Uncategorized

Коя е Людмила Захажаева – вижте какъв труден живот е имала и на колко години е всъщност! СНИМКИ

Коя е Людмила Захажаева – вижте какъв труден живот е имала и на колко години е всъщност! СНИМКИ

3704-504x330

 

Людмила Захажаева е силна и властна жена, която с лекота вдъхва респект, и това се видя още при първото й влизане във „ ВИП Брадър ” през 2014 г.. Тогава госпожата участва в шоуто заедно с дъщеря си Албена Вулева и още в началото обоснова как се е изградила като твърд характер.

Захажаева, която е вече на 64 години, отгледала сама наследницата си, след като се развежда с баща й. При раздялата той прекъсва всякакъв контакт не само с бившата си съпруга, а и с дъщеря си. Такъв от години Албена няма и със семейството на татко си, научиHotArena.

 

 

И тя като родителката си е родена в Санкт Петербург . В руския град Людмила Захажаева е учила в художествената академия, като е била портретист.

 

Имала и друга дарба, заради която била приета в няколко театрални училища, но така се случило, че по онова време да си артист не било особено престижно.

 

Родителите й обаче настоявали да учи, тъй като по-късно можело и да няма тази възможност. Людмила се вслушала в съветите им и завършила дефектология – педагогическа наука за развитието, възпитанието и обучението на деца с различни недостатъци.

 

 

Историята гласи, че точно покрай учението си се запознала с бащата на Албена Вулева, който е филолог. Срещнали се на обмен на кадри в тогавашния СССР.

 

Людмила емигрирала по любов към България, малко след като през 1975 г. родила дъщеря си Албена в Санкт Петербург. Приказката се изпарява след няколко години.

 

 

Майка й я отглежда съвсем сама в чужда страна и съумява да се справи с всякакви предизвикателства, при това в трудни времена.

 

 

Поради това и Албена й е особено признателна и високо цени личностните й качества, които са й помогнали да преодолее онзи труден период. Това е и причината връзката между майка и дъщеря да е толкова силна.

 

 

Единственото, което тя смята, че майка й е допуснала като грешка е ранният й брак. Когато Албена била на 19 години, имала връзка с доста по-голям мъж, но не си и помисляла да официализира отношенията си с него.

 

Родителката й обаче не можела да приеме подобна нерегламентирана връзка и настояла дъщеря й да се омъжи.

 

 

„Изобщо не исках да се омъжвам. Малко насила стана, чувство на неудобство. Въобще не съм имала никакво желание. Голяма грешка, обърка ми светогледа и живота. Съжалявам, че съм се омъжвала…Аз изобщо не исках да се омъжвам.

 

 

То малко насила стана. Омъжвах се с мисълта бързичко да се разведа. И слава Богу, че бързо се разведох”, сподели Албена през 2014 г. в Къщата пред Наско Месечков, а след включването на майка й, уточни: „Точно ти натисна там ситуацията”, пише „Уикенд“.

 

Източник: http://belady.bg/2017/12/01/koya-e-lyudmila-zahazhaeva-vizhte-kakv-truden-zhivot-e-imala-na-kolko-godini-e-vsshhnost/

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

1471768947-slfkhksfmgvb

Дива ярост: Истерични викове раздраха апартамента на Краси Радков, ето какво се е случило!

август 27, 2018
1528696227-shutterstock-67583359

Край на лятото? Метеоролозите обявиха много мрачна прогноза за половин България!

август 26, 2018
big_179b

Познахте ли я! Тя е голяма световна звезда, а цяло Хасково я очаква (СНИМКА)

август 25, 2018
1534653726-miroluba-benatova-300x225

Бенатова попаднала в капана на безочлива престъпна схема, която я изкара извън кожата й!

август 23, 2018
фсб1534999916-kr1php

ФСБ не изпратиха Крайчовски и на последния му път, уважи го единствено… (СНИМКИ)

август 23, 2018
хасан1534940003-sistemen-bufer-1

Извънредна новина за синеоката красавица от Бургаско, която изчезна и 4 дни бе в неизвестност!

август 22, 2018