Криминално

Нова версия: Отхвърлен любовник ли е бил Мