Коментари

Ген. Шивиков: Границата на търпението на толерантния български народ изтънява все повече и повече!

Ген. Шивиков: Границата на търпението на толерантния български народ изтънява все повече и повече!

2111389123

 

Гражданска позиция по повод София-прайд на генерал Димитър Шивиков:

„Не сме народ, не сме народ, а мърша, хора, дето нищо не щат да вършат“ –  пророчески думи на дядо Петко Славейков, които днес ми се загнездиха в главата след като цял ден обществото ни беше занимавано с тъй наречения прайд, а то всъщност е сборище на педерасти, лесбийки и подобна измет. Услужливите медии ни промиваха мозъците, че това е ярка демонстрация на толерантност, равнопоставеност и любов между човеците без разлика на полова принадлежност, че това са европейските либерални ценности и че този позор и срам за човешката раса се подкрепя от дипломатическите представителства на редица европейски страни.

Мен лично не ме интересува кой като какъв се определя, но не желая да ми се натрапва и да ми нарушава възприемането на нормалността в света. Освен това, за да се гарантира обществения ред при тази гнусна проява бяха ангажирани стотици допълнително мобилизирани полицаи, вместо същите служители да осигуряват сигурността и спокойствието на останалите и то нормалните хора и да предотвратяват престъпления, но така ще бъде докато начело на институциите стоят случайно попаднали хора.

За да не бъдат упрекнати в ксенофобия, същите можеха да вземат решение и да разрешат на тази пасмина да проведе своята разюздана манифестация извън града на някоя поляна, но явно всички те са в колаборация и за пореден път ни показват, че за тях мнението на нормалните и естествени човеци не означава нищо.

Ще припомня и друга мисъл на Славейков „Всяка власт, която се отдалечава от народа, пада като дърво отсечено в корена”, и това ще се случи скоро, защото границата на търпението на толерантния български народ от ден на ден изтънява все повече и повече. Считам, че имаме нужда от ново Възраждане и да се обединим около традиционните български ценности, да се опрем на здравите ни корени и да изберем сами новите ни водачи. „Всичко се състои в нашите задружни сили“ един от заветите на нашия Апостол на свободата“.

Иван Запрянов:

„В подкрепа на Вашата позиция ще добавя, че тази пропаганда на ненормалността не е реактивна по своята онтология, т.е., не е в резултат на преследване на онези, които имат нетрадиционна сексуална ориентация, защото никой не им забранява да практикуват гнусотиите си по домовете си. Напротив – пропагандата е активна, т.е., съзнателно, тенденциозно и силово насаждана сред обществото ни, от което се изисква да бъде толерантно към онова, което се стреми да го унищожи: през 2016, демонстрацията на разврата се състоя в деня на Задушница и по време на свещения за мюсюлманите месец Рамадан.

Нима това беше пример за толерантност? Не! Защото точно толерантността изискваше да не се провокират и накърняват религиозните чувства на милионите християни и мюсюлмани в България. Точно настояващите за толерантност проявиха липса на такава, при това, в най-остра форма. И това не беше случайност, защото организаторите, на които всички казионни медии предоставиха широка трибуна, арогантно заявяваха, че щом на дадения ден Църквата имала право да отбелязва Задушница, почитайки душите на починалите, така и индивидите с нетрадиционна сексуална ориентация имали право на същия ден да проведат своето мероприятие.

Толерантност? – Не!!! – Открита провокация и гавра с вярващите, жестока подигравка с ценностната система на милиони вярващи. Всъщност, много от дефилиращите са с нормални сексуални наклонности, но участват в тази пораждаща отвращение проява, защото целта им е конфронтация, насаждане на разделение и омраза в обществото ни.

Посягат на ценностната система на българина, която го е запазила през вековете, посягат на семейството му, развращават децата му, гаврят се с вярата му, а искат от същия този българин да бъде безкрайно търпелив и толерантен, което би означавало фатален край за нацията ни. На идиотите, които подкрепят тази пошлост ще заявя, че унищожаването на традиционните семейни ценности, содомията и развратът стават причината за разпадането на

Западната римска империя, в което историците са категорични. Днес точно това се случва както в България, така и на Запад – процес на самоунищожение. Тук не става дума за просто някакво си шествие на някакви си хора – става дума за интензивна подмяна на ценностна система и постепенно, насилствено налагане на друга такава, която се оказва пагубна за нацията ни. Следващата стъпка ще бъде опит да се легализират еднополовите бракове, без властта да се допита да позицията на народа, което би било правилното в една действаща демокрация.

