Uncategorized

Купонджийка се запозна с мъже в ресторант, прави се.с с един от тях в сауна, но излезе изнасилена от други двама!

Купонджийка се запозна с мъже в ресторант, прави се.с с един от тях в сауна, но излезе изнасилена от други двама!

купон1512418107-2
В отделение на полициията в Москва е дошла жена, която се е оплакала, че двама души са се гаврили с нея в сауна на ул.”Генерал Тюленев”, съобщава Рен.тв.
Тя разказала, че травмиращият инцидент с нея станал на 3 декември. В неделя тя отишла с приятелката си да разпуснат в ресторант. Там се запознали с весела мъжка компания и се почерпили.
Жертвата на сексуалното престъпление разказала още, че с цел продължаване на запознанството, след ресторанта всички се запътили заедно на сауна.
Тук тя встъпила в интимна връзка с един от новите познати на име Иван. След известно време обаче други двама негови приятели (Сергей и Иван) започнали да правят секс с нея поотделно и едновременно въпреки нежеланието й.
Това се случило след като тя проявила невнимание и след приключването на секса по желание с първия Иван се обърнала на с гръб към него, а през това време в стаята се вмъкнали другите двама и той подло я хванал с ръце да не се съпротивлява.
Полицията е започнала разследване на заплетения случаи, за да установи дали жената наистина е станала жертва на сексуално престъпление или просто в сауната се е вихрела групова оргия, след която започват изясняване на отношенията.
Засега няма подробности за състоянието на изнасилената нито пък какво се е случило с приятелката й, чиято роля в тази заплетена случка, на този етап остава в сянка.
В коментари под информацията клиенти на сауната споделят впечатления, че там обстановката наистина наподобява на бардак със специални стаи и почасови „промоции за влюбени”.
Мъж споделя, че в цялата баня няма нито една преградна стена освен, въпросните стаи за усамотяване.
„Останах изненадан, че когато излязох от сауната, за да ида до леденото ведро, трябваше да мина, както майка ме е родила, покрай билярдна маса, наобиколена от развеселена смесена компания”, споделя той.
И допълва, че след няколко водки обаче такива случки вече не впечатляват никой от клиентите.

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

ерген1528600378-1

Това ли е най-богатият български ерген? Татуиран е от главата до петите и работи с мистериозна милионерка, разследвана от ДАНС! СНИМКИ/ВИДЕО

юни 10, 2018
баба-795x530

Разтърсващата история на Веска, която остави децата си без наследство

юни 9, 2018
Кичка-голяма

Кичка заживя над кучкарник, моли вицепремиера Симеонов да я спаси от лая на песовете…

юни 9, 2018
yu

Разстрел! Юлияна закопа синоптичката Банова и бившето си мъжле Плевнелиев! Говорят си сами!

юни 6, 2018
угринскиbig_пик6c1

Трагедия в семейството на Румен Угрински: Водещият на “Господарите” сринат от мъка, след като загуби…

юни 6, 2018
big_195e

Майка и син изчезват, но две години по-късно полицаи ги откриват на доста необичайно място

юни 5, 2018