Политика

Сидеров: Ако мажоритарен парламент избере Евразия, ЕС ще изреве като “бяла мечка в топло време”!

Сидеров: Ако мажоритарен парламент избере Евразия, ЕС ще изреве като “бяла мечка в топло време”!

СИДЕРОВ53105_660_370.jpg.pagespeed.ce.ClbIN9yv0w

Ако дойдат такива мажоритарни депутати, че ни обърнат евроатлантическата ориентация, например, към Евразия, разните десни и либерални алианси в Европа ще изреват като “бяла мечка в топло време”, провикна се Волен Сидеров от парламентарната трибуна по време на обсъждането на първо четене на промените в Изборния кодекс.

Той хитро използва довода, че от ЕС и НАТО ще ни обърнат към Русия, ако дойдат неконтролирани от партии депутати, за да стресне по-сериозно. И натърти на мнозинството да мисли добре “каква врата отваря”.

“Тогава ще имаме не само пъстър парламент, но няма да се знае накъде се движи държавата”, заключи Сидеров и предложи да поканим авторитетна група учени, които да изготвят анализ и чак тогава да преценим дали искаме да си пипаме изборната система. “Всичко друго е игра със съдбата на страната”, обобщи атакистът.

Волен Сидеров обвини още шоумените на Слави, че съзнателно са внушавали неприязън спрямо политиците и хората на референдума отишли и я изразили, без изобщо да им бъде разяснено какво следва от мажоритарния вот.

Умишлено било създдадено мнението, че партиите са лошо нещо. Ето, например, аз съм за анархията, всеки да прави каквото си иска – дали ще е представител на шоу бизнеса или на политиката, и да го каже ясно, не да се позовава на 2,5 милиона, гласували без разяснение. Много хора се подлъгаха от кампанията – политиците са лоши, партиите са лоши, в тази Конституция пише, че политиката се прави от партии – те формират политическите идеи. Ако някой иска мажоритарна система, може да излезе като независим депутат, препоръчаоще националистът.

“Хората спонтанно изразиха своята неприязън към политиката, която им беше внушавана, към политиците. Политиците сме също част от българския народ”, напомни още Сидеров.

Канал 3

http://kanal3.bg/news/bulgaria/parlamentarni-novini/55468-Volen-plashi%253A-Ako-madzoritaren-parlament-izbere-Evraziya%252C-ES-shte-izreve-kato-%20byala-mechka-v-toplo-vreme

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0

More in Политика

26фг

26 годишен строи магистрала „Хемус“, на 23 е построил „Северната тангента“… Новото дете-чудо на ГЕРБ

август 27, 2018
cecka-cacheva-obsydi-promenite-v-gpk-s-iuristi-471780

Борисов опитва да се отърве от Цецка, пробутва я за посланик в Черна гора

август 27, 2018
Screen-Shot-2018-02-19-at-13.35.35

Бареков изби рибата: Да се отнемат шофьорските книжки на всички, които навършат 70 години!

август 27, 2018
Пешов и Борисов

ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ! Само за 15 дни частната фирма “Главболгарстрой” прибра 7 поръчки за над 60 млн. лв от държавната “Булгартрансгаз”!

август 27, 2018
нанковzx860y484_3096700

Властта панически се разграничава от фирмата – досегашен фаворит: Ще съдим “Трейс”!

август 27, 2018
сидерbig_0000sdmb

Сидеров: Дай му катастрофи на нашенеца! Мед и масло да текат от чешмите, ще намери кусур…

август 27, 2018