Политика

Ако има война, ние ще се бием на страната на НАТО – такава е “доктрината ни”, руските ракети са насочени към България!

Ако има война, ние ще се бием на страната на НАТО – такава е “доктрината ни”, руските ракети са насочени към България!

БОБОphpvbunuo_800x
Като военна доктрина да говориш, че Русия не ни е враг, а да си в НАТО, е противоречащо си. България е в НАТО. Във всички срещи на НАТО – на върха, под върха, Русия се сочи като основна заплаха. Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, коментирайки думи и на лидера на ПЕС Сергей Станишев, че Русия не ни е враг.
Това е доктрината “НАТО” – ако стане война, руските ракети са насочени и към България. Ние участваме с нашите доктрини в доктрината в НАТО. Ако стане война, ние ще се бием на страната на НАТО, поясни Борисов. Затова не допуснах да има флотилия на НАТО в Черно море, защото “ще заври накрая” – може да има сухопътни учения, маневри, но не и тежки военни кораби и подводници, обясни Бойко Борисов пред bTV.
САЩ и Украйна не одобряват резолюция, предложена от Русия САЩ и Украйна не одобряват резолюция, предложена от Русия Представители ни САЩ и на Украйна в ООН заявиха, че нямат готовност да работят по проекта за резолюция за разполагането на охранителна …
С поглед към Русия премиерът видя следната перспектива на отношения – газовия хъб “Балкан” и руските туристи по българското Черноморие. Трябва да говорим и за махане на санкциите срещу Русия от гледна точка на развитието на отношенията ни. И не отговори как тогава ще посрещнем руския президент Владимир Путин, ако дойде догодина за честването на 3-ти март.
Давам си винаги отлична оценка – няма ден, няма нощ, в които да не сме работили с пълни сили. Има понякога някакви идиоти, които ни връщат в изходна позиция, но това е животът, добави премиерът, оценявайки сам третото си управление.
Има някои хиперактивни министри, но те го правят за добро, излезе от думите на министър-председателя, посочвайки конкретно Валери Симеонов и темата „шум”. Борисов обеща, че „тези битпазари” по морето няма да ги има вече. На въпрос дали съвсем не е почивал това лято, лидерът на ГЕРБ все пак призна, че един-два пъти се изкъпал, като бил „по Варна”.

https://www.actualno.com/politics/borisov-za-rusija-ako-ima-vojna-shte-se-biem-za-nato-no-trjabva-da-njama-sankcii-news_633732.html
© Actualno.com

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Политика

More in Политика

позорbig_myjete-dominirat-v-noviq-parlament-260889

Депутатите на най-корумпираната, бедна, изостанала и бързо умираща нация в Европа решиха: Искаме да регулираме съдържанието в интернет!

май 10, 2018
марешf431ea219f8bb02be12ca9736ced7c97_L

Марешки не искал да излизаме от НАТО, но е убеден: Русия може да ни пази по-добре, а и никой не ни е питал за влизането в Алианса!

май 8, 2018
9560bfb11a3a30f2a564b64e0e88193b (1)

Новина, която никъде няма да прочетете, всичко обаче си има логично обяснение!!!

май 5, 2018
КАРБОВСКИ20140509.gftovjvbce

Карбовски попиля Борисов след днешния му монолог: Всеки, който днес ви се подмазва на екрана и от офисите – утре ще ви рита в лицето!

май 4, 2018
НС768x432

Парламентът удари ново дъно! Депутатите спасиха привилегиите си – запазиха ръста на заплатите и не клъцнаха ваканциите си!

май 4, 2018
1525412535-qrrr

Борисов си спомни умилителна реплика, която царят му казал по адрес на Тодор Живков и атакува фронтално президента Радев!

май 4, 2018