ИНЦИДЕНТИ

Шок! Посред бял ден арабин нападна момиченце в „Бояна“ на метри от резиденцията на президента! (СНИМКИ)

Шок! Посред бял ден арабин нападна момиченце в „Бояна“ на метри от резиденцията на президента! (СНИМКИ)

1503165043-1
Столичният квартал „Бояна“ пропищя от похотлив арабин, който закача момиченца и жени, разкриха в сигнал до БЛИЦ жители на квартала. Последният инцидент е от вчера на метри от резиденцията на президента, когато арабин преследва дете на 13 години и успява да го изплаши до степен на ужас.

Последният инцидент е от вчера на метри от резиденцията на президента, когато арабин преследва дете на 13 години и успява да го изплаши до степен на ужас. За инцидента разказва във Фейсбук и жител на квартала, който е успял да направи снимки на арабина. Заедно с приятелка детето отива в местна закусвалня на ул. „Беловодски път“ в квартала.

Именно там работел сексуалният маниак. „Този гнусен арабин днес по обяд гонеше две 13 годишни момичета в кв.Бояна.Искал да им се „извини ,че се държал грубо“ преди това в баничарницата до Каза Бояна. Късметлия,е че полицаите го хванаха първи. Мършите искат война и ще я имат“, пише мъжът във Фейсбук.

1503165043-2

code Copy and paste this code on your site.

Щом видял момиченцата, арабинът започнал да прави неприлични жестове и поискал телефона на едното от децата. Уплашени, момичетата излезли от баничарницата и продължили по улицата. В този момент се обърнали и видели, че арабинът ги преследва. Крещял зад гърба им, че иска да се извини, но тонът му звучал доста плашещо. Децата хукнали да бягат и успели да се скрият в най-близкия магазин, а арабинът останал отвън. Когато видял, че едно от момичетата говори уплашено по телефона си, хукнал да бяга.

Междувременно очевидци успели да извикат полиция. Ченгетата направили проверка в баничарницата, където работел мъжът. Малко по-късно той също се появил там и твърдял, че не е искал да напада никого, а просто да се… извини.

1503165043-3

Проверка на БЛИЦ установи, че в момента чужденецът е задържан в ареста на 6-то РПУ и по случая е образувано досъдебно производство. „Полицаите свършиха страхотна работа. Задействаха се много бързо и бяха наистина много внимателни. Именно благодарение на бързата им намеса се избегна кървава вендета от страна на жителите на този, иначе, спокоен квартал.

Всички сме им благодарни, защото този човек е опасен и това не е първият случай, в който е притеснявал момичета или жени. Често подвиква, докато те минават покрай баничарницата и не е никак неприятно, а в последния случай става дума за деца“, разказва един от очевидците на инцидент.

Мира НАЙДЕНОВА,

loading...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

big_4057

Морето си връща обратно застроените плажове. Влезе в първите етажи на хотели – СНИМКИ

март 1, 2019
артин1920x1080

Мартин Петров: Банката ми предложи 10% от изчезналите пари, аз отказах

февруари 25, 2019
big_1dbe

Трима българи загинаха в Германия при зверска катастрофа

февруари 23, 2019
podkaniha-plovdivchanin-da-vleze-490

Подканиха пловдивчанин да влезе в „тъмната стаичка“ на Кауфланд без обяснения, било в реда на нещата…

февруари 23, 2019
турчин3216d5f1c3c555aef4ec88060553813e_big

Пиян турчин без книжка убил краля на сръбската музика Шабан Шаулич

февруари 20, 2019
121965_660_370

Ново масово убийство в Нови Искър разтресе страната – 25-годишен изби роднините си

февруари 18, 2019