ИНЦИДЕНТИ

Зловещо предчувствие! Ето какви са били последните думи на покосения от картечница редник Тошев към приятелката му Теди!

Зловещо предчувствие! Ето какви са били последните думи на покосения от картечница редник Тошев към приятелката му Теди!

теди1506592113-1
Обади се и на татко и му кажи, че почваме, повече няма да му се обадя” –  тези последни думи на загиналия по време на учения в Сливница, благоевградски войник, редник Николай Тошев, си спомня днес приятелката му Теди, пише Struma.com.
Сякаш Николай, който всички познават, като слънчево и прекрасно момче, е предусещал смъртта си. Той загина, докато премествали картечница от един камион в друг, тя гръмнала и убила на място младото момче. Прокуратурата започна разследване, военна полиция също.
Как се стигна до този жесток инцидент, има ли виновни, защо картечницата е гръмнала, след като по време на обучение, би трябвало да няма патрони, които да застрашават живота на войниците?! Въпроси, на които в Благоевград ,близките на момчето се надяват да получат отговор.
Трети ден трупът на Николай не е предаден на близките му, за да се сбогуват и простят с него. Днес отново те заминаха за София, за да го приберат, но прокуратурата все още не го освобождава. Баща му е разтърсен, ридае безутешно: Да си бях отишъл аз, или баба му, която е на 93 години, защо няма ред в тая смърт?!
Майката на Николай е починала отдавна и той е имал единствено баща си, с когото били много близки. Има ли мистерия около смъртта, питат хората, убийство ли е, или е нелеп инцидент, заради нечия престъпна безотговорност.
Все пак виновни за тази смърт трябва да има, онези, които заведоха на учение млади момчета и допуснаха едно от тях да си отиде завинаги, трябва да понесат отговорността си. Иначе във военното поделение в Благоевград очакват колегата си, освободена е зала, където той ще бъде положен, за да бъде изпратен с военни почести в последния му път, пише в заключение Struma.com.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/regioni/zloveshcho-predchuvstvie-poslednite-dumi-na-pokoseniya-ot-kartechnitsa-rednik-toshev-km-priyatelkata-mu-tedi-bili_news546911.html

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

tantsyorkata-koiato-potroshi-10-koli-702

Танцьорката, която потроши 10 коли в Пловдив, отново в атака! Разби носа на студентка… СНИМКИ

май 12, 2018
BEN1

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! „VIP“ ПЕРСОНАТА БЕНОВСКА ПРЕРЕЖДА В „ИСУЛ“, ДУШИ И РИТА, ЗАЩОТО Я СНИМАХ КАК ПРЕРЕДИ 10 ЧАКАЩИ С ДЕЦА…

май 12, 2018
1526102674-rosi

Роси – групово изнасилената жена от Гаргата и аверите му в София, проговори! Направи скандални разкрития за случилото се (ВИДЕО)

май 12, 2018
big_банк

Варненка преживя ужас: Внимавайте, точат масово парите ни по банкоматите, имат нови подли схеми…

май 12, 2018
1526051836-f-640x381

Ударихме дъното! Жесток бой в градския транспорт – шофьор преби жестоко кондуктор! Вижте какво се случи!

май 12, 2018
snimki-pepi-brambarova-414

Трагедията е наистина огромна! Красивата Пепи, която издъхна при зверска катастрофа край Пловдив, закъснявала за… (СНИМКИ)

май 11, 2018