Криминално

Нова версия: Отхвърлен любовник ли е бил Мехмед и има ли сексуален мотив в жестокото убийство на Дамла!

Нова версия: Отхвърлен любовник ли е бил Мехмед и има ли сексуален мотив в жестокото убийство на Дамла!

1513832964-mehemd
Сексуален мотив е една от версиите за убийството на малката Дамла, информира кърджалийският сайт ardanews.info.
Срещу задържания Мехмед Хасан, както вече бе официално съобщено, е повдигнато обвинение за убийство. На 17 декември той е причинил смъртта на 7-годишната Дамла по особено жесток начин.
Мехмед е признал за убийството, но засега не е посочил мотив за това. Една от версиите е за сексуален мотив. Ако бъде признат за виновен го очакват от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или до живот без право на обжалване.
Мехмед, както вече се знае, работел заедно с леля си в завода, тя го обичала като свой собствен син и непрекъснато му помагала. Преди 2-3 години обаче племенникът се влюбил в лелята, твърди „Уикенд“.
38-годишната Садет била много притеснена от увлечението на роднината си и се опитала да му обясни, че няма как да бъдат интимни. Той обаче я уговарял да зареже всичко и да избягат в чужбина.
След последния скандал между тях, когато почерпеният Мехмед се нахвърлил похотливо върху леля си, Садет го заплашила, че ще се оплаче в полицията.
Най-вероятно малкото момиченце е станало свидел на мераците на братовчед си към майка му и дни по-късно е било ликвидирано от него по най-жесток начин, пише „Уикенд“.
25-годишният Мехмед имал ключ от жилището на Муса в кв. „Слава“. Той работел заедно с майката Садет в една и съща фабрика, споделиха вчера съседи на почернената жена.
Предполага се, че сутринта е решил да я причака в апартамента й и затова е влязъл вътре. Дамла, която спяла в креватчето си, обаче го усетила и започнала да вика.
Това провокирало изверга да запуши устата на детето. Той натискал силно, като задържал и нослето на Дамла, докато спре да диша, признал самият Мехмед пред криминалисти, пише днес „Телеграф“.
Когато Садет се прибрала у дома след нощна смяна, телцето на дъщеричката ѝ все още не било изстинало и тя изпаднала в шок.
Започнала да звъни на тел. 112, съседи чули писъците и също извикали помощ.
Тепърва ще се установява откъде Мехмед е имал ключ от апартамента на Садет, както и защо е искал да разговаря с майката.
„Убийството е извършено в креватчето на детето, а след това Мехмед е залепил устата му с тиксо“, са обяснили разследващи пред „Телеграф“.
Мехмед е бил разпитван 2 дни, преди да си признае, че е извършил злодейството. Първоначално е имало версия, че майката на Дамла е негова съучастница, която на този етап е отпаднала.
Възможно е обаче според криминалисти тя да казва по-малко, отколкото знае. Така например цели 2 дни не разкрила за странното увлечение на племенника си към нея, а се опитвала да насочи разследващите в друга посока, твърди „Уикенд“.

https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/nova-versiya-otkhvrlen-lyubovnik-li-e-bil-mekhmed-i-ima-li-seksualen-motiv-v-zhestokoto-ubiystvo-na-damla_news566229.html

loading...
0
Криминално

More in Криминално

istoriiata-megz-ili-kratkiia-pat-994

Историята на Мегз или за краткия път от светската до криминалната хроника

януари 11, 2019
home_UiSup0_DKgr2H_j

Два камиона с над 130 кг наркотици пропуснати на ГКПП Капитан Андреево

януари 10, 2019
big_maritimeee

Либийската фирма, чийто кораб бе отвлечен в България: Има ли власти в тази държава?

януари 4, 2019
1546602859-46fcd31a5ab82b79ea0a295321a60c21

Българската банкерка Детелина забърка огромна международна измама за 2 млрд. долара

януари 4, 2019
660_ecbff2af4d9784a20e1457c2ef29b474

Шокиращ слух: Разработка за убийствата на Братя Галеви изчезна от ДАНС

декември 23, 2018
6015e5e534c31c0d72f5e3ff19566a66_big

Осъждан за убийство затворник e избягал от сградата на НСлС

декември 23, 2018