Политика

УДИВИТЕЛНО ВИДЕО! Бойко Борисов на подсъдимата скамейка като млад. Вижте с кого…

УДИВИТЕЛНО ВИДЕО! Бойко Борисов на подсъдимата скамейка като млад. Вижте с кого…

BOIKO MLAD 43534534534

Бойко Борисов показва тия дни тотална нетърпимост към нацизма и фашизма, като отстрани заместник-министър, заради една фриволна снимка с нацистки поздрав, както и друг служител от Министерството на отбраната, който също е позирал с “Хайл Хитлер” пред един танк.

Това предизвика истински взрив в социалните мрежи. В една от фен групите специално посветени на Борисов където му се прекланят за щяло и нещяло, веднага разкриха откъде тръгва тази нетърпимост. „Бай Тошо му я е предал, нали двамата седяха заедно на подсъдимата скамейка. Единият, за да си чуе присъдата, а другият, за да го пази“, коментират в нета.

Разбира се, за всеки трезвомислещ човек, действията на Борисов от последните дни с отстрелването на зам.министри издава повече страх да не би случайно “началниците” му в Брюксел да му дърпат ушите, отколкото да са плод на някаква идейна антифашистка убеденост… Още повече, че самият той също се опитва да омаловажи случаите като се застъпи за вицето си Валери Симеонов, но това е друга тема…

Предлагаме ви уникално видео, на което ще видите Борисов наистина до подсъдимата скамейка да шушне нещо в ухото на Тодор Живков. ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК:

 

По идея на “7 дни Банско”

 

loading...
0
Политика

More in Политика

порожанов1485862846-rp

Връщаме ½ млрд. на ЕС заради Порожанов, а той – „в комуникации” със саудитски крави!

ноември 30, 2017
НСkorny2

Нинова към ГЕРБ: Как ще стимулирате потреблението, като има ръст с 80% при някои храни, ток – 1.5% нагоре, вода 19%!

ноември 30, 2017
СОЛОМОНmaxresdefault

Паси: Иран няма да спре самолета на Путин или Тръмп!

ноември 30, 2017
1510673132-bhh

Излагация в Рим! Чуйте с какъв химн посрещнаха Борисов, той пък нахока европейските политици: Путин и Ердоган решават бъдещето на Сирия, вие къде сте? (ВИДЕО)

ноември 14, 2017
5e_qwl7pq

Привикан извънредно в Рим, Борисов взе да строява европейските политици: Путин и Ердоган решават бъдещето на Сирия, вие къде сте?

ноември 14, 2017
съмненияphpspeqf0_800x

“Галъп”: Половин България е съгласна министри да се уволняват дори и при съмнение за корупция!

ноември 14, 2017