Коментари

Ал Йо: Страната ни е заплашена от 100 млн. руснаци, готови всеки момент да хванат автоматите!

Ал Йо: Страната ни е заплашена от 100 млн. руснаци, готови всеки момент да хванат автоматите!

aleksandar_iordanov6

Приемете поредната порция от русофобска помия на АлЙо, който ще ви разсмее отново –  у нас има няколко неспасяеми луди, за които медицината е безсилна. Този е един от тях  

🙂 🙂 🙂

„Паметникът на Съветската армия изразява агресивната представа на руснаците за самите себе си.

Той показва как човек може да види чужда държава с автомат в ръка. И сега е така.

Който има гратис пари в Русия, може да пътува навсякъде по света. Останалата 100-милионна маса няма такъв шанс. Но ако има възможност да грабне автомата, тя ще го направи“.

Това заяви по време на демонстрациите срещу агресията на Русия на паметника на Съветската армия бившият председател на парламента и бивш посланик в Полша и Македония Александър Йорданов. Повод бяха последните дни преди превратните събития за страната ни преди комунистическия преврат на 9-и септември 1944 г.

„В народното събрание бе прочетен доклад на Държавната агенция за разузнаване по повод заплахите за страната ни. Много дипломатично се каза, че съществува изпреварваща информация за разрушаване на териториалната ни цялост. Не се каза обаче в прав текст от къде идват заплахите. Актуалните български политици с дни мълчат в парламента, въпреки че има комисия за националната сигурност и отбрана. Министър Красимир Каракачанов инак е много словоохотлив по всички теми, но го няма по телевизиите, за да каже от къде идват заплахите срещу страната ни. Нормално е да започнат догадките и хората да се питат. Единствената заплаха за националната ни цялост идва от Русия“, каза още Йорданов пред МОЧА.

„От 2008 г. Русия води две агресивни войни. Едната е срещу Грузия, а другата – срещу Украйна, където окупира територии. Имаме две незаконни републики, които са признати само от Русия и от Венецуела. Крим не е на майната си, а е на един час път със самолет от Варна и Бургас. С изтребители дори се лети по-бързо. Руската федерация се превръща в заплаха за целия Черноморски регион. Доказателство за това е и увеличението на Руския флот с 52 бойни единици. Трябва да се запитаме срещу кого ще воюват корабите? Най-естествено е по Черно море това да се случи срещу България и Румъния“, коментира бившият парламентарен председател.

„Броил съм. До 10 сайтове и вестници всеки ден пропагандират в Русия да се купува българска земя. Този процес върви от години. Както се доказа в Грузия и в Украйна, тези елементи са част от провокация, която може да засегне и нашата страна. Тези хора се изпращат точно заради това. Един ден те ще поискат повече права и свободи, своя партия и училища. Лека-полека ще настояват и за своя независимост. Единствената пречка това да не стане е нашето членство в НАТО и в Европейския съюз. Най-големият интерес на руската политика днес е да не се допусне разширяване на двата западни съюза с нови държави. Затова се прави опит за преврат в Черна гора. В Македония също има такива служби, които за кратко време установиха, че срещу държавата им, от страна на Руското посолство в Скопие и чрез офицери от Руското посолство в Белград, се води активна дезинтеграция на държавата. Те се опитват да спрат пътя на македонците към НАТО и ЕС. Службите им откриват и че от нашето посолство контролират процеса на конфронтация срещу Македония. И в Естония, и в Чехия службите гонят руски агенти, докато тук това не се случва“, каза още Александър Йорданов.

Източник: Faktor.bg
loading...
0
Коментари

More in Коментари

me-1

Танковете ли идат?

септември 5, 2017
МИНЧЕВ20161107223754-1

Огнян Минчев: Който изоставя идентичността си, ще събуе и гащите си!

септември 3, 2017
Александър

Ал Йо слънчаса: Учителите да изведат децата на протест срещу паметника на Червената армия на 15-ти!

септември 2, 2017
471335489

Отвлечени заради парите на родителите си!

септември 2, 2017
КЕВО

Делим се на политици, които смятат, че са безценни… и всички останали, които знаят, че те изобщо нямат цена!

септември 2, 2017
koshluk

Направете по една татуировка на тия дечица на челото, да се знае, че са нисша каста!

август 31, 2017