Коментари

СЕКСИ! Как си позволява хем да е толкова по-стара от този сбърканяк, току-що станал президент, хем да показва кльощавите си, сбръчкани крака?!

СЕКСИ! Как си позволява хем да е толкова по-стара от този сбърканяк, току-що станал президент, хем да показва кльощавите си, сбръчкани крака?!

brigitte-macron-645x430

ПРЕДСТАВЯМЕ ВИ ИЗВАДКИ ОТ СТАТИЯ НА МИЛЕНА ФУЧЕДЖИЕВА В САЙТА “ПЛОЩАД СЛАВЕЙКОВ” ЗАРАДИ ФУНДАМЕНТАЛНИТЕ ПРОЗРЕНИЯ В НЕЯ И ЗНАЧИМОСТТА НА ОСВОБОДЕНИТЕ КОМПЛЕКСИ…:)

Шок и ужас. Тя е 24 години по-възрастна от него. Мелания и Доналд имат 23 години разлика, но възрастен мъж с млада жена е съвсем обичайна ситуация, откакто свят светува, и шок и ужас няма. Обаче светът се променя и промяната винаги среща свиреп отпор. Защо Брижит носи къса пола?! Откъде накъде не носи ЧОРАПОГАЩНИК тази сбръчкана бабичка?! Как си позволява хем да е толкова по-стара от този сбърканяк, току-що станал президент на една от най-великите държави в света, хем да показва кльощавите си, сбръчкани крака?! И е слаба, има и талия, краката й са дълги, и на всичкото отгоре показва старите си ръце! Кошмар някакъв! Не е естетично! Има петна по ръцете! А петната по ръцете на възрастните мъже?! Тях никой не ги брои. Троен, четворен ужас – ужас безкрай докара на света тази жена. Нищо не е такова, каквото беше. Бабите атакуват!

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Вдъхновение


„Лелята“ на Макрон

И нека да не сравняваме г-жа Макрон с г-жа Радева. Просто да не ги сравняваме. Не е възможно и няма нужда.

Имаше и мнение, че в Америка не биха избрали тази двойка, защото в същността си тя е педофилска. Така е. Затова Америка си избра човек с отвратително отношение към жените. От консерватизъм. Педофилска или не, френската двойка е точно обратното на Мелания и The Donald. Младият Макрон явно е бил напористо, сексуално развито момче, което жестоко се е влюбило в секси учителката си. И той явно е бил толкова впечатляващ, че тя не е останала безразлична. Неясно защо обратният сценарий между ученичка и учител е по-приемлив, а този не е. „Психиатрите“ във Фейсбук веднага сложиха диагноза на Макрон за едипов комплекс1 без да се замислят, че жените, които са с много по-възрастни мъже, също може би „страдат“ от Едипов комплекс. По някаква необяснима причина тяхната „диагноза“ няма значение, защото е „по-нормално“ да спиш с баща си, отколкото с майка си.

Тази двойка е трудно поносима специално за българите. Тук все още витае призракът на отоманската империя. Някой да знае колко българки са били взети насила в султанските хареми през тези 500 години? Някой да е проучил как са се отразили тези пет века ислямско иго конкретно над жените в България? Едва ли, защото това изисква ровене из турски архиви. А български архиви няма, защото не е било позволено да имаме записана история на родния ни език.

Появата на Брижит Макрон и младия й съпруг освобождава от задръжки и руши стереотипи. Тя ни сдобрява с телата ни, както и с психологическите ни и емоционални нужди. Мелания и Тръмп са образец за най-банална патриархална двойка, докато Макрон и Брижит са бъдещето без предразсъдъци. С усмивка към възрастта и с любов към себе си и ближния, без значение колко ни остава да живеем.

Буквално за дни тази двойка донесе на света много повече смисъл и промяна, отколкото политиката е способна да създаде за години. И България ще свикне с новото нормално, няма къде да ходи.

Милена Фучеджиева, “Площад Славейков”, със съкращения,заглавието е на “Оновини”

Секси
loading...
0
Коментари

More in Коментари

64212

„Джендър” е абсурдна идеология, не наука! Домашното насилие – отвратителна реалност!

януари 12, 2018
0d59701978f11ed2d599780a1eeb6c5b_XL

Стефан Северин: Бисери от русофобската истерия!

януари 12, 2018
kostov-vladimir-730x445

Вл. Костов: България има горчив опит за последиците от разрушаването на семейството – спомнете си как богомилството отслаби българската държава!

януари 12, 2018
КЕВО

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ЩЕ ПАЗИ ЕВРОПА!

януари 11, 2018
dareva

Велислава Дърева: Пол №215! Джендърдисване и джендърясване. Скритото бижу. Третият пол – като третият кабинет на Борисов

януари 10, 2018
бойколандия5545_big

Социалните мрежи: Бойколандия: 8 убийства за 8 дни, Бащицата на Босфора… кой ли ще е следващият?!

януари 8, 2018