ОБЩЕСТВО

Бащата на Слави с последни думи към него: Сине, не влизай в политиката!

Бащата на Слави с последни думи към него: Сине, не влизай в политиката!

fotojet21

 

Слави Трифонов загуби баща си преди малко повече от  седмица, но малцина знаят какви са били последните завети на родителя към сина му.

 

85-годишният дядо Тодор напуснал света на живите след дълго боледуване и по негово желание бил погребан в родното си село Тодорово.

 

Тъжната вест застигнала водещия по време на работа и той незабавно заминал за Плевен, за да присъства на опелото, а в шоуто го заместил довереникът му Иво Сиромахов.

 

С татко си Слави се чул последно покрай рождения си ден през октомври, когато пожеланието на родителя му за празника прозвучало по-скоро като последен завет. След като си разменили дежурните въпроси, Трифонов-старши казал на сина си:

 

„Честит рожден ден. Пожелавам ти да не се занимаваш с политика“.

 

 

Майката на тв водещия – Здравка, разказва, че в последните месеци дядо Тодор загубил желание да гледа предаванията на сина си, а тя от години следяла дори и повторенията.

 

 

На него никак не му се нравели политически теми в тях и предпочитал да запълва времето си с развлекателни филми.

 

Комшии на вече покойния дядо Тодор от родното му село споделят, че го боляло, че за всичките години не успели да станат близки със сина му. Още от дете Слави бил по-близък с майка си Здравка.

 

 

Самата тя признава, че като малък непрекъснато плачел в нейно отсъствие.

 

 

По-късно, когато се сдобил със слава и станал една от най-коментираните публични личности у нас, Слави се разсърдил на татко си, че разкрил тайни от личния му живот пред журналисти. Тогава репортерите причакали дядо Тодор пред къщата му и му взели интервю.

 

Когато Дългия научил за спявката, избухнал и четири години тв водещият не пращал хабер на баща си. Двамата счупили леда помежду си малко преди дядо Тодор да се разболее.

 

 

Тогава Слави решил най-после да ремонтира селската му къща, която старецът обитавал сам, докато съпругата му живеела при дъщеря си Петя в Плевен, за да й помага за дома.

 

На бащата на Трифонов му било мъчно, че не можел сам да си стегне жилището, защото навремето се славел като един от най-сръчните майстори в областта. Любопитен факт е, че в годините на социализма лично той изработил спалнята на Тодор Живков.

 

Ретро

http://retro.bg/zvezdi/bashchata-na-slavi-s-posledni-dumi-km-negonbspsine-strongne-vlizay-strongv-politikatanbsp_16913.html

loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

big_1461

Народни поверия: Не засаждайте орех в двора на къщата! Вижте десетте свещени растения и какво значение имат!

декември 2, 2017
kiril-ananiev-478217

ГЕРБ започва закриване на болници, харчели твърде много пари…

декември 2, 2017
1512192271lud-6858

Мартин Петров проговори за скандала за 4 милиона и разкри дали ограбилата го банкерка му е любовница!

декември 2, 2017
1512192613-sistemen-bufer-3

Циклонът „Филип” е само началото! „Христина”, „Цветан”, „Юлия” и „Явор” ни докарват екстремни явления до края на декември!

декември 2, 2017
пари91aa_0

Режат социалните помощи за безработни!

декември 1, 2017
768x432 (1)

“Дондуков” след ремонта – един гьол за 7 милиона лева!

декември 1, 2017