Коментари

Млад българин изригна: Ех, народе болгарски! Ех, народе великотърпеливи!

Млад българин изригна: Ех, народе болгарски! Ех, народе великотърпеливи!

максенций19075224_1903103426625221_379787288_n

Ех, народе болгарски! Ех, народе великотърпеливи!

Българският народ е уникален! Ония го крадат, той си трае! Скрият се – почва да плюе по тях, появят се – мазни ѝм се. Същата работа и с духовенството. Зад гърба на митрополита плюе, храчи, че и размазва с крак, а пред митрополита става “мандра” за зехтин и олио!

Странни сме ний хората. Протестираме срещу абсолютно всичко, ама само на думи. Няма ги тези уж надъхани патриоти, които да ни обединят и да въстанем, ако въобще искаме да има революция! Нищо не мога да направя сам, защото сам съм безсилен. Без Бога и без вас съм никой. СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! Една птичка пролет не прави!

Мангалите колят и бесят, ония отгоре ги държат за по две-три години за каквото и да е престъпление, пускат ги, потупвайки ги по рамото, и те какво – продължават със същата си диващина да колят и бесят! От друга страна и медиите всяват етническо напрежение, и става един голям хаос.

Да се върне ли смъртното наказание или да не се върне? Да се върне! Но да важи за всички! Нека дивите разбойници, като не искат да се поправят, да се махат от света на мира и любовта! За този гнусен черен дивак, който преби и уби Алекс от Бяла за цигара, не трябва да има затвор, дори и доживотен. Това е нечестно. В затвора си правят кефа и нищо друго. Затворът не е наказание. Този заслужава:
1. – бой до счупване на кости;
2. – табела, вързана за врата му с надпис УБИЕЦ;
3. – смъртно наказание!

За гнусните бесновати либерасти и неправителствените организации, които си ги защитават – затвор за съучастие в престъпление. Който пази и защитава престъпника, той е престъпник, а също и подстрекател! И друго: ние сме лижегъзници и самохвалци без покритие! Хвалим се само с историята си, а с настоящето си не можем да се похвалим, защото цялата ни държава е един гаден батак, в който потъваме.

Неграмотните ни “патриоти” оплюха македонския журналист Миленко Неделковски, защото бил говорел лъжи в предаването “Ничия земя”?! Миленко много добре каза за нас: ние само се дупим на ЕС и НАТО. Като разгонени козели сме. Дупим се, лижем гъзове, избиваме се и позволяме да ни трепят като животни. Абсолютно всичко идва от гордостта, егоизма и овчедушието ни! Или ще се поправяме, или ще ни поправят!

Бог да вразуми, Бог да утвърди, Бог да усъвършенства!

Автор: Александър Иванов

https://www.facebook.com/alexander.ivanov.profile

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Коментари

More in Коментари

emil-koshlukov-tv7-trqbva-da-se-izvini-na-zritelite-si-za-neobektivnostta-154712

Емил Кошлуков за “Евровизия”: Песента на Израел е пълна свинщина!

май 13, 2018
slavi

Господа политици, ще бъдете уволнени! Огромна част от българския народ хрантути една шепа хора от партиите!

май 13, 2018
байbig_166a

Тодор написа: Обръщение към бай Ганьо… а над 13 хиляди досега харесаха тази публикация! СНИМКА

май 13, 2018
постfe8ee9edf1e6f3686bd90d9eeb5ca0f7996b5f7c

Постът, който взриви фейсбук: Във фалшива страна, с фалшиви звезди, която бълва лъскаво опаковани боклуци, Боян е златното изключение!

май 9, 2018
МИНЧЕВ20161107223754-1

Огнян Минчев: Думите на Роджър Уотърс в София са опасни, той не е осведомен, тиранията на Москва е несравнима със западните му опоненти…

май 7, 2018
баце3191109ad8214e4c8df6c0c52f5c3f1e_L

Борисов пренебрегна и 6 май… Няма го и на празника на армията и честта, както отсъстваше и на 3 март и в дните на Съединението и на Независимостта!

май 6, 2018