Политика

Борисов защити „босата“ снимка на Радев: Бил бос президентът и по потник – еми, у къщи си е!

Борисов защити „босата“ снимка на Радев: Бил бос президентът и по потник – еми, у къщи си е!

0638376001500969684_624159_600x458колаж: фейсбук

«Важното е, че чакаме президента Макрон. Ще го посрещнем с 60 човека делегация»

Премиерът отрече твърденията, че мутренските времена се завръщат. Според него истината може да се окаже много различна от тиражираното в публичното пространство.

Министър-председателят Бойко Борисов за първи път си позволи да коментира факти от личния живот на държавния глава.

По време на посещението си в Ямбол Борисов заяви засвидетелства своята солидарност с президента Румен Радев, който предизвика противоречиви коментари в социалните мрежи, след като се появи негова снимка с подчертано неофициално облекло – бос и по потник.

„Това ли е важното – важното е, че чакаме президента Макрон. Ще го посрещнем с 60 човека делегация. Работиме в синхрон с президента. Бил бос президентът и по потник – еми, у къщи си е, каза Борисов, цитиран от бТВ.

Твърденията, че мутренските времена се връщат, са спекулация. Реагира остро премиерът Борисов на наложилото се в публичното простанство усещане за нестабилност в държавата. От МВР все още работят по последните случаи – нападенията над нотариуси и над журналиста Иво Никодимов, както и убийството на пловдивски бизнесмен, стана ясно от думите на министър-председателя.

По думите му истината може да се окаже много различна от тиражираното в публичното пространство, но МВР ще даде по-подробна информация след като излязат конкретни резултати от експертизите.

Борисов обяви, че част от пострадалите отказват да съдействат за разкриване на престъпленията. 

„Имаме данни и от имотната мафия какво е правила, имаме данни и в тази част на Борисовата градина какво се прави, имаме доста оперативни данни. Нека свършат разследванията, ще изкарам МВР да кажат“, заяви премиерът.

Според него би могло да се говори за връщане на мутренските времена, ако има поръчкови убийства или грабежи.

„Къде не бият – в Германия ли, във Франция ли, къде? Разбирате ли, не им харесва ръстът на икономиката, нула инфлация, няма безработица. Каква е алтернативата – БСП и ДПС, видяхме ги!“обясни Борисов.

Борисов и Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на „Лидл България“, откриха втори Лидл логистичен център в страната, който се намира в с. Кабиле, Ямболско. Инвестицията в складовата база е на стойност над 80 млн. лева, а с откриването й компанията създава нови 150 работни места в региона. / Епицентър.бг
loading...
0

More in Политика

arlin_antonov_1

Да си спомним: Как баретите на Арлин Антонов помляха 30-хилядно циганско гето в Пазарджик преди 25 години! И още му имат страх!

юли 28, 2017
ББ655-402-bojko-borisov

Аз суджук не ям, имам високо кръвно! Разпоредил съм разследване, всеки негодник може да си измисли всичко!

юли 28, 2017
bgnbg

Сценарий за излизане от кризата на доц. Иван Лазаров от ВТУ предизвика фурор в социалните мрежи!

юли 28, 2017
arlin_antonov_1

Легендарният шеф на баретите и страшилище за ромите Арлин Антонов се кандидатира за кмет на Трън!

юли 27, 2017
МЕДИАНА660_c27a84e662be66fa774bafe81d673eda

МЕДИАНА: Разликата между ГЕРБ и БСП е под 5%! Реформаторите водят задгробен живот, имиджът на „Воля“ се клати, ДОСТ изчезва от картата! ТАБЛИЦИ

юли 27, 2017
КФН768x432

Нов раздор във властта: Депутатите бламираха новите попълнения в КФН, предложени от Горанов! БСП: Борисов да иска вот на доверие от патриотите!

юли 27, 2017