Коментари

Иво Инджев: Борисов кърти мивки със саби, а русофобите къртят павета и подкопават вярата в него!

Иво Инджев: Борисов кърти мивки със саби, а русофобите къртят павета и подкопават вярата в него!

 

 

ivo-indjev

Един опит за памфлет на небезизвестния русофоб Иво Инджев, който привидя ваденето на паветата с дългата ръка на Москва 🙂

Едно към едно:

След като на заседание на Министерски съвет, преди да замине да върти дипломация, търговия и саби в Саудитска Арабия, премиерът Борисов лично се занима с анализ и коментар за няколко извадени павета  (  от записа на видеокамера се вижда някакъв факир, който успява да кърти павета с голи ръце, маскиран за заблуда – според премиера- с работна жълта жилетка), този път бдителното ми око се натъкна на ново, още по-нагло злодеяние от подобен тип.

 

Посред бял ден неизвестни ( за мен) лица, употребили захвърлената наблизо кирка, бяха извадили цели бетонни блокчета покрай трамвайната линия. Злосторнците се бяха скрили. Наблизо не се виждаше жива душа на иначе оживеното място в центра на столицата.

IMG_7645

След като на заседание на Министерския съвет, преди да замине да върти дипломация, търговия и саби в Саудитска Арабия, премиерът Борисов лично се занима с анализ и коментар за няколко извадени павета  ( при това, от записа се вижда някакъв факир, който успява да кърти павета с голи ръце, маскиран нарочно – според премиера- с работна жълта жилетка), този път бдителното ми око се натъкна на ново, още по-нагло злодеяние от подобен тип.

 

Явлението е повече от тревожно, още повече, че според премиера Борисов става дума за “протестъри”, които вадят павета, за да злорадстват после, че имало проблем със софийските улици.

 

 

Ще добавя и нещо по-стряскащо като факт: протестърите не са червени другари, както намеква Борисов. Личи от факта, че вредителстват на места, свързани с братушки, като Дондуков и граф Игнатиев- именно на улицата с това име можете да видите изровените бетонни блокчета и зейналата пропаст край трамвайната линия, в която русофобите се надяват да се пребие някой русофил или пък да дерайлира трамвай, за което да бъдат заподозрени онези, които от 100 години това и правят ( както намекна Борисов).

 

 

Да обобщя: в управляваната от русолюбивата Йорданка Фандъкова столица, под носа на нейния закрилник Бойко Борисов  ( който напоследък все по-активно се изявява като публичен говорител на кметицата), протестъри от русофобски тип саботират безупречния външен вид на София с цел да се изложим пред чужденците в навечерието на българското домакинство на европейската полтиолимпиада.

 

 

Подлите русофоби се възползват от отсъствието на бореца за мир в Черноморския регион ( вече и край Червено море). Докато той кърти мивки със саби далеч от родината, злосторниците тук къртят павета с кирки и подкопават реномето му на защитник от злодеянията на протестърите русофоби.

Unknown-1

Няма ли КОЙ да сложи край на това русофобско безобразие или трябва да чакаме отново защита от руското външно министерство и неговата Мария Захарова, която и без саби танцува ефективно в наша защита от европейското иго?!

Unknown

 

Източник: http://ivo.bg/2017/11/30/%D0%B1%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%81%D0%BE%D0%B2-%D0%BA%D1%8A%D1%80%D1%82%D0%B8-%D0%BC%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%B8-%D1%81%D1%8A%D1%81-%D1%81%D0%B0%D0%B1%D0%B8-%D0%B0-%D1%80%D1%83%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%BE%D0%B1/
loading...
0
Коментари

More in Коментари

64212

„Джендър” е абсурдна идеология, не наука! Домашното насилие – отвратителна реалност!

януари 12, 2018
0d59701978f11ed2d599780a1eeb6c5b_XL

Стефан Северин: Бисери от русофобската истерия!

януари 12, 2018
kostov-vladimir-730x445

Вл. Костов: България има горчив опит за последиците от разрушаването на семейството – спомнете си как богомилството отслаби българската държава!

януари 12, 2018
КЕВО

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ, КОЯТО ЩЕ ПАЗИ ЕВРОПА!

януари 11, 2018
dareva

Велислава Дърева: Пол №215! Джендърдисване и джендърясване. Скритото бижу. Третият пол – като третият кабинет на Борисов

януари 10, 2018
бойколандия5545_big

Социалните мрежи: Бойколандия: 8 убийства за 8 дни, Бащицата на Босфора… кой ли ще е следващият?!

януари 8, 2018