Uncategorized

Купонджийка се запозна с мъже в ресторант, прави се.с с един от тях в сауна, но излезе изнасилена от други двама!

Купонджийка се запозна с мъже в ресторант, прави се.с с един от тях в сауна, но излезе изнасилена от други двама!

купон1512418107-2
В отделение на полициията в Москва е дошла жена, която се е оплакала, че двама души са се гаврили с нея в сауна на ул.”Генерал Тюленев”, съобщава Рен.тв.
Тя разказала, че травмиращият инцидент с нея станал на 3 декември. В неделя тя отишла с приятелката си да разпуснат в ресторант. Там се запознали с весела мъжка компания и се почерпили.
Жертвата на сексуалното престъпление разказала още, че с цел продължаване на запознанството, след ресторанта всички се запътили заедно на сауна.
Тук тя встъпила в интимна връзка с един от новите познати на име Иван. След известно време обаче други двама негови приятели (Сергей и Иван) започнали да правят секс с нея поотделно и едновременно въпреки нежеланието й.
Това се случило след като тя проявила невнимание и след приключването на секса по желание с първия Иван се обърнала на с гръб към него, а през това време в стаята се вмъкнали другите двама и той подло я хванал с ръце да не се съпротивлява.
Полицията е започнала разследване на заплетения случаи, за да установи дали жената наистина е станала жертва на сексуално престъпление или просто в сауната се е вихрела групова оргия, след която започват изясняване на отношенията.
Засега няма подробности за състоянието на изнасилената нито пък какво се е случило с приятелката й, чиято роля в тази заплетена случка, на този етап остава в сянка.
В коментари под информацията клиенти на сауната споделят впечатления, че там обстановката наистина наподобява на бардак със специални стаи и почасови „промоции за влюбени”.
Мъж споделя, че в цялата баня няма нито една преградна стена освен, въпросните стаи за усамотяване.
„Останах изненадан, че когато излязох от сауната, за да ида до леденото ведро, трябваше да мина, както майка ме е родила, покрай билярдна маса, наобиколена от развеселена смесена компания”, споделя той.
И допълва, че след няколко водки обаче такива случки вече не впечатляват никой от клиентите.
loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

4019-620x330

Вижте в какво имение живее една от най-заможните двойки у нас Кремена и Магърдич Халваджиян – като излят от списание! (СНИМКИ)

декември 4, 2017
ангелкова660_9ecce4534214f84230bf3be75ecb29b0

СЕМЕЙНИ ПОРЯДКИ! Ангелкова не спи с мъжа си – двамата делят обща страст към картите!

декември 4, 2017
РЕАКЦИЯbig_1edb

Богат баща показва на сина си как живеят бедните! Вижте неговата реакция, от която бащата остава безмълвен!

декември 4, 2017
миро1512374070-mkllaaaaa

Знойна красавица стана съпруга на ревльото Миро от Биг Брадър, който излезе от Къщата с 200 бона, но без хубавата Елена! (СНИМКА)

декември 4, 2017
brigita-cholakova

Спомени! Една невероятна съдба на една невероятна жена – Бригита Чолакова! Ако беше жива, днес щеше да е на 84 г.!

декември 3, 2017
4003-598x330

Помните ли футболиста Владо Манчев и красивата му съпруга Елеонора – вижте какво се случи с тях и как дори не достроиха дома на мечтите си!

декември 3, 2017