Във Франция еднополовите бракове бяха легализирани преди 3 години. Имаше огромни протести, но волята на народа не беше отчетена. Утре, властите ще узаконят и педофилията, защото 90% от педофилите са педерасти, според статистическите проучвания. А в Холандия от години съществува партия, представена и в Европейския парламент, която пропагандира педофилията.

Натрапването на извратеното е част от либералната глобализация, чрез която „елитите“ умишлено разрушават имунната система на обществата ни, способността да се защитават, да дефинират добро от зло, полезно от вредно. Умишлено ни превръщат в същества без ценности, в аморфна маса, която да управляват безпроблемно. За съжаление, не само сме свидетели на този процес, но и жертви.

Забележете кои са в редиците на парада на покварата и кои го поддържат – индивиди, които по правило са настроени срещу православието, срещу всичко изконно българско, срещу взаимноизгодните и обусловени исторически връзки между България и Русия, срещу многовековните ни традиции, срещу семейните ценности, като едновременно подкрепят изцяло всичко онова, което се налага от чужди посолства на държави-исторически противници на Отечеството ни.

Народът трябва да проумее, че уж „безобидният“ парад на разврата, всъщност е оръжие срещу нацията ни, а не безобидно шествие на педерасти и педофили. Дебатът в обществото ни тепърва ще расте, а сблъсъкът на нормалността с ненормалността е неизбежен, защото толерантността към тези античовешки проявления е толерантност към нашето собствено методично и целенасочено нравствено убийство. А след смъртта на ценностната система на една нация настъпва и чисто физическата й смърт“.

P.S. На 10 юни 2017, за четвърти пореден път в Пловдив се проведе превърналото се вече в традиция спортно-възпоменателно мероприятие в памет на загиналите по време на изпълнение на служебния си дълг оператори от специалните части на МО и МВР. Беше почетена и паметта на загиналия на 9 юни военен пилот хеликоптер майор (посмъртно) Георги Анастасов. Въпреки, че казионните медии бяха информирани за събитието, то не бе отразено даже и от Военния телевизионен канал. В същото време, седмици преди да се проведе София прайд (повече би подхождало София позор, а не гордост), чиято охрана костваше на данъкоплатците 120 хиляди лева, медиите не престанаха да тероризират съзнанието на аудиторията по тази тема. Няма вестник в България, който да не отрази парада на ненормалността, чието провеждане, би могло поне да бъде отложено, но в една нормална държава…

Източник: фейсбук

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0

More in Коментари

emil-koshlukov-tv7-trqbva-da-se-izvini-na-zritelite-si-za-neobektivnostta-154712

Емил Кошлуков за “Евровизия”: Песента на Израел е пълна свинщина!

май 13, 2018
slavi

Господа политици, ще бъдете уволнени! Огромна част от българския народ хрантути една шепа хора от партиите!

май 13, 2018
байbig_166a

Тодор написа: Обръщение към бай Ганьо… а над 13 хиляди досега харесаха тази публикация! СНИМКА

май 13, 2018
постfe8ee9edf1e6f3686bd90d9eeb5ca0f7996b5f7c

Постът, който взриви фейсбук: Във фалшива страна, с фалшиви звезди, която бълва лъскаво опаковани боклуци, Боян е златното изключение!

май 9, 2018
МИНЧЕВ20161107223754-1

Огнян Минчев: Думите на Роджър Уотърс в София са опасни, той не е осведомен, тиранията на Москва е несравнима със западните му опоненти…

май 7, 2018
баце3191109ad8214e4c8df6c0c52f5c3f1e_L

Борисов пренебрегна и 6 май… Няма го и на празника на армията и честта, както отсъстваше и на 3 март и в дните на Съединението и на Независимостта!

май 6, 2018