Личности

Швейцарски учители, преподавали на Ким Чен Ун, разкриха шокиращи тайни за тийнейджърските му години! Ето към какво е бил пристрастен!

Швейцарски учители, преподавали на Ким Чен Ун, разкриха шокиращи тайни за тийнейджърските му години! Ето към какво е бил пристрастен!

20120211.fbkrkxbbcj
Учители на лидера на КНДР Ким Чен Ун, които му преподавали в Швейцария по време на юношеските му години, разкриха доста пикантни подробности за младия водач, от чийто действия днес целият свят трепери. Подробностите за личния живот на Ким те направиха пред „Сън”, „Дейли мейл” и „Метро”.
33-годишният мъж, учил в училище до Берн под името Пак Ун, като бил представян за син на служител в посолството на Пхенян. В същото училище учели по-големият му брат Ким Чен Чул и по-малката му сестра Ким Йо Чен. Според бивш преподавател в училището „Либефелд-Щайнхьолцли” в Кьониц, южно от швейцарската столица Берн, Ким играел баскетбол и говорел добре немски с бернски акцент.
Като тийнейджър той обичал много да пее и да слуша песни на немски. Преподавателите му го описват като добре интегриран, старателен и амбициозен. Съучениците му пък са запомнили страстта му към баскетбола и към професионалната американска лига NBA.
Любимият му играч бил Майкъл Джордан от „Чикаго булс”. Според изследовател, работил за южнокорейското разузнаване, привилегированият тийнейджър показвал дивия си и необуздан нрав отрано. Южнокорейските агенти вероятно са подслушвали телефона му, защото чули как 15-годишното момче крещи неистово на тогавашното си гадже. Причина била нейната молба да зареже цигарите, които започнал да пуши от 12-годишен.
Изключително грубият начин, по който реагирал ученикът, като й казал да си затваря устата, бил направо шокиращ. Южнокорейският експерт Нам Сун Уок, който разкри случая, твърди, че още тогава е усетил, че нещата ще се усложнят много, когато младежът порасне. Според него единственият начин Ким Чен Ун да бъде спрян, е като бъде ликвидиран. Докато бил в Кьониц, бъдещият лидер живеел в апартамент в центъра на града близо до дома на швейцарския винопроизводител Доналд Хес.
На училище ходел без ескорт, макар да има информации, че бил закрилян от ученик от горните класове, вероятно таен бодигард. Кога Ким Чен Ун се е върнал в Северна Корея, също остава загадка, но се предполага, че това се е случило някъде между 2000 и 2002 г.
Преди години в световните медии се появи информация, че лидерът е пристрастен към ементала от годините си в Швейцария и на това се дължи неговото не особено добро здраве и закръглената му фигура. Когато през 2014 г. той се появи с бастун и накуцваше, бе изказано предположение, че е болен от подагра заради преяждане.

https://www.blitz.bg/svyat/shveytsarski-uchiteli-prepodavali-na-diktatora-kim-chen-un-razkrikha-shokirashchi-tayni-za-tiyneydzhrskite-mu-godini_news542342.html
loading...
0
Личности

More in Личности

zx860y484_3038818

Почина сръбската кинолегенда Любиша Самарджич!

септември 9, 2017
1497714489-aaaa-soros

Петицията за обявяване на Сорос за терорист достигна нужния брой подписи – ще има задължителен отговор на Белия дом!

септември 5, 2017
размазване4556733

Путин: Как да водиш диалог с хора, които бъркат Австрия с Австралия? А това е нивото на част от американския естаблишмент!

септември 5, 2017
ГОДЕНИЦАпутин-трамп-разговор

Путин: Тръмп не ми е годеница, че да се разочаровам от него!

септември 5, 2017
асанжphoto_verybig_18898_24669

Джулиан Асандж: Ако предприеме това, Тръмп ще бъде отстранен от президентския пост!

септември 4, 2017
MerkelOeilBeurreNoir1

Меркел: „Архитектурата на сигурността в Европа“ може да стане факт само с Русия!

септември 2, 2017