Политика

Извънредно! Слави Трифонов влиза в политиката със своя партия „Има такава държава“! Утре обявява официалния старт на проекта!

Извънредно! Слави Трифонов влиза в политиката със своя партия „Има такава държава“! Утре обявява официалния старт на проекта!

ТРИФОНОВ75738_660_370.jpg.pagespeed.ce.KuOg_ZCc3s

Водещият Слави Трифонов ще анонсира старта нa нова политическа партия утре. За това намекват близки на шоумена. Те издават, че тя ще се казва „Има такава държава“. Това беше слоганът и на последния му концерт в „Арена Армеец“. Присъствали на него съобщават, че е нямало ярки политически послания, но за сметка на това е имало много патриотични нотки.

Създаването ѝ най-вероятно ще бъде обявено в кино „Люмиер“, където до момента Трифонов прави всичките си важни съобщение.

За събитието съобщават купища листовки, раздавани из столицата. Листовките са направени от поддръжници на Слави, които са регистрирали и сайт „За Слави“. От него те призовават шоуменът да поведе национален протест, зад който да застанат всички недоволни от системата.

„Слави, искаме да оглавиш недоволството и да ни поведеш – ясно и категорично!.. Искаме уверен, категоричен и безкомпромисен водач, какъвто си ти!… През есента да се проведат нови избори, в които, Слави, да участваш и ти! Защото България има нужда от теб!“ – пишат поддръжниците му, които само за няколко дни са събрали почти 200 000 харесвания.

Източник „Канал 3“
loading...
0
Политика

More in Политика

Бойко-Борисов-Гей-общество

Евроценности! „София прайд“ отправи официално покана за среща и диалог към Борисов. Искат узаконяване на гей браковете!

юни 23, 2017
f73fe464d574aa07b0ca5c5414f14aea

БСП се събуди, поиска оставката на Жотева: Няма място в СЕМ, стъпка свободата на словото!

юни 23, 2017
768x432

Марешки заплашвал собственици на аптеки с увреждане на имущество и закани за фалити! Цацаров му иска имунитета!

юни 23, 2017
Betina_Joteva

Чиновничката Жотева продължава да наглее: Ама ти си не’ква комунистка от „А-спекто“, ли? (видео)

юни 22, 2017
LUXOR

Доклад на Министерство на отбраната: Офератата за изтребители Ф-16 не съответства на изискванията! Предложението на Швеция класирано с №1!

юни 22, 2017
НАБЕЗИfinal

Новите набези на ЕС срещу България: Пада националната защита на българското кисело мляко, сиренето, кашкавала и розовото масло!

юни 22, 2017