Uncategorized

Шок! Британец отиде на търновската автогара да си купи билет за рейса и видя… отдавна починалата си приятелка!

Шок! Британец отиде на търновската автогара да си купи билет за рейса и видя… отдавна починалата си приятелка!

1504877265-sistemen-bufer-6
Британец намери половинката си на автогарата във Велико Търново. Джонатан от Великобритания е твърдо убеден, че сегашната му спътница в живота Станимира всъщност е преродената му бивша приятелка Дина, загинала нелепо преди години.
Българката и британецът се запознават на автогарата във Велико Търново, където тя работи, а той идва да си купи билет за София. Джонатан е бил на обиколка из региона, за да си търси къща. При първия контакт двамата си разменят телефоните, след това се срещат отново още няколко пъти, между тях припламват искри и те решават да се съберат и да живеят заедно, пише borbabg.com.
Историята на Станимира и Джонатан би приличала на десетките други случаи на любов и брак между българка и чуденец, ако не е едно странно и изключително необикновено съвпадение, което за двамата и за близките им е знак от съдбата. Преди години бившата приятелка на Джонатан претърпява автомобилна катастрофа в Англия и загива.
В деня, когато това се случва, на няколко хиляди километра на изток, в България, Станимира пък попада в болница в критично състояние, след като е блъсната от кола. А когато се съвзема, оправя и напуска болницата, родителите й са учудени от това колко много се е променила тяхната дъщеря. Днес, години след двата инцидента, Джонатан е твърдо убеден, че Станимира всъщност е неговата преродена бивша приятелка Дина.
Той дори твърди, че чувства в гласа и в поведението на българката своята бивша любима. Заради нашенката англичанинът е готов да напусне родината си и да заживее в България. Той вече е купил къща в село, близо до Велико Търново, където ще се настанят, след като много скоро българската му приятелка ще го направи един щастлив татко, при това на близнаци.
В името на любовта британецът дори е готов да напусне добре платената си работа в родината си, да зареже заплата от 4000 евро и да си търси работа с много по-малка заплата в старата столица и околностите. Защото за него много по-важни от работата и заплатата са любовта и бъдещият щастлив съвместен живот с любимата му красива болярка Станимира и двете им деца.
https://www.blitz.bg/obshtestvo/britanets-otide-na-trnovskata-avtogara-da-si-kupi-bilet-za-reysa-i-vidya-otdavna-pochinalata-si-priyatelka-razvrzkata-e-pokrtitelna_news542152.html
loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

14_sings_dealing_psychopath_behavior_pattern_sdominick-750x430

Това определено ще ви впечатли! 14 изумително дълбоки цитата от пациенти с психично разстройство!

септември 5, 2017
preview-14851510-650x341-98-1498594161

Съберете дланите си заедно и обърнете внимание на този малък детайл!

септември 3, 2017
РАПАНИ1503895892-991-ratio-rapani

Азиатци луднаха по родeн деликатес! Ето на какво България става предпочитан износител… (СНИМКИ)

август 28, 2017
1503820707-768x432-7

Пълна промяна! Помните ли Найден – Нед от „Биг Брадър“? Вижте какво се случва с него сега (СНИМКИ/ВИДЕО)

август 27, 2017
ПИОНЕР02_rian_606784hr_b

Да си спомним: Как в пионерските лагери по време на соца възпитаваха подрастващото поколение! СНИМКИ

август 25, 2017
Десислава-Радева

Мрежата пак прегря заради снимка на първата дама! Изловиха я с нова прическа за срещата си с Бриджит Макрон! СНИМКА

август 24, 2017