Важно

Путин: Русофобията на запад е контрапродуктивна и няма да продължи безкрайно! Многополюсният свят не им се харесва, но е факт!

Путин: Русофобията на запад е контрапродуктивна и няма да продължи безкрайно! Многополюсният свят не им се харесва, но е факт!

vladimir-putin

Антируските настроения на Запад няма да продължат безкрайно, защото нанасят вреди и на двете страни. Това заяви руският президент Владимир Путин по време на среща с ръководителите на международни информационни агенции, организирана от ТАСС, предаде “Фокус”.

Лидерът на Кремъл коментира, че “русофобията” няма да “продължи дълго, няма да бъде завинаги“, защото трябва да бъде разбрано, че тя е „контрапродуктивна и вреди на всички”.

Путин отбеляза, че Русия се бори за своите законни национални интереси, докато срещу нея се прилага политика на сдържане.

„И сега те виждат, че това не работи, ефектът е нулев и това предизвиква вътрешно раздразнение, желание за постигане на тяхното. Това предизвиква стремеж за изостряне на ситуацията. За съжаление за тези, които правят това, ние не даваме повод за подобно нещо“, коментира руският президент.

Путин изрази мнение, съгласно което причината за всеобщата русофобия се крие в утвърждаването на многополюсен свят – нещо, което не се харесва на монополистите.

„Русофобията е очевидна. От някои държави тя блика безкрайно. На какво се дължи това? От моя гледна точка, тя е свързана с утвърждаването на многополюсния свят. А това не се харесва на монополистите“, заяви лидерът на Кремъл, изразявайки надежди, че това положение ще бъде преодоляно, тъй като е „контрапродуктивно“.

Държавният глава на Русия бе категоричен, че страната му не се е занимавала, не се занимава и няма да се занимава с хакерски атаки на държавно ниво.

“На държавно ниво ние никога не се занимаваме с това, его това е най-важното”, подчерта Путин.

На Русия й е все едно кой ще стане канцлер на Германия, но Путин се надява след изборите на власт
във Федералната република да дойдат онези, които ще могат да оценят целия комплекс на отношенията с Русия.

“На нас общо-взето ни е все едно кой ще стане канцлер на ФРГ, ние сме готови да работим с всеки, който е настроен конструктивно”, каза Путин.

Според думите му в отделните отрасли на икономиката взаимната зависимост на двете страни е толкова голяма, че от нея зависят десетки и стотици хиляди работни места и в двете държави.

Според руския президент нито една германска компания не е напуснала руския пазар, независимо от всички усложнения от политически или икономически характер.

Епицентър

http://epicenter.bg/article/Vladimir-Putin–Rusofobiyata-na-Zapad-e-kontraproduktivna-i-nyama-da-prodalzhi-bezkrayno-/128834/7/0

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0

More in Важно

тирrr

Бойко потресен! 1000 тира посрещат Макрон и блокират София за срещата на ЕС идната седмица!

май 13, 2018
1525505810-novi-pravila-tehnicheski-pregled-kolata-098

Пореден тормоз за шофьорите! От 20 май влизат нови правила за технически преглед на колата, а солени глоби валят, ако установят това…

май 5, 2018
КАТ1491381157-katadv

Парите свършиха! Взимат шофьорски книжки поголовно за неплатени глоби, КАТ излиза на лов в нова акция! (ВИДЕО)

април 30, 2018
big_a53

НАП напомня и на работещите в чужбина българи да декларират доходите си, защото…

април 24, 2018
big_1d68

Ново 20! Взимат ни книжката, ако изпаднем в истерия пред КАТ – а за да си я върнем ще се измъчим доста!

април 22, 2018
еко991-ratio-zadrystvane-koli

ВАЖНО! Главоломно скача цената на техническите прегледи – въвеждат ековинетки за всеки автомобил!

април 10, 2018