Политика

УДИВИТЕЛНО ВИДЕО! Бойко Борисов на подсъдимата скамейка като млад. Вижте с кого…

УДИВИТЕЛНО ВИДЕО! Бойко Борисов на подсъдимата скамейка като млад. Вижте с кого…

BOIKO MLAD 43534534534

Бойко Борисов показва тия дни тотална нетърпимост към нацизма и фашизма, като отстрани заместник-министър, заради една фриволна снимка с нацистки поздрав, както и друг служител от Министерството на отбраната, който също е позирал с “Хайл Хитлер” пред един танк.

Това предизвика истински взрив в социалните мрежи. В една от фен групите специално посветени на Борисов където му се прекланят за щяло и нещяло, веднага разкриха откъде тръгва тази нетърпимост. „Бай Тошо му я е предал, нали двамата седяха заедно на подсъдимата скамейка. Единият, за да си чуе присъдата, а другият, за да го пази“, коментират в нета.

Разбира се, за всеки трезвомислещ човек, действията на Борисов от последните дни с отстрелването на зам.министри издава повече страх да не би случайно “началниците” му в Брюксел да му дърпат ушите, отколкото да са плод на някаква идейна антифашистка убеденост… Още повече, че самият той също се опитва да омаловажи случаите като се застъпи за вицето си Валери Симеонов, но това е друга тема…

Предлагаме ви уникално видео, на което ще видите Борисов наистина до подсъдимата скамейка да шушне нещо в ухото на Тодор Живков. ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК:

 

По идея на “7 дни Банско”

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Политика

More in Политика

768x432

Борисов настоява за отмяна на мораториума върху строежа на АЕЦ “Белене”, който ГЕРБ наложи преди 6 години!

май 12, 2018
борисов интервю

Фалшива новина е, че чакам края на председателството, за да дам оставка! Много исках с президента да теглим заедно, ама той явно си е с БСП

май 12, 2018
1517999603-img-7736jpg

Борисов за БСП: Много обичат да ни дават акъл, но такава злоба и жлъч не съм виждал – искат да провалят европредседателството!

май 12, 2018
lekari

Лекарите се вдигат на бунт! Въвеждането на здравната карта ще изхвърли на улицата стотици медицински лица!

май 12, 2018
epa06367016 Bulgarian President Rumen Radev speaks to the media following his meeting with French President Emmanuel Macron (not pictured) at the Elysee Palace in Paris, France, 04 December 2017. Rumen Radev is on a State visit to France from 04 to 06 December 2017.  EPA/YOAN VALAT

Радев: Абсолютно основателни са исканията на транспортния бранш, ЕС води дискриминационна политика!

май 12, 2018
позорbig_myjete-dominirat-v-noviq-parlament-260889

Депутатите на най-корумпираната, бедна, изостанала и бързо умираща нация в Европа решиха: Искаме да регулираме съдържанието в интернет!

май 10, 2018