Коментари

До Президента на Република България: ГДБОП злоупотреби с правомощията си, за да упражнят политически натиск!

До Президента на Република България: ГДБОП злоупотреби с правомощията си, за да упражнят политически натиск!

радев1485515654-dsc-0298jpg

До Президента на Република България г-н Румен Радев.

Уважаеми, Г-н Президент,

Бих искал да Ви сезирам в качеството Ви на държавен глава, главнокомандващ и председател на консултативния съвет по национална сигурност на Република България, изпълнявайки конституционните си задължения по чл. 59 от Конституцията, като гражданин по следният въпрос:

Вчера, 15 август 2017 г., в електронните медии и в социалните мрежи бе разпространена информация, за действията на служители на Главна Дирекция за Борба с Организираната Престъпност (ГДБОП), злоупотребили с правомощията си, възползвайки се от същите, за да упражнят политически натиск, чрез психологически тормоз и опит за сплашване над редови български граждани, нарушавайки правата му за свобода на мнение и слово, гарантирано му по Конституция и от Конвенцията за правата на човека, подписана и ратифицирана от България.

Моля да разпоредите проверка.

Смятам, че използването на звена от държавните служби за политически репресии са заплаха не само за самите устои на демокрацията и държавността в България, но и като предателство към суверенния български народ. Още повече, че тези действия са разпоредени от управляваща партия с цел трайно узурпиране на властта, което граничи с тирания!

code Copy and paste this code on your site.

Използвам случая да ви напомня, че чл. 59 от Конституцията не прави разлика в своята втора част, за ранга и длъжността на предателите на Отечеството. Когато управляващ извършва държавна измяна и предателство към Родината, неговата вина е многократно по-голяма от тази на редовия гражданин и също би трябвало да бъде призован да отговаря пред закона.

Считам за необходимо да Ви изтъкна, че Държавната Агенция по Национална Сигурност (ДАНС), се е превърнала с течение на времето в репресивен апарат на управляващите спрямо суверенния народ. Това жалко и унизително положение в което е превърната, от орган отговарящ за националната сигурност – в политически жандарм, не бива и не трябва да продължава.

Смятам, че ДАНС трябва да мине под прякото разпореждане на президентството, да бъде оздравена, за да служи на България, а не на нечии политически или антибългарски интереси.

Обръщам се към Вас не само, като наш държавен глава, но и като офицер, заклел се във вярност на нашата изстрадала и предадена Родина, с молба, да извършите необходимото за да защитите нашият народ и да се възцари справедливост, която би заздравила устоите на държавния суверенитет на България!

С уважение: Владислав Вълканов

БУЛТАЙМС

До Президента на Република България: ГДБОП злоупотреби с правомощията си, за да упражнят политически натиск

loading...
0
Коментари

More in Коментари

iliqn_vasilev_facebook

Илиян Василев: КПКОНПИ няма граници на унижението, които може да поеме за да изпълни поръчки

март 1, 2019
Kevork_Kevorkian-678x381

В десетката от Кеворк Кеворкян: СЛАГАЧЕСТВОТО ДНЕС

февруари 28, 2019
шивикоdimitar-sivikov-16

Ген. Шивиков отново завладя мрежата: Долу ръцете от българските деца – те са момчета и момичета!

февруари 28, 2019
Image_6319297_302

Слави Ангелов: Полицай с отнет пищов за превишена скорост! Интересно, нали?

февруари 28, 2019
ivo

Проф. Иво Христов: Ние не сме в Европа, за да обслужим Европа, а за да обслужим България

февруари 24, 2019
vlado-berenau-520x381

Владо Береану: Очаквам българските евродепутати да гласуват против Кьовеши – тя не търпи корупцията!

февруари 22, 2019