ОБЩЕСТВО

Нечувана жестокост! Ето какво се случи с бабата на малкия Илиян, чиято история трогна цяла България!

Нечувана жестокост! Ето какво се случи с бабата на малкия Илиян, чиято история трогна цяла България!

ИЛИЯН1496394583-11111
Историята с малкото момченце Илиян, който живееше при баща си и баба си в столичния квартал „Дружба” на ръба на мизерията, придоби драматичен обрат. Часове, след като той и двете му сестричета са били изведени със социална служба и полиция от зловещия апартамент, бащата се е върнал и е пребил бабата на детето.
Жестокият бой е станал в първите часове на петък – снощи малко след полунощ. Бащата на Илиян, който е алкохолик, се прибрал от полицията и в пристъп на ярост взел дървена дъска, с която започнал да налага бабата по цялото тяло. 60-годишната жена успяла да се измъкне в един момент от насилника си и буквално пълзяла в несвяст от побоя по стълбите до входа, където припаднала. Откарана е във Военна болница с много тежки наранявания и неврологични усложнения.
За 13-годишния Илиян се разбра покрай пост на млада жена във Фейсбук. В него тя разказва, че среща детето всеки ден на паркинга на голям хипермаркет в столичния квартал „Дружба”. Момченцето не просело, просто седяло там, надявайки се някой да му купи нещо за ядене.
„Това е Илиян!!! Мой Приятел с главно П!!!Той стои на паркинга на един от големите супер маркети и още от далеч вижда и чака с нетърпение колата ми. Илиян е дете, както той твърди без майка – била починала, живее само с баща си, но той е възрастен и не може да работи, живеят от пенсията му. Илиян не е наркоман той е едно добро дете, възпитано говори на Вие и не иска пари…. иска някои да му вземе нещо за ядене, защото му се случва понякога да не хапне нищо за цял ден, по негови думи. Той се крие в края на паркинга – особено от скъпи коли или полиция, защото, както ми е разказвал, имало хора, които го унижават обиждат и се гаврят с него за жълти стотинки”, пише тогава младата жена, която първа се притича на помощ на момченцето.
Само за дни историята на това дете е споделена хиляди пъти в социалните мрежи, десетки хора пишат, че искат да помогнат с пари или дрехи. Същевременно пишат и други хора, които прибавят още щрихи към трагичната история на детето. Ден преди жестокия побой над бабата съседка на семейството разкрива: В момента детето е под надзора на социални грижи. Бащата е арестуван, а лекарите във Военна болница все още се борят за живота на бабата.

loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

dora

Не ни събудиха нито плачът на баба Дора, нито ужасът в очите на умиращите деца заради липса на пари

юли 14, 2019
конefcaa03ac4fdebb563f57cd642cb9a7f

Триумфално! 14-годишна българка смая Европа на кон

юли 14, 2019
староscreenshot345482-696x464

Старо ВИДЕО от Слънчев бряг през 1977 г. показва уникален парадокс

юли 14, 2019
pensioneri1

Убиват ни бавно, майка по майка, баща по баща, дете по дете… и продължаваме да мълчим

юли 14, 2019
филипа6582bebcef93f8011f41e633431a3d1f

Млада зъболекарка помага на нуждаещи се, като ги лекува безплатно! ВИДЕО

юли 14, 2019
мусалаsafe_image (1)

Сняг вали на Мусала. Туристи си направиха снежен човек и го кръстиха Юли! СНИМКИ

юли 14, 2019