Политика

Като се поуспокои народът, ще започне и да ражда повече! Виждате – има ръст на икономиката, спад на безработицата…

Като се поуспокои народът, ще започне и да ражда повече! Виждате – има ръст на икономиката, спад на безработицата…

ББ64ea28e7207b60f159579573bdea2330

 

Припомняме ви думите на Бойко Борисов изречени точно пред 2 години

По време на посещението си в Смолян премиерът посочи, че подобряването на инфраструктурата и възможностите за бизнес ще повляят положително на живота на хората.

„Отново идваме до инфраструктурата – пътищата, които да довеждат хората в Смолянския регион. И като туризъм, и като селски туризъм, и като съботно-неделен. Така че сега даже колегите ми подсказаха, че тази рехабилитация на пътя Пампорово-Смолян сега октомври трябва да го започнем“, заяви в Смолян премиерът Бойко Борисов, цитиран от БГНЕС.

Но АМ „Марица“ ще доведе и ще даде възможност на един 25 милионен град като Истанбул да идва тук да прави туризъм, да прави бизнес. С всичките тези проходи, които направихме с Гърция и с Турция дават възможност за по-голям обмен на бизнеса.

Съответно колкото повече пари се влагат в спортни съоръжения, в детски градини, толкова повече хората се задържат в този регион. Това е пътят, няма друг път, подчерта Борисов.

Като прибавим и най-ниските данъци, и стабилността, която има, неслучайно, виждате има и ръст на икономиката, спад на безработицата, това го отчита статистиката. Така че като се поуспокои народът, аз съм убеден, че ще започне и да ражда повече, отбеляза премиерът.

„Едно време като казвах, че с такъв материал се разполага, всички първо малко се обидиха, после се засмяха, накрая всички разбраха, че това е така. За съжаление много чиновници не си вършат работата“, така отговори Борисов на въпрос за бавене на отговори за разрешителни с месеци в смолянския регион.

Вследствие на тяхната, дори не казвам, че го правят с умисъл и незнание, а ей така ден да мине, не знаят какви поражения и последствия се нанасят върху целия регион. Така че ще го проверя това. Убеден съм, че още тази седмица ще получат документ. Това е нещо, което много ме ядосва, без всяко нещо да го ръчкам, да става с натиск, в края на краищата всички сме българи, получават заплати за това, откъде накъде 10 месеца няма да дадат разрешение. Защо утре трябва да се занимая с него или още днес. И някак си ама то от Борисов зависело.

Не, този човек там, от който трябва да излезе документът, взема заплата за това. Ако го уволня като държавен служител, сигурно една година ще се съдим с него, че не си е свършил работата и накрая съдът ще ми го върне. Но ще го отрегулирам сега, добави още Борисов.

Източник: Дир.бг
loading...
0
Политика

More in Политика

654-169897-1_wide

Скандално! Бедна България с най-скъпото председателство на Евросъюза! №1 сме по разходи за него на глава от населението!

август 22, 2017
НИНОВА768x432

Нинова дава на съд Борисов и „подгряващата му група“! Паралелната държава краде 10 милиарда лева, алармира соцлидерът!

август 22, 2017
mavz_10

Минало незабравимо: 6 дни строят, 7 дни събарят мавзолея на Георги Димитров! СНИМКИ

август 21, 2017
2111437312

Румен Радев: Гарантирам сигурност на Цветан Василев, ако се върне в България и даде показания! (ВИДЕО)

август 20, 2017
violin

Безпрецедентен скандал! Кмет продава на търг цяло кметство, причината ще ви изуми!

август 18, 2017
dans

Шефовете по Антикорупцията в ДАНС хвърлиха оставки!

август 18, 2017