ИНЦИДЕНТИ

Aутопсията потвърди кога точно е починал Кристиян! Всички приказки и сензационни версии са разбити…

Aутопсията потвърди кога точно е починал Кристиян! Всички приказки и сензационни версии са разбити…

АУТОПСИЯ1500791656-mqstoto-kydeto-e-otkrito-tqloto-na-kristiqn-e-bilo-obhojdano-po-vreme-na-izdirvaneto-mu-459071-1
Излязоха резултатите от аутопсията на Кристиян, които потвърждават версията, че момчето е починало още в деня на катастрофата в Триград. От кметството отказаха повече информация тъй като тепърва се очаква официално изявление на съдебния лекар.
Съдебно-медицинската експертиза още не е изготвена, но основната тиражирана версия е, че момчето се е самоубило в следствие на изживяния шок.
Както вече съобщихме днес е погребението на 16-годишното момче, чието тяло беше открито вчера в скалите на района на Триградското ждрело.
„Детето е изпитвало и страх, и срам, и вина. Най-вероятно в началото е допускало, че е отнело живота на някого, а това е труднопоносимо чувство, особено когато е съчетано с невъзможност рационално да се защитиш”, коментира психологът Росен Йорданов. Според него най-вероятно момчето е загинало малко след инцидента, защото мерките, които след това са били предприети – да се информира чрез оставени бележки, че всъщност хората са живи, което всъщност е причинявало може би най-тежката травма за него, са останали без полза.
„Обикновено в първите минути и часове човек е най-объркан и най-неадекватен. Силно се съмнявам обаче, че той е е посегнал на живота си. По-скоро е станал инцидент”, допълни Росен Йорданов. „Допускам, че момчето е имало достатъчно жизнеутвърждаваща сила в себе си. Трудно е да допуснем, че дори и такъв инцидент може да доведе до толкова рязък срив, до някаква късосъединителна реакция. По-скоро проблемът е бил свързан със страха, с липсата на ясна мисъл”, каза още психологът.
Припомняме, че Кристиян изчезна след полунощ на 9 юли, когато с колата на баща си блъсна туристи край Триград. По тялото са открити множество фрактури, получени при падането от скалата. Ученикът е паднал или скочил от около 120-метрова скала, в подножието на която се намира входът на пещерата “Дяволското гърло”.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/autopsiyata-potvrdi-koga-tochno-e-pochinal-kristiyan_news531246.html
loading...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

Petar-Hristov-3

Бедна ви е фантазията какво лъсна зад кулисите: Разстреляният Петър Христов дължал милиони евро на чужденци

януари 18, 2018
кула92074_660_370

Пълен шаш! Стихията люлее страховито кулата на „Снежанка“, дежурният екип трудно пази равновесие!

януари 18, 2018
1516187802-img-6224jpg

Нещо не е наред! Брожение в мрежата заради странна дата в некролозите на убитите в Нови Искър! (СНИМКИ)

януари 18, 2018
митьоbig_1f6f

Митьо Пищова се разпищоли до полицията в Пловдив и стана за резил – вижте какво направи! (СНИМКИ)

януари 18, 2018
стихияbig_29_11db

В Родопите е като след война заради стихията, ураганният вятър затвори курортите Пампорово и Банско! (СТРАХОВИТИ СНИМКИ)

януари 18, 2018
роска1516204460-ros

Детектив излезе със сензационна версия за шесторното убийство в Нови Искър! Ролята на Росен Ангелов тотално се преобръща!

януари 18, 2018