ОБЩЕСТВО

Мартин Петров проговори за скандала за 4 милиона и разкри дали ограбилата го банкерка му е любовница!

Мартин Петров проговори за скандала за 4 милиона и разкри дали ограбилата го банкерка му е любовница!

1512192271lud-6858

 

Бившата футболна звезда Мартин Петров коментира поредния скандал около себе си, разразил се, след като стана ясно, че от личните му банкови сметки са били неправомерно източени близо 4 милиона лева.

 

 

Появи се информация, че заподозряната банкерка Ирина Аткова, отговаряща за финансите на Петров, му е нещо повече от финансов служител, а имената им бяха свързани в любовна афера, продължила с години.

 

 

“Всичко има граници – възмути се Петров пред “Труд”. – Знам, че навсякъде по света има жълти новини, но в България се минават всякакви граници.

 

 

Нямах намерение да взимам отношение, ако не беше толкова брутално посегателство срещу мен и семейството ми. Наистина не мога да повярвам, че за такива лъжи никой не носи отговорност.

 

Що се отнася до моя личен казус, не давам изявления, защото имам адвокат в лицето на Тодор Табаков. Той е ангажиран, аз нямам право да говоря и се извинявам, че не мога да задоволя интереса на коректните медии”, завърши футболистът.

 

 

Публикувано във факти.бг:

 

Футболната звезда Мартин Петров, който през изминалата седмица сигнализира прокуратурата, че от сметките му в “УниКредит Булбанк” са източени близо 4 млн. лева, всъщност е станал жертва на измама, въртяна от любовницата му – бивша служителка на банката. В сигнала си до прокуратурата, той заявява, че в банката действа организирана престъпна група, пише “Уикенд”.

 

През лятото Мартин Петров посетил клон на банката, където разбрал, че личният му банкер Ирина Аткова е отстранена от длъжността още през декември миналата година. През това време обаче двамата все още са били във връзка, но тя не е казала и дума на футболиста. От банката също не са му съобщили, че тя е уволнена и вече не отговаря за финансите му.

 

Директорът на “УниКредит Булбанк” Левон Хампарцумян казва, че “Петров е подписвал всички документи, а част от преводите са направени с електронния му подпис. Ако не е искал да прави това, то е бил подведен. Имал е доверие някому и е подписвал документи, без да чете. Но всичко това си е негов проблем. Хората с пари трябва да умеят да ги пазят, да имат елементарни познания и да са по-устойчиви на методите на уличниците. Знаем, че жените златотърсачки са доста талантливи, затова мислят цял живот. А глупаците плащат за глупостта си…”, цитира го “Тема”.

 

Хампарцумян не коментира защо бившата му служителка не е предадена на прокуратурата, а само е уволнена. Източници казват, че днес Ирина успешно работи в друга банка. Заради хитрата любовница Мартин Петров се разделя със съпругата си Ралица, а тя и двете ѝ дъщери живеят във Великобритания.

 

Не дълго след сватбата с Ралица, той се запознава с банкерката Ирина и аферата им започва. Запознати разказват, че той й имал такова доверие, че и поверил електронния си подпис и й е позволил да се разпорежда с личните му банкови сметки, които били 13 на брой.

 

Тодор Табаков, адвокат по търговско право, който работи в защита на футболиста по случая, споделя, че Мартин Петров не е бил запознат с измамните транзакции, направени от любовницата и твърди, че банката е трябвало да го информира за тях, както и за това, че договорът между личната му банкерка и банката е прекратен.

 

По негови думи, най-пагубните за сметката на Петров операции са настъпили през периода януари – август 2017, непосредствено след като Ирина е била отстранена от банката.

 

 

БЛИЦ, Факти БГ

https://www.blitz.bg/sport/bg-futbol/martin-petrov-progovori-za-skandala-za-4-miliona-i-razkri-dali-bankerkata-mu-e-lyubovnitsa_385406.html

 

 
loading...
0
ОБЩЕСТВО

More in ОБЩЕСТВО

кънев655-402-bhk-situaciiata-s-pravata-na-choveka-v-bylgariia-e-trevozhna

БХК: Отхвърлянето на Истанбулската конвенция ще нанесе удар върху международната репутация на България!

януари 17, 2018
me-1

Бай Ганьо в Европарламента!

януари 17, 2018
РУМЕН768x432

Радев ни призова да ценим и отстояваме свободата си! Започват честванията за 140-та годишнина от Освобождението!

януари 17, 2018
антон дончев2110263649

Антон Дончев: Джендърът е лудост! Пропаст пред Човечеството! Това е процес на разложение, отчаяние, отегчение…

януари 17, 2018
БАЕВА76483-560x315-trim(248,0,670,317)

Искра Баева: В учебниците комунизмът е представен като по-голямо зло от Османското владичество, преходът – само положително!

януари 17, 2018
1516129500-u

Брутално гнусни СНИМКИ от свищовската Къща на ужасите! Разбра се какво е правила Пенка на двете си щерки във вонящото свърталище!

януари 17, 2018