ОБЩЕСТВО

Наши рапъри със страхотна инициатива – популяризират музиката си сред подрастващите по необичаен начин! СНИМКИ

Наши рапъри със страхотна инициатива – популяризират музиката си сред подрастващите по необичаен начин! СНИМКИ

РАПЪРИrappers

Roof Rhymez е звукозаписно студио локализирано в гр.София. Освен това че създават музика може да се каже, че Roof Rhymez е и организация, която е пръсната по цяла България.

Студиото е създадено началото на 2017-та година от музикалният продуцент / автор и композитор Христиан Христов (IMP), рап артистите Мартин Савов (Sr.Martini) и Васил Клисуров (DarkSide).

В началото споменахме, че Roof Rhymez може спокойно да се нарече и организация, защото част от целите на основателите е да дадът гласност на младите и не толкова популярни лица, които имат какво да кажат и то наистина да се чуе от много! Също така провеждат Хип Хоп семинари, които имат една единствена цел. Да запознаят малки и големи, че рап музиката може да бъде страхотен инструмент да изразиш себе си, да мотивираш, да вдъхновяваш и обединяваш околните. Едно такова събитие се състоя в столичното 97-мо училище Братя Миладинови през изминалия месец, а през месец юни ще се проведът и в гр.Враца на 10.06.2017 и гр.Троян на 13.06.2017г.

Най-новата инициатива на Roof Rhymez Studio се нарича #McContest (МС – Master of Ceremonies). Условията за участие са много прости. Трябва ти само желание и телефон с камера. В официалната страница на студиото и каналът в YouTube на IMP (Imp_official) има качени три инструментала. Това което трябва да направиш е да се запишеш как пееш или рапираш с телефонът ти и да ни го изпратиш като съобщение в страницата на Roof Rhymez Studio или на e-mail: [email protected] . Крайният срок за участие е 02.07.2017г.

Една от участничките в #McContesta Биляна Борска (Ghetto Sista) успя за 1 ден да направи над 300 000 гледания в социалните мрежи и предизвика огромен интерес със своя хъс и послание в римите си!

Разбира се има и награда за най-доброто изпълнение и това е безплатен запис и обработка на музикално произведение в Roof Rhymez Studio. По – интересното е, че сингъла след това ще бъде издаден на грамофонна плоча, защото все още имаме сантимент към аналоговото звучене!

Живеем в ново време и единствения начин да разбираме и общуваме с младите хора е на техният език!
loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

171204061457-660x371

Търся си мъж, че не се търпи повече!

декември 4, 2017
big_1418

Внимание! Шофьорите не знаят за тези промени в закона, които са от 6 месеца, и си патят много от това!

декември 4, 2017
phpw1rrbi_800x_

За 14 години държавата ни е прахосала 2 млрд. лева за електронно правителство! Естония го направи за 25 млн. евро!

декември 4, 2017
5e_pijmpy

Кощунство! Надраскаха надписи за детско порно върху храм-паметника ”Александър Невски”! СНИМКИ

декември 4, 2017
СЛАВКОВimg16x9_1416227829

Хит в мрежата: Тодор Славков поиска да му върнат резиденциите на дядо му Живков!

декември 4, 2017
ТАНГЕНТА655-402-ezero

Пълен абсурд: Северната тангента води до езеро, жена и дъщеря изживяха истински кошмар на път за Кубратово! ВИДЕО

декември 4, 2017