Криминално

Обрат! Бащата на Адриан събира тайно много пари за откуп, плаща на похитителите зад гърба на МВР!

Обрат! Бащата на Адриан събира тайно много пари за откуп, плаща на похитителите зад гърба на МВР!

1504257408-adri
Бащата на отвлечения миналата сряда 25-годишен Адриан Златков трескаво събира пари за откуп. Собственикът на автокъща „Софавто“ Тони Златков от няколко дни буквално е изпаднал в транс и единственото, което прави, е да търси от къде може да вземе по-големи суми, пише „Телеграф“.
Това разкриват членове от фамилията на Златков. „Тони ще плати каквото му поискат, само да пуснат Адриан. Той е баща и не пожелаваме на нито един родител да му се случи подобно нещо“, допълниха близките му. Членове на фамилия Златкови запазиха мълчание дали вече е получено съобщение от похитителите на Адриан. Антимафиоти пък казаха, че не знаят да е направен контакт с похитителите, туй като бащата отказвал да съдейства.
Собственикът на „Софавто“ криел доста факти около бизнеса си, както и детайли около личния си живот. Трябвало разследващите да проверяват буквално човек по човек всички клиенти и хора от обкръжението на Златков, както и да търсят имало ли е конфликт, който да провокира отвличането. В същото време служители на „Софавто“ твърдят, че шефът им е готов да плати какъвто и да било откуп зад гърба на МВР, само искал да му върнат детето. „Кой ще рискува детето си само , за да се залови дадена група, нормално е да крие от ченгетата“, коментираха служители на Златков.
Антимафиоти проверяват всички действия на Златков, особено в последната година, за да може да открият евентуално мотив за похищението. Към момента водещите версии са две. Според едната става въпрос за група за отвличания по модела на „Наглите“, която е набелязала Тони Златков. Другата хипотеза е свързана с желание за вендета към бизнесмена, но отново с изразен финансов момент. Разследващите абсолютно категорично отхвърлиха версията руснаци или каквито и да било чужденци да стоят зад отвличането на Адриан.
„Златков води дела с различни клиенти. Всички са проверени, включително и купувачи от Русия, но не са замесени“, категорични бяха източници от МВР. Те обаче разкрили интересен детайл около бизнеса на Златков. Около две седмици преди похищението той осветил половината си имане, сключвайки договор за лимузини в шоурума си. Това не останало незабелязано и в подземния свят.
Оказало се, че в автокъщата той държи возила за близо 10 млн. лева. „Не е трудно за човек, който разбира, да мине край шоурума и да види бегачките, цените им са ясни, струват милиони. Освен това поне още толкова пари притежава бизнесменът в недвижими имоти, както и семейството му. Светнала е червената лампа на бандитите, че е богат човек“, коментираха още спецченгета.

https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/obrat-bashchata-na-adrian-sbira-tayno-mnogo-pari-za-otkup-plashcha-na-pokhititelite-zad-grba-na-mvr_news542031.html
loading...
0
Криминално

More in Криминално

ЗЛАТКОВ1504792497-1504181911-1504167117-adrian-1

Извънредно! Страховит знаков мафиот отвлякъл Адриан Златев, вижте мутрата му! (СНИМКА)

септември 7, 2017
АДРИАНШОК660_4e0542aa8b3dfb394d2cea70d6bbcb44

Ексклузивно! Семейството на Адриан е в шок – ето какво се случва с разследването по сагата с отвлеченото момче!

септември 7, 2017
1504649002-22

Проговори собственикът на подводницата, от която изчезна шведска журналистка и бе намерена разчленена! СНИМКИ

септември 6, 2017
1504633162-clipboard01

Хладнокръвно! Потресаващи разкрития за екзекуцията на 11-годишната Никол! (СНИМКИ/ОБЗОР)

септември 5, 2017
КАКАО1504607436-frrrr

Супер скандал! Заловиха общински съветник от ГЕРБ да краде от баровска лимузина на „Какао бийч”!

септември 5, 2017
БАЩА660_fccfc4b8a573cdaf8bd5f895ac917d6a

Партньори на бащата на отвлечения Адриан разкриха неподозирани подробности за парите и бизнеса му!

септември 5, 2017