СВЯТ

Bild: Немските леви призовават за „разпускане на НАТО“ и коалиция с Русия! “Анексирането” на Крим вече не е част от програмата им!

Bild: Немските леви призовават за „разпускане на НАТО“ и коалиция с Русия! “Анексирането” на Крим вече не е част от програмата им!

455187_1_RTR2SYSH-111_big

Лявата партия в Германия се отказа от включването на „антируските точки“ и осъждането на „анексирането на Крим“ в новата си програма, съобщава Bild.

Вместо това левите призовават за „разпускане на НАТО“, която, по тяхно мнение, застрашава мира в Европа, и за създаване на нова система за колективна безопасност с участието на Русия, добавя изданието, цитирано в Ино.ТВ

На конгреса, който се проведе в Хановер, Лявата партия прие програма за участие в изборите за Бундестага, съобщава Bild.

„Критичните предложения по отношениe на Русия“ бяха отказани от делегатите. Осъждането на „нарушаващото международното право анексиране на Крим“ и войната в Източна Украйна не намериха място в програмата, тъй като те не бяха подкрепени от мнозинството, отбелязва изданието.

В програмата обаче беше включено искането за „разпускане на НАТО“ и за създаване на „система за колективна безопасност с участието на Русия“.

 Изданието допълва, че левите критикуват санкционната политика на ЕС по отношение на Москва, както и нарастващото въоръжение на НАТО край източната граница на страната. „Струпването на войските на ЕС и НАТО на границата с Русия застрашава света“, пише в програмата.

Освен това е поместено и искане за „оттегляне на всички немски войници от военните конфликти извън граница“ и прекратяване на редовните задгранични военни кампании. Въпреки заплахата от международния тероризъм, Лявата партия иска „да се премахнат всички спецслужби“ и да се свалят „ограниченията за бежанците“.

От своя страна лидерът на Зелената партия Джем Оздемир заяви, че с отказът си да осъждат „анексирането на Крим“, левите „пропагандират своята изкривена представа за „големия брат“ Москва“.

„Ясното осъждане на нарушенията на човешките права в Русия и Китай също не са включени в програмата на левите“, обобщава Bild.

Руски дневник

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0

More in СВЯТ

epa05995425 Germany's Christian Democratic Union (CDU) party chairwoman and German Chancellor Angela Merkel attends an election campaign event of the German Christian Social Union (CSU) party at the 46th Truderinger Festwoche festival week in Munich, Bavaria, Germany, 28 May 2017.  EPA/CHRISTIAN BRUNA

“Дойче веле”: Как се живее в Германия с доход от 416 евро на месец – над 4 милиона го правят!

май 11, 2018
20180511173920-6249043

Меркел: Излизането на САЩ от договора с Иран подкопава доверието в международния ред!

май 11, 2018
15b28f735e8c683e30602c97904b5beb_big

Правда.ру: Американските атомни бомби, предназначени за Русия, пътуват към Европа – ето къде ще бъдат разположени!

май 11, 2018
меркел101968_660_370

Меркел към Борисов след поредните куртоазни целувки: Бойко, справи се прекрасно!

май 10, 2018
epa06722525 (L-R) Philip Nitschke, founder and director of the pro-euthanasia group Exit International, 104-year-old Australian scientist David Goodall and lawyer Moritz Gall, during the press conference a day before Goodall's assisted suicide in Basel, Switzerland, 09 May 2018. The 104-year-old, Australia's oldest scientis, travelled to Switzerland where he has chosen to die by voluntary euthanasia on 10 May.  EPA/GEORGIOS KEFALAS

104-годишен австралиец дойде в Швейцария и даде пресконференция преди да се самоубие в четвъртък!

май 9, 2018
софия1200px-Шествие_региональной_патриотической_общественной_организации_«Бессмертный_полк»_-_1

НА ЖИВО! “Безсмъртният полк” тръгна по улиците на Москва! Шествия се провеждат и в цяла Европа и САЩ!

май 9, 2018