ОБЩЕСТВО

Стоичков взриви мрежата: Внучката ми ще живее в Америка! Тук няма шанс при тази злоба и завист!

Стоичков взриви мрежата: Внучката ми ще живее в Америка! Тук няма шанс при тази злоба и завист!

55481_660_370.jpg.pagespeed.ce.DjB_BSZhRw

Футболната звезда Христо Стоичков поговори за бъдещето на внучка си. Камата бе попитан при гостуването си в бТВ къде ще живее малката, в Америка или в България, и дали би искал тя да се върне у нас.

„Естествено, че в Америка. Няма къде другаде. Тук няма шанс. Още е малка, но там да си остане. Какво ще й предложи държавата тук? Когато някои ти даде възможност, трябва да приемеш предизвикателството. Аз го направих“, коментира Камата.

Той допълни, че иска да види България обединена и у хората да няма толкова злоба и завист. „Хората да са задружни и да си помагат. Другото да го решават онези в парламента. Колко сме – 6 милиона и половина. Гуадалахара в Мексико е 8 милиона…“, завърши Стоичков.

ОТ ФОРУМИТЕ:

Държавата нямала какво да й предложи… Стига с тая държва! Като ни е скапана държвата, ами хванете се и я оправете! Що като излезете извън нея ставате примерни граждани и спазвате буквата на закона, където и да се намирате, а като се върнете в бг забравяте и закони? Една тъпа хартийка не хвърляте в коша, а направо на земята.Писна ми от вечното ви мрънкане и самооплюване. Ако искате да ви уважават чужденците, започнете да говорите с обич и уважение за Родината си. Съвет от личен опит!

Този ритнитопковец направи  пари и плюе България!Нека не забравя, че будалите които останаха тук заработват пенсията на родителите му!Трябва да се приеме закон -на когото децата са в чужбина да му се изплаща дела на пенсията САМО от НОИ.

Нашите деца и внуци като са тук да не би да са втора ръка хора ?,Не дори по- добри по -образовани и по -възпитани са от дъщеря му, която няма ден работено в живота си и е получила всичко на готово.Сега се е превърнала на примерна кадънка ,да си стои там и да не идва тук да замърсява въздуха.А баща и е един простоват ритнитопковец ,които няма грам възпитание.

Да е само великия футболист Стоичков, с мед да го мажеш. Според шефа на агенцията за българите в чужбина Петър Харалампиев, по време на прехода между 2,7 и 3,5 милиона са напуснали Родината. Това не е имиграция, а истинска евакуация. Евакуират се годишно по 500 лекари – почти цялата промоция на медицинските ни институти. Май не остана политик, богаташ или известен човек на изкуството да не си изпроводи децата, че и парите в чужбина. Дедите ни са търпяли 5 века азиатско робство. Могли са да се отърват само с едно леко рязване и със слагане на чалмата, но не са го правили. Губили сме войни – 2 национални катастрофи и пак никой не си е тръгнал. Извънредната ситуация очевидно налага извънредни мерки и нека първата да е – човек с имигранти в семейството да не може да заема високи държавни постове. Не съм убеден, че само хора с деца и внуци в България милеят истински за Родината, но не трябва да рискуваме повече и да се оставяме да ни управляват безродници.

 

Епицентър, Блиц
loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

ББ655-402-bojko-borisov

Нов фурор в мрежата! Гол Борисов надмина босия Радев с тази КУЛТОВА СНИМКА! Вижте я…

юли 30, 2017
768x432

Потресаващо – България, 21 век: Отчаяна майка изостави бебето си „като кученце“!

юли 30, 2017
df73a8d7b6de664a0fba894a02da0b71

Разказ на една работеща българка в чужбина и нейният съвет към всички жени, решили да опитат късмета си навън!

юли 30, 2017
626-157994-1_wide

Б. Бонев попиля Борисов и Цветанов: Мутренските времена се завръщат, МУТРИТЕ са на власт! Цвъки е нищожество!

юли 30, 2017
0012

След 100 дни управление ГЕРБ още нямат програма, всичко върви на самотек и автопилот!

юли 30, 2017
11-1-600x381

Тайната на живота зад граница, която никой няма да ви каже: Тези снимки ще откажат мнозина, които стягат куфарите! (Снимки)

юли 30, 2017