Политика

BNEWS гърми с нечуван скандал: Пиp по време на смърт в Министерство на отбраната! (ШОКИРАЩИ ФАКТИ)

BNEWS гърми с нечуван скандал: Пиp по време на смърт в Министерство на отбраната! (ШОКИРАЩИ ФАКТИ)

ПИР992-168515-1-wm_wide

Темата за МО под управлението на Красимир Каракачанов се очертава да се превърне в представителна извадка за неграмотност, некадърност, слагачество, кражби и най-вече за тотална липса на морал.

Девети юни 2017 година ще остане в историята на армията ни като „черен петък“. По обяд, при изпълнение на служебния си дълг загина офицерът – летец на хеликоптер Георги Анастасов.

И докато в този ден хората под пагон и нормалните граждани скърбяха чисто по човешки за безвъзвратно изгубения живот на младия офицер, назначеният от Каракачанов комендант на МО – полк. Митко Димитров е организирал грандиозен нощен купон за служители на Министерството в клуб-ресторант на пъпа на София, в непосредствена близост до „триъгълника на властта“. Шокирани свидетели разказваха как в края на деня, в който майор Анастасов загина,  полковник Димитров заобиколен от преданите си слуги – началникът на транспорта полк. Христо Димитров и главната счетоводителка Мария Мирчева, са се вихрили пияни по дансинга под смаяните погледи на служителите си, докарани под строй на организираното от коменданта тържество. Черешката на тортата е пияната Мария Мирчева, която скрива две бутилки алкохол и тръгва да ги изнася от заведението. Поради състоянието на алкохолно опиянение, в което се намира тя не успява да стигне далеч, а се стоварва по средата на дансинга, счупвайки откраднатите бутилки…

За полк. Митко Димитров – съученик на подсъдимия бивш министър Николай Ненчев, не може да се каже, че е уважаван от колегите си човек. Та кой уважава лакеите? А полк. Димитров се държи именно като такъв. Публична тайна е, че заедно с главната счетоводителка и крадла на алкохол от заведенията Мария Мирчева, карат фирмите – доставчици на храна за стола в МО, да фактурират като храна сериозни количества скъп алкохол, които са необходими за кабинета на министър Красимир Каракачанов. Също така, полк. Димитров в комбина с шефа на транспорта – полк. Христо Димитров и шефа на кадрите в МО Антон Ластарджиев, са разработили и схема за ползване на служебните автомобили като таксита и даже са определили ценоразпис на услугите!
„О времена, о нрави!“ възкликнал Цицерон преди време. Бихме допълнили и „О, министре, о чиновници!“ в днешно време.

Кохортата от чиновници, издигани и поддържани от Каракачанов в МО, изглежда все по-гротескна на фона на разрушената ни армия. Полковници празнуващи часове след смъртта на техен колега офицер; главни счетоводителки, крадящи алкохол от заведенията; отговорници за военнопатриотичното възпитание, дезертирали от казармата и превърнали се в шампиони в дисциплината „Правене на помен с чужда пита.“…
Не сме получили отговор на предишните ни въпроси към Каракачанов за неговия шеф на диреция с фашистки възгледи.

Видно е, че да отговаряш на конкретни въпроси и да носиш отговорност за решенията си на министър не е лека работа като да си доносник на ДС и да пишеш доноси срещу колеги и приятели.

bNEWS

http://www.bnews.bg/article/227009-samo_v_bnews_pip_po_vreme_na_smart_v_ministerstvo_na_otbranata_shokirashti_fakti
loading...
0

More in Политика

1515766682-991-ratio-bylgarsko-predsedatelstvo

Евродепутатка иска свалянето на клипа за българското председателство, няма да повярвате защо!

януари 12, 2018
ЮНКЕРсвали-2

Юнкер: Българското правителство се бори с корупцията и постига значителен напредък!

януари 12, 2018
мсМСphppts3zt_800x

Безобразен диктат насред европредседателство! Кабинетът послушно вкара Истанбулската конвенция в парламента. Натискали ни европосланици!

януари 12, 2018
768x432 (2)

ГЕРБ, патриоти, Воля и ДПС дружно отхвърлиха президентското вето! Властта сама ще разследва себе си!

януари 12, 2018
77379_660_370

Сидеров пита Караянчева: Бутилка ракия за Юнкер корупция ли е? Следобед ще му я подаря!

януари 12, 2018
ЮНКЕРсвали-2

Юнкер: Не мога да си представя по-добър лидер от Бойко Борисов! България е страна, към която изпитвам особена слабост…

януари 11, 2018