Политика

Посланикът на САЩ: Тука сме и ще останем! Някой целенасочено плаща, за да разпространява песимизъм, че живеете по-зле и сте направили грешен избор с ЕС и НАТО!

Посланикът на САЩ: Тука сме и ще останем! Някой целенасочено плаща, за да разпространява песимизъм, че живеете по-зле и сте направили грешен избор с ЕС и НАТО!

rubin

Кой e човекът, който ще промени България? Така се казва кампанията, финансирана от посолството на САЩ у нас, която показва историята на успешни българи в различни области.

Американският посланик Ерик Рубин уточни, че „Америка приветства силата на българския дух и с поредицата от послания иска да демонстрира своя траен ангажимент към напредъка на България“.

„Искаме да кажем на българите, че сме тук и ще останем. Пропагандата иска да каже точно обратното: „Те идват и си отиват, а Големия брат остава винаги. Това не е вярно“, каза представителят на Америка в България.

code Copy and paste this code on your site.

Според него някой целенасочено харчи пари, за да разпространява песимизъм и да повярват българите, че страната е направила грешен избор с Европейския съюз и НАТО и днес хората живеят по-зле от преди.

В серията от тв клипове, която вече се излъчват, а билбордове има и по магистралите, се разказват историите на учителката Дани Георгиева, завършила в Нюкасъл, но се върнала в България, Николай Драганов, който задължително гласува, семейство Мутафчиеви – собственици на ферма за козе сирене, Тереза Борисова и Асен Минчев, роми, завършили висше образование и първата жена пилот в България – Росица Минчева. Всички те разказват колко красив е животът и как добре се живее в България днес.

Източник: Епицентър.бг

loading...
0
Политика

More in Политика

552795

Евродепутатът от ГЕРБ Ева Майдел: Членството в еврозоната ще ни изстреля в сърцето на развита Европа

февруари 28, 2019
румен-радев-1

Радев: Не бива да допуснем друг да решава бъдещето на българските енергийни проекти

февруари 28, 2019
vladu_be

Владо Береану: Румънска евродепутатка опита да подправи резултата на Кьовеши, но бе спипана на място

февруари 28, 2019
чуколовfull_tablet_b074509d-7d66-4b12-80cc-a7f138551339

Атака напусна коалиционния съвет: Пробутват ни Москов за евродепутат, ние предлагаме Мозер, Софиянски, Костов

февруари 26, 2019
макао122999_660_370

Борисов към фирмите: Да си приведат бизнеса бял, а не сървърът да ходи в Макао

февруари 26, 2019
цвети34268497082544492

Караянчева: Бях репресирана като ученичка преди 10 ноември заради работническия ми произход… СНИМКИ

февруари 26, 2019