ОБЩЕСТВО

Мартин Петров проговори за скандала за 4 милиона и разкри дали ограбилата го банкерка му е любовница!

Мартин Петров проговори за скандала за 4 милиона и разкри дали ограбилата го банкерка му е любовница!

1512192271lud-6858

 

Бившата футболна звезда Мартин Петров коментира поредния скандал около себе си, разразил се, след като стана ясно, че от личните му банкови сметки са били неправомерно източени близо 4 милиона лева.

 

 

Появи се информация, че заподозряната банкерка Ирина Аткова, отговаряща за финансите на Петров, му е нещо повече от финансов служител, а имената им бяха свързани в любовна афера, продължила с години.

 

 

“Всичко има граници – възмути се Петров пред “Труд”. – Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници.

 

 

Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност.

 

Що се отнася до моя личен казус, не давам изявления, защото имам адвокат в лицето на Тодор Табаков. Той е ангажиран, аз нямам право да говоря и се извинявам, че не мога да задоволя интереса на коректните медии”, завърши футболистът.

 

 

Публикувано във факти.бг:

 

Футболната звезда Мартин Петров, който през изминалата седмица сигнализира прокуратурата, че от сметките му в “УниКредит Булбанк” са източени близо 4 млн. лева, всъщност е станал жертва на измама, въртяна от любовницата му – бивша служителка на банката. В сигнала си до прокуратурата, той заявява, че в банката действа организирана престъпна група, пише “Уикенд”.

 

През лятото Мартин Петров посетил клон на банката, където разбрал, че личният му банкер Ирина Аткова е отстранена от длъжността още през декември миналата година. През това време обаче двамата все още са били във връзка, но тя не е казала и дума на футболиста. От банката също не са му съобщили, че тя е уволнена и вече не отговаря за финансите му.

 

Директорът на “УниКредит Булбанк” Левон Хампарцумян казва, че “Петров е подписвал всички документи, а част от преводите са направени с електронния му подпис. Ако не е искал да прави това, то е бил подведен. Имал е доверие някому и е подписвал документи, без да чете. Но всичко това си е негов проблем. Хората с пари трябва да умеят да ги пазят, да имат елементарни познания и да са по-устойчиви на методите на уличниците. Знаем, че жените златотърсачки са доста талантливи, затова мислят цял живот. А глупаците плащат за глупостта си…”, цитира го “Тема”.

 

Хампарцумян не коментира защо бившата му служителка не е предадена на прокуратурата, а само е уволнена. Източници казват, че днес Ирина успешно работи в друга банка. Заради хитрата любовница Мартин Петров се разделя със съпругата си Ралица, а тя и двете ѝ дъщери живеят във Великобритания.

 

Не дълго след сватбата с Ралица, той се запознава с банкерката Ирина и аферата им започва. Запознати разказват, че той й имал такова доверие, че и поверил електронния си подпис и й е позволил да се разпорежда с личните му банкови сметки, които били 13 на брой.

 

Тодор Табаков, адвокат по търговско право, който работи в защита на футболиста по случая, споделя, че Мартин Петров не е бил запознат с измамните транзакции, направени от любовницата и твърди, че банката е трябвало да го информира за тях, както и за това, че договорът между личната му банкерка и банката е прекратен.

 

По негови думи, най-пагубните за сметката на Петров операции са настъпили през периода януари – август 2017, непосредствено след като Ирина е била отстранена от банката.

 

 

БЛИЦ, Факти БГ

https://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/martin-petrov-progovori-za-skandala-za-4-miliona-i-razkri-dali-bankerkata-mu-e-lyubovnitsa_385406.html

 

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

snimki-pepi-brambarova-414

Трагедията е наистина огромна! Красивата Пепи, която издъхна при зверска катастрофа край Пловдив, закъснявала за… (СНИМКИ)

май 11, 2018
1526017175-705bad9412c765e68a6802a5694a49ac-678x381

Впечатляващо! Огромно 3-метрово чудовище извадиха от тихо езеро край Враца! (СНИМКИ)

май 11, 2018
20101116.psfzdhpfoq

НСИ: България сред страните с най-кратка продължителност на живота! ГРАФИКИ

май 11, 2018
1526024754-phppofjux-800x

Край на мистерията: Ани Цолова изуми публиката като се появи неузнаваема на сцената в… (СНИМКА)

май 11, 2018
102019_660_370

Страшно е! Тежка катастрофа в София при Околовръстното и Цар Борис III – движението е отцепено, има пострадали! СНИМКИ

май 11, 2018
кат-камери1522912110-kamm

Легитимни ли са българските катаджии и техните актове, щом документите им за легитимация са с изтекъл срок? ВИДЕО

май 11, 2018