ОБЩЕСТВО

Нечувана жестокост! Ето какво се случи с бабата на малкия Илиян, чиято история трогна цяла България!

Нечувана жестокост! Ето какво се случи с бабата на малкия Илиян, чиято история трогна цяла България!

ИЛИЯН1496394583-11111
Историята с малкото момченце Илиян, който живееше при баща си и баба си в столичния квартал „Дружба” на ръба на мизерията, придоби драматичен обрат. Часове, след като той и двете му сестричета са били изведени със социална служба и полиция от зловещия апартамент, бащата се е върнал и е пребил бабата на детето.
Жестокият бой е станал в първите часове на петък – снощи малко след полунощ. Бащата на Илиян, който е алкохолик, се прибрал от полицията и в пристъп на ярост взел дървена дъска, с която започнал да налага бабата по цялото тяло. 60-годишната жена успяла да се измъкне в един момент от насилника си и буквално пълзяла в несвяст от побоя по стълбите до входа, където припаднала. Откарана е във Военна болница с много тежки наранявания и неврологични усложнения.
За 13-годишния Илиян се разбра покрай пост на млада жена във Фейсбук. В него тя разказва, че среща детето всеки ден на паркинга на голям хипермаркет в столичния квартал „Дружба”. Момченцето не просело, просто седяло там, надявайки се някой да му купи нещо за ядене.
„Това е Илиян!!! Мой Приятел с главно П!!!Той стои на паркинга на един от големите супер маркети и още от далеч вижда и чака с нетърпение колата ми. Илиян е дете, както той твърди без майка – била починала, живее само с баща си, но той е възрастен и не може да работи, живеят от пенсията му. Илиян не е наркоман той е едно добро дете, възпитано говори на Вие и не иска пари…. иска някои да му вземе нещо за ядене, защото му се случва понякога да не хапне нищо за цял ден, по негови думи. Той се крие в края на паркинга – особено от скъпи коли или полиция, защото, както ми е разказвал, имало хора, които го унижават обиждат и се гаврят с него за жълти стотинки”, пише тогава младата жена, която първа се притича на помощ на момченцето.
Само за дни историята на това дете е споделена хиляди пъти в социалните мрежи, десетки хора пишат, че искат да помогнат с пари или дрехи. Същевременно пишат и други хора, които прибавят още щрихи към трагичната история на детето. Ден преди жестокия побой над бабата съседка на семейството разкрива: В момента детето е под надзора на социални грижи. Бащата е арестуван, а лекарите във Военна болница все още се борят за живота на бабата.
Мира НАЙДЕНОВА, БЛИЦ

code Copy and paste this code on your site.

https://www.blitz.bg/kriminalni/samo-v-blits-dramatichen-obrat-tragichna-razvrzka-s-malkiya-iliyan-chiyato-istoriya-trogna-tsyala-blgariya_news517922.html

loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

захариева2110820329

Захариева: Във Венецуела ако не гласуваш за когото трябва, ти просто ще гладуваш

февруари 8, 2019
phpghvyyc_800x_

МВР арестува роднина на Ботев, раздавал супа на бедните (ВИДЕО)

февруари 8, 2019
1155154029_dbtjsdn112_1411594571

15 простички правила на етикета, които всеки трябва да знае

февруари 8, 2019
badr_bdin

ООН информира 320 държави и организации за отвличането на либийския танкер в България

февруари 8, 2019
big_де_иии

Деси Банова – Плевнелиева катастрофира на „Цариградско шосе“, джипът й се блъсна в микробус

февруари 8, 2019
radev3

Радев пред „Подкрепа“: Миналият век роди социалната държава, а днес се сбогуваме с нейните достижения

февруари 8, 2019