Uncategorized

Надежда Нейнски стана баба, но не говори за това важно събитие в живота й, защото нищо не протича нормално – вижте защо! СНИМКА

Надежда Нейнски стана баба, но не говори за това важно събитие в живота й, защото нищо не протича нормално – вижте защо! СНИМКА

 

 

 

 

От началото на годината Надежда Нейнски е официално баба, но продължава дума да не обелва за двете си щерки.

 

 

Момичетата винаги са бягали от публичността. По-голямата – Виолета, преди две години се венча за прочут в столицата кардиохирург Азис Аейдин Азис, който доскоро е бил част от екипа на Правителствена болница, а сега е в частната „Лозенец“.

 

 

Той е български мохамеданин, родом от родопското село Сърница, община Минерални бани, и племенник на кмета (политик от ДПС, прочул се с открита стрелба и жесток побой върху него преди две години). Азис обаче е кротък и послушен, особено след раждането на Алина, писа „Ретро“.

 

надежда нейнски

 

Щерката на Надежда работи в болницата при любимия си и изпълнява функциите на клиничен психолог. В един момент след раждането самата тя имала нужда от специализирана помощ.

 

 

Мисълта, че ще бъда сама с детето, ме ужасяваше, не исках дори за секунда да оставам вкъщи. Изпитвах непоносим страх – от нея, от дъщеря ми.

 

 

Страх ме беше, че няма да мога да спя никога повече; че болките ми няма да спрат; страх ме беше, че не се грижа добре; че развалям брака си; че не ставам за майка; че никога няма да съм щастлива; че не се справям.

 

 

Изпитвах огромна вина. За всичко. Прекарваше нощите предимно с баща си, а аз вечер си лягах по светло, за да стана, когато се наложи… Струваше ми се, че не ме харесва, и още по-непоносимото – че не ме обича.

 

 

Мислех, че предпочита баща си. Той не плаче и някак си се разбира с нея. Плача и затова“, споделя в Интернет Виолета за следродилната си депресия. Тя все още е в майчинство.

 

За разлика от нея, по-малката щерка Нина се справяла отлично с живота.

Източник: Belady

 

loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

люисScreen 00012(22)

Това са последните думи на един баща, който дари сърцето си на своя син, чието време изтичаше (ВИДЕО)

юли 16, 2019
1563249222-big-1b2d

Красиви имена черпят днес за мъченица, разпната като Христос

юли 16, 2019
orig

Скръбна вест! Напусна ни Нушка Григорова, момичето от снимката с Георги Димитров

юли 15, 2019
1563163274-vladimir

Страхотен празник: Имената, владеещи света, черпят днес

юли 15, 2019
d8dfd759c06d05fd87fa4189c4898c3a

Кобрата скъса с Андреа, но имал нова приятелка, с която…

юли 14, 2019
конefcaa03ac4fdebb563f57cd642cb9a7f

Триумфално! 14-годишна българка смая Европа на кон

юли 14, 2019