Криминално

Гангстерска война пред стотици туристи! Бой и арести в “Слънчев бряг”, управителят на бар “Оксижен” отрича за снощното меле и екшъна с полицията!

Гангстерска война пред стотици туристи! Бой и арести в “Слънчев бряг”, управителят на бар “Оксижен” отрича за снощното меле и екшъна с полицията!

АРЕСТИ74229_660_370.jpg.pagespeed.ce.CTh0fwERNS
Даниел Петков, познат до този момент като управител на бар „Оксижен”, отрече всякакви екшън изпълнения между Божидар Кузманов-Кравата и Иван Терзийски, доскорошни много близки приятели, а вече врагове, които започнаха тежка битка, наложила намесата на спецчастите и жандармерията. „Нищо не се е случвало!”, побърза да се оправдае Петков пред Флагман.бг. след въпрос: Какво тогава са търсили преди два часа пред заведението жандармерия, полиция и СПС?
Петков отговори: „Тук така идват да проверяват лични карти”. „Не е идвал нито Божидар Кузманов, нито Иван Терзийски! Ако искате мога да ви разведа из заведението, за да ги потърсите. Работим си спокойно, ако беше станало нещо – щяха да ни затворят”, отсече Даниел Петков пред Флагман.бг. В РУП-а в Слънчев бряг обаче са задържани петима за екшъна в „Оксижен”.
Не е изключено арестите да продължат.
Снощи дискотеката беше пълна, но не се забелязваха лица от криминалния контингент. Посетителите на “Оксижен” към 01 часа са били предимно чужденци – британци и скандинавци. Дискотека „Оксижен” е изградена върху част от терена на бившия наместник на ВИС 2 Румен Анастасов-Козела, друга част е върху общински терен. Фирмата, наемател на заведението е „Оксижен 2013” ЕООД. До миналата година е била собственост на Даниел Петков, който е родом от Добрич, както и Николай Иванов от Варна.

От тази година обаче има нов едноличен собственик и управител, показва справка в Търговския регистър. Това е малко необяснимо, защото тази вечер Петков продължаваше да се представя за управител, а и изглеждаше като такъв – разпореждаше се на охраната и очевидно се грижеше за имиджа на дискотеката. По документи обаче той няма нищо общо, а собственик и управител е някой си Владимир Николов Пройчев – на 47 години от Пещера, област Пазарджик. Интересен момент е, че Иван Терзийски е от Пазарджик, но формално няма връзка с Пройчев.

https://www.blitz.bg/kriminalni/upravitelyat-na-bar-oksizhen-v-slnchev-bryag-progovori-za-izbukhnalata-snoshchi-gangsterska-voyna-mezhdu-kravata-i-ivan-terziyski-snimki_news535163.html

Припомняме:

Пореден гангстерски екшън се развихри в Слънчев бряг пред очите на стотици туристи снощи.

 

Специализирани полицейски части на ОД на МВР, бронирани машини на жандармерията и униформени полицаи с патрулни коли от РУП – Слънчев бряг блокираха района между ресторант “4 you”, пише Флагман.бг.

Гледката е потресаваща за многобройните туристи.

 

Там миналата година на 8 юни се разигра престрелката между Митьо Очите и Божо Кравата, дискотека “Викинг” и дискотека “Оксижен”.

“Екшънът почна още вчера, когато в дискотека “Оксижен” нахлу Иван Терзийски с 10 човека охрана и обяви, че той е единственият бос, на когото трябва да се отчитаме”, съобщи очевидец от персонала на заведението пред Флагман. бг

До този момент зa хората, работещи от години в най-оборотното нощно заведение, капо ди тути капи е Божидар Георгиев Кузманов, по прякор Кравата. Снощи е била извикана полицията, но напрежението е продължило да расте и днес е имало ръкопашна схватка – около 21 часа.

Тогава са извикани и подкрепленията на полицията. Божо Кравата и Терзийски са като братя. Кузманов е кръстник на първото дете на Терзийски. И двамата участваха миналата година в престрелката в ресторант “4 you”, когато там нахлу Димитър Желязков Очите, за да се саморазправя с конкурентната група.

Терзийски, според свидетели е трябвало да пусне фаталния куршум в главата на Очите от упор, но по чудо пистолетът му засякъл. Терзийски бе арестуван 10 дни след екшъна във “4 you” , веднага след следствения експеримент и няколко месеца престоя в ареста като член на организирана престъпна група, ръководена от Божо Кравата.

След сбиването в дискотека “Оксижен” тази вечер в ареста са откарани петима души. Това съобщи източник на Флагман.бг, който се намира в епицентъра на разразилата се война между близките братя по съдба Божо Кравата и Иван Терзийски.

Четирима от задържаните са от групата на Терзийски, един е от лагера на Кравата. Според информацията, с която разполага на Флагман.бг на този етап, пропукването на голямото приятелство е станало само няколко дни след като Кравата бе пуснат от ареста на 19 юни и пристигна в Слънчев бряг.

Дискотека “Оксижен” отвори врати още в началото на май, въпреки че на няколко пъти община Несебър, чрез Отдела за незаконно строителство опита да събори обекта, тъй като от години части от него са незаконни.

“Иван дойде тук и със свои пари още от края на април започна да стяга нощното заведение за работа. Когато Божо пристигна заведението вече се беше наело, критичните моменти с опасността да бъде затворено, бяха преминали. Кравата започна да се държи, както до миналата година – като абсолютен бос, настоявайки той да разпределя печалбата”, каза източникът на Флагман.бг.

Терзийски опитвал да убеди най-близкия си човек, че не е редно той да прибира лъвския пай и че е време двамата да делят поне по равно.

Нощното заведението продължава да е едно от най-посещаваните в курорта и от 20 юни е фул. Днес Божо Кравата се обърнал с обидната реплика към кумеца си: “Ти при Митьо ли работиш вече !?”, след което добавил, обръщайки се към своята охрана “карайте го в Аркус”. Тези думи за Очите и близката до него охранителна фирма “Аркус”, взривили обстановката, след което е започнало масовото сбиване на двете групи.

Няма откарани пострадали в болница.

Флагман, Епицентър, Блиц

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Криминално

More in Криминално

1526102674-rosi

Роси – групово изнасилената жена от Гаргата и аверите му в София, проговори! Направи скандални разкрития за случилото се (ВИДЕО)

май 12, 2018
big_банк

Варненка преживя ужас: Внимавайте, точат масово парите ни по банкоматите, имат нови подли схеми…

май 12, 2018
955d0d4e8a636706dadc2ed7480ff8cb

Митьо Очите към Божо Кравата: Правехте се на мъже, не се бихте, страхливци!

май 11, 2018
крит1525927314-klfgd-678x381

Българки мрат като мухи на Крит! Изплува първа зловеща версия за изчезването на бременната Десислава! СНИМКА

май 10, 2018
здравна1525874943-1

Огромен скандал в Пловдив! Задържани са шефове от Здравната каса с 30 торби, натъпкани с пари! (СНИМКИ)

май 9, 2018
удар1525754861-2-678x381

Невероятен удар: Арестуваха Георги и Асен с кокаин за 200 милиона долара! (ВИДЕО)

май 8, 2018