ОБЩЕСТВО

Наши рапъри със страхотна инициатива – популяризират музиката си сред подрастващите по необичаен начин! СНИМКИ

Наши рапъри със страхотна инициатива – популяризират музиката си сред подрастващите по необичаен начин! СНИМКИ

РАПЪРИrappers

Roof Rhymez е звукозаписно студио локализирано в гр.София. Освен това че създават музика може да се каже, че Roof Rhymez е и организация, която е пръсната по цяла България.

Студиото е създадено началото на 2017-та година от музикалният продуцент / автор и композитор Христиан Христов (IMP), рап артистите Мартин Савов (Sr.Martini) и Васил Клисуров (DarkSide).

В началото споменахме, че Roof Rhymez може спокойно да се нарече и организация, защото част от целите на основателите е да дадът гласност на младите и не толкова популярни лица, които имат какво да кажат и то наистина да се чуе от много! Също така провеждат Хип Хоп семинари, които имат една единствена цел. Да запознаят малки и големи, че рап музиката може да бъде страхотен инструмент да изразиш себе си, да мотивираш, да вдъхновяваш и обединяваш околните. Едно такова събитие се състоя в столичното 97-мо училище Братя Миладинови през изминалия месец, а през месец юни ще се проведът и в гр.Враца на 10.06.2017 и гр.Троян на 13.06.2017г.

Най-новата инициатива на Roof Rhymez Studio се нарича #McContest (МС – Master of Ceremonies). Условията за участие са много прости. Трябва ти само желание и телефон с камера. В официалната страница на студиото и каналът в YouTube на IMP (Imp_official) има качени три инструментала. Това което трябва да направиш е да се запишеш как пееш или рапираш с телефонът ти и да ни го изпратиш като съобщение в страницата на Roof Rhymez Studio или на e-mail: [email protected] . Крайният срок за участие е 02.07.2017г.

Една от участничките в #McContesta Биляна Борска (Ghetto Sista) успя за 1 ден да направи над 300 000 гледания в социалните мрежи и предизвика огромен интерес със своя хъс и послание в римите си!

Разбира се има и награда за най-доброто изпълнение и това е безплатен запис и обработка на музикално произведение в Roof Rhymez Studio. По – интересното е, че сингъла след това ще бъде издаден на грамофонна плоча, защото все още имаме сантимент към аналоговото звучене!

Живеем в ново време и единствения начин да разбираме и общуваме с младите хора е на техният език!

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

lekari

Лекарите се вдигат на бунт! Въвеждането на здравната карта ще изхвърли на улицата стотици медицински лица!

май 12, 2018
640_163534

Поредна лудост на управляващите! Искаш да ходиш за риба – първо на училище, после на изпит и плащаш за риболовен билет!

май 12, 2018
15261168941

От последните минути: Неприятна новина от екипа, издирващ Боян Петров…. част от шерпите продължават към лагер 3!

май 12, 2018
1525969567fishtail-heli-tour

Пробив в спасителната операция на алпиниста Боян Петров след включването на хеликоптери: Намериха нещо подозрително…

май 12, 2018
big_банк

Варненка преживя ужас: Внимавайте, точат масово парите ни по банкоматите, имат нови подли схеми…

май 12, 2018
1526051836-f-640x381

Ударихме дъното! Жесток бой в градския транспорт – шофьор преби жестоко кондуктор! Вижте какво се случи!

май 12, 2018