ОБЩЕСТВО

Бащата на Слави с последни думи към него: Сине, не влизай в политиката!

Бащата на Слави с последни думи към него: Сине, не влизай в политиката!

fotojet21

 

Слави Трифонов загуби баща си преди малко повече от  седмица, но малцина знаят какви са били последните завети на родителя към сина му.

 

85-годишният дядо Тодор напуснал света на живите след дълго боледуване и по негово желание бил погребан в родното си село Тодорово.

 

Тъжната вест застигнала водещия по време на работа и той незабавно заминал за Плевен, за да присъства на опелото, а в шоуто го заместил довереникът му Иво Сиромахов.

 

С татко си Слави се чул последно покрай рождения си ден през октомври, когато пожеланието на родителя му за празника прозвучало по-скоро като последен завет. След като си разменили дежурните въпроси, Трифонов-старши казал на сина си:

 

„Честит рожден ден. Пожелавам ти да не се занимаваш с политика“.

 

 

Майката на тв водещия – Здравка, разказва, че в последните месеци дядо Тодор загубил желание да гледа предаванията на сина си, а тя от години следяла дори и повторенията.

 

 

На него никак не му се нравели политически теми в тях и предпочитал да запълва времето си с развлекателни филми.

 

Комшии на вече покойния дядо Тодор от родното му село споделят, че го боляло, че за всичките години не успели да станат близки със сина му. Още от дете Слави бил по-близък с майка си Здравка.

 

 

Самата тя признава, че като малък непрекъснато плачел в нейно отсъствие.

 

 

По-късно, когато се сдобил със слава и станал една от най-коментираните публични личности у нас, Слави се разсърдил на татко си, че разкрил тайни от личния му живот пред журналисти. Тогава репортерите причакали дядо Тодор пред къщата му и му взели интервю.

 

Когато Дългия научил за спявката, избухнал и четири години тв водещият не пращал хабер на баща си. Двамата счупили леда помежду си малко преди дядо Тодор да се разболее.

 

 

Тогава Слави решил най-после да ремонтира селската му къща, която старецът обитавал сам, докато съпругата му живеела при дъщеря си Петя в Плевен, за да й помага за дома.

 

На бащата на Трифонов му било мъчно, че не можел сам да си стегне жилището, защото навремето се славел като един от най-сръчните майстори в областта. Любопитен факт е, че в годините на социализма лично той изработил спалнята на Тодор Живков.

 

Ретро

http://retro.bg/zvezdi/bashchata-na-slavi-s-posledni-dumi-km-negonbspsine-strongne-vlizay-strongv-politikatanbsp_16913.html
loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

62987_660_370

Истанбулската конвенция ще промени и Конституцията! От обществото се крие, че тя защитава правата на хора с психополови различия!

януари 14, 2018
1515915093-tttt

Главсекът на МВР с официална версия как е протекла срещата на “Горския човек” с Кети в нощта на касапницата в Нови Искър! Тя тръгнала да бяга, а той…

януари 14, 2018
1515824994-2110807106

Известен роден актьор си изпати жестоко заради сгрешена буква в SMS, служител го подведе и го одруса свирепо! (СНИМКА)

януари 14, 2018
Mariya-Yanakieva-i-Georgi-Lambrev-1

Помните ли красивата ТВ говорителка Мария Янакиева? Нямате представа как изглежда днес, а се радва и на правнуче!

януари 13, 2018
big_29_1fc5

Столичен полицай взриви мрежата, кълне грозно във “Фейсбук”: Да ви се случи това, което стана в Нови Искър! СНИМКА

януари 13, 2018
КЕВО

Висшата номенклатура на ЕС все повече заприличва на кремълските старци от времето на Разцвета на Застоя!

януари 13, 2018