Коментари

Карбовски: Сакън днес да наречеш рискова група педерастите. Вие не сте в рискова група, вие сте на власт, копелета!

Карбовски: Сакън днес да наречеш рискова група педерастите. Вие не сте в рискова група, вие сте на власт, копелета!

КАРБОВСКИ20140509.gftovjvbce
Журналистът Мартин Карбовски защити съпругата на президента Радев – Десислава. Журналистът публикува остра позиция срещу зложелателите й. Ето и неговия коментар, който публикуваме без редакторска намеса.
Давам си сметка докъде е стигнала пропагандата и възхитата на гей-революцията. Пропагандаторите на аналния секс вече не искат името им да се свързва със СПИН и презервативи. Което е част от тяхната стратегия и реклама.
Но в извратената си част обикновената популация на този не-гей народ вече е приел, че да се каже нещо несимпатично за гей-средите е като да се каже нещо несимпатично за Тодор Живков. Няма пропаганда, която да не е пуснала корени у нас, мисля си. Лесно е да бъдем о-пропагандирани. Ние сме исторически ветропоказатели, ужас.
И докато преди фашизмът и комунизмът някак си имаха идеална и безумна цел в жестокостта си – днес пропагандата на знамето на дъгата просто е гротеска. И гротеска, стигаща до обида на Първата дама.
Първата дама визира връзка между СПИН и гей обществата, както и интравенозните наркомани. Такава връзка има в редица изследвания и произведения на изкуството. Просто трябва да гледате филма “Нормално сърце” (2014).
Действието в кинолентата на Райън Мърфи се развива в началото на 80-те години, когато Ню Йорк е епицентър на смъртоносна епидемия, породена от все още не толкова познатата болест СПИН. В основата на сюжета е писателят-активист Нед Уийкс, който заедно с група съмишленици се опитва да помогне на болните от СПИН и да ограничи по-нататъшното разпространение на смъртоносната болест.
Битката на изключителните гей-активисти със стигмата и правителството на Роналд Рейгън извън всякакво съмнение е повод за гордост сред гейовете. Величието на описаните сцени е истинско търсене на права и война за тях.
У нас обаче гей-активисти правят точно обратното – стигматизират хетеро държането, вицовете и въобще говоренето по темата. Така го стигматизират, че вече е забранено да кажеш СПИН и ГЕЙ в едно изречение. Което е идиотщина. Малко хора знаят, че по котките върлува СПИН. И шеги за това не са уместни. Но и малко хора помнят, че имаше времена, когато фармацевтични гиганти и производители на презервативи насочваха посланията си към рискови групи.
Сакън обаче днес да наречеш рискова група педерастите. Ужас. Вие не сте в рискова група, вие сте на власт, копелета. Не е възможно да бъдете наричани рискова група.
От много време се опитвам да кажа – едно сексуално малцинство иска с лекота да се превърне в задължителна тоталитарна мода. Всеки, който не му е симпатичен, бива тормозен.
Това е фарс, трагикомедия, произлизаща от изконната идея на българина да си няма проблеми. Първата дама си има проблеми и трябва да бъде поздравена за това.
Нейното послание е просто – щом рекламирате себе си на площада като ролеви модел в сексуалността – бъдете отговорни и кажете нещо за предпазните средства и половите болести.
О, ние забравихме, че вас СПИН не ви лови. Вие сте на власт, вие сте на мода, вие сте Живков-гей, на когото не бива да се правят забележки. Малки розови Сталин-гей и Хитлер-гей.
Самозабравихте се. Съдете ме. Но преди това вижте жестокия филм НОРМАЛНО СЪРЦЕ. Е т‘ва са гей-хора, не като вас. На тези активисти и аз бих помагал. Но днес първата дама има нужда от подкрепа.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/ekskluzivno-v-blits-karbovski-zashchiti-radeva-ot-zlobnite-napadki_news521045.html

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0

More in Коментари

постfe8ee9edf1e6f3686bd90d9eeb5ca0f7996b5f7c

Постът, който взриви фейсбук: Във фалшива страна, с фалшиви звезди, която бълва лъскаво опаковани боклуци, Боян е златното изключение!

май 9, 2018
МИНЧЕВ20161107223754-1

Огнян Минчев: Думите на Роджър Уотърс в София са опасни, той не е осведомен, тиранията на Москва е несравнима със западните му опоненти…

май 7, 2018
баце3191109ad8214e4c8df6c0c52f5c3f1e_L

Борисов пренебрегна и 6 май… Няма го и на празника на армията и честта, както отсъстваше и на 3 март и в дните на Съединението и на Независимостта!

май 6, 2018
31925075_1693882347357247_4364704143114240000_n

Срам нямат: Грантаджиите около храненика на Запада – Навални, извадиха деца да воюват срещу Путин… Като Хитлер 1945 г.

май 6, 2018
feez

Фейсбук прегря срещу Борисов: Ще му правим восъчни фигури. Първата – ял филии с мас, втората – с маргарин!

май 5, 2018
kevorkian

1 665 000 – отписани! Набананените се упражняват с народа

май 4, 2018