Политика

Посланикът на САЩ: Тука сме и ще останем! Някой целенасочено плаща, за да разпространява песимизъм, че живеете по-зле и сте направили грешен избор с ЕС и НАТО!

Посланикът на САЩ: Тука сме и ще останем! Някой целенасочено плаща, за да разпространява песимизъм, че живеете по-зле и сте направили грешен избор с ЕС и НАТО!

rubin

Кой e човекът, който ще промени България? Така се казва кампанията, финансирана от посолството на САЩ у нас, която показва историята на успешни българи в различни области.

Американският посланик Ерик Рубин уточни, че „Америка приветства силата на българския дух и с поредицата от послания иска да демонстрира своя траен ангажимент към напредъка на България“.

„Искаме да кажем на българите, че сме тук и ще останем. Пропагандата иска да каже точно обратното: „Те идват и си отиват, а Големия брат остава винаги. Това не е вярно“, каза представителят на Америка в България.

Според него някой целенасочено харчи пари, за да разпространява песимизъм и да повярват българите, че страната е направила грешен избор с Европейския съюз и НАТО и днес хората живеят по-зле от преди.

В серията от тв клипове, която вече се излъчват, а билбордове има и по магистралите, се разказват историите на учителката Дани Георгиева, завършила в Нюкасъл, но се върнала в България, Николай Драганов, който задължително гласува, семейство Мутафчиеви – собственици на ферма за козе сирене, Тереза Борисова и Асен Минчев, роми, завършили висше образование и първата жена пилот в България – Росица Минчева. Всички те разказват колко красив е животът и как добре се живее в България днес.

Източник: Епицентър.бг

loading...
0
Политика

More in Политика

atanasova_bgnes1

Десислава Атанасова: Машините не гарантират честни избори, а и интересът към тях е минимален

юли 10, 2019
румен радев портрет

Радев за отменено машинно гласуване: Не машините са виновни, а ниската ефективност на администрацията

юли 10, 2019
даниzx620y348_3359709

Данаил Кирилов: С тези машини е избран Мадуро във Венецуела, с 1 млн. неистински гласа…

юли 10, 2019
сидеров1539247507-20181011100648-img-4412jpg

Сидеров с първи коментар след отстраняването му: Решението анулира управленската коалиция

юли 10, 2019
LUXOR

Кабинетът одобри сделката за Ф-16. Според Каракачанов ще платим по-малко от 1.2 млрд. долара

юли 10, 2019
ministur_angelkova

Туризмът губи милиони от доктрината на Ангелкова, тя пък го „спасява“ с нови анализи за 500 000 лв.

юли 10, 2019