Uncategorized

Бившата на Плевнелиев ги закопа: Деси Банова води Росен към дъното, а и той сам не спира да се излага! Станаха за срам на голямо събитие!

Бившата на Плевнелиев ги закопа: Деси Банова води Росен към дъното, а и той сам не спира да се излага! Станаха за срам на голямо събитие!

 

БАНОВА-РОС1514450602-desi-banova-i-rosen-plevneliev-0

 

Юлияна Плевнелиева, доскорошна първа дама на България и съпруга на експрезидента Росен Плевнелиев, е останала потресена от поредната публична изява на бившия си мъж със синоптичката Деси Банова.

 

 

 

 

 

 

Навръх Рождество Христово екс президентът се яви на „Българсакта Коледа“ в компанията на блондинката със спорен морал, което породи противоречиви коментари, пише „Уикенд“.

 

 

 

 

 

Критиците на Плевнелиев не се свенят да коментират, че той е загубил акъла си по синоптичката и че не спира да се излага не само в лично качество, но и президентската институция.

 

 

 

 

 

И наистина, за първи път от основаването на благотворителната инициатива „Българската Коледа“ от държавния глава Георги Първанов, президент на страната ни се явява в официалната ложа на Народния театър, гушнал любовницата си.

 

 

 

 

 

Даже Първанов, който като президент имаше вземане-даване с певицата Мариана Попова, се появяваше с жена си Зорка за големия финален концерт.

 

 

 

 

 

Сред вбесените от Росен Плевнелиев е и бившата му жена Юлияна, която не крие презрението си към новата му изгора.

 

 

 

 

 

„Това момиче води мъжа ми към дъното! Показва го като панаирджийска мечка, непрестанно устройва медийни сюжети, за да четка ефото си, даже пуска слухове, че е бременна с близнаци от него“, гневи се Юлияна, твърди още изданието.

 

 

 

 

Тя е огорчена и от мъжа си, от когото роди 3 деца по време на 15-годишния им брачен живот, тъй като според думите й той е позволил да се превърне в кукла на конци в ръцете на обиграната синоптичка.

 

 

 

 

 

„Докато Росен беше президент, нито един път не съм го придружавала и не съм се натрапвала с присъствието си. Децата също израснаха без баща в името на благотворния му президентски мандат.

 

 

 

Сега няма помен от Росен, с когото прекарах 15 години от живота си. Той не спира да се излага и да дълбае дъното“, категорична е бившата на Плевнелиев.
юлиана20130627.znhmsdddqt

Според думите й, цитирани от нейни приятелки, Плевнелиев е прекалил още като е бил заснет от папараци с Деси Банова на летището в Лондон и впоследствие е гостувал в домакинското предаване на Гала „На кафе“.
„Постоянно тръби, че иска да бъде оставен на спокойствие, а с поведението си показва точно обратното – че иска да бъде запомнен не като достоен политик, а като медийна звезда с постоянно присъствие в жълтите хроники“, възмутена е Юлияна, разказва още „Уикенд“.
Тя почти не поддържа контакт с Плевнелиев освен в случаите, когато трябва да му остави двамата синове. Юлияна е отказала да се запознае с Деси Банова, тъй като я намирала за фалшива, меркантилна и суетна.
Междувременно, на зрителите на „Българската Коледа“ им направи впечатление и друг факт – президентът Румен Радев бе сам в ложата, без съпругата си Деси Радева. До него бе настанена председателката на Народното събрание Цвета Караянчева.
Източници твърдят, че Десислава е била в залата, но е предпочела да гледа концерта не от официалната ложа, а сред останалата част от публиката.
Някои допускат, че причина та да не застане до съпруга си е именно присъствието на любовницата на Плевнелиев, която по протокол е трябвало да бъде настанена до нея.

https://www.blitz.bg/obshtestvo/bivshata-na-plevneliev-yuliyana-propishchyala-skandalno-desi-banova-vodi-rosen-km-dnoto-dvamata-stanali-za-sram-na-golyamo-sbitie_news567548.html

loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

garadryanovo

Трепах се цял живот, а сега съм излишна

януари 11, 2019
1494162044-iosif-sarchadjiev-na-rojdeniia-si-den-imam-dashteria-kak-aleks-prosti-na-bashta-si-1

Неочакван удар за Александра от собствения й баща след смъртта на Ласкин!… СНИМКА

януари 11, 2019
119355_660_370

Напусна ни и журналистът Величко Скорчев – бащата на сутрешните блокове

януари 11, 2019
СВЕЩbig_12c5f

След Ласкин днес ни напусна още един обичан актьор, любимец на няколко поколения… СНИМКИ

януари 10, 2019
49745650_1706835926085363_2248377918751244288_n

Д-р Недев с гореща новина за пребития военен във Войводиново!

януари 10, 2019
алекс1546944928-20190108121057-img-2061

Покъртителни СНИМКИ: Съкрушената Алекс Сърчаджиева обляна в сълзи до ковчега на Ласкин!

януари 8, 2019