на пътя?!?! Корумпирани клоуни… Жалко за полицая, заради такива БОКЛУЦИ като тази „ДАМА“ сега страдат 2 семейства, защото направи 2 деца сираци, една жена вдовица и себе си убийца! На нейното дете също няма да му е лесно с такава майка!
Бележка на редакцията: Тъй като в два от коментарите се визира името на Асен, припомняме, че става дума за абитуриента, прегазил пешеходка пред “Вижън“ през април. Съдът остави в ареста момчето, което причини тежката катастрофа, а мотивът му беше, че има опасност да се укрие.

code Copy and paste this code on your site.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/plovdivchani-negoduvat-asen-blsna-zhena-prestpnik-v-aresta-kateto-lertsa-blsna-politsay-garantsiyka_news513694.html

loading...
0
Коментари

More in Коментари

iliqn_vasilev_facebook

Илиян Василев: КПКОНПИ няма граници на унижението, които може да поеме за да изпълни поръчки

март 1, 2019
Kevork_Kevorkian-678x381

В десетката от Кеворк Кеворкян: СЛАГАЧЕСТВОТО ДНЕС

февруари 28, 2019
шивикоdimitar-sivikov-16

Ген. Шивиков отново завладя мрежата: Долу ръцете от българските деца – те са момчета и момичета!

февруари 28, 2019
Image_6319297_302

Слави Ангелов: Полицай с отнет пищов за превишена скорост! Интересно, нали?

февруари 28, 2019
ivo

Проф. Иво Христов: Ние не сме в Европа, за да обслужим Европа, а за да обслужим България

февруари 24, 2019
vlado-berenau-520x381

Владо Береану: Очаквам българските евродепутати да гласуват против Кьовеши – тя не търпи корупцията!

февруари 22, 2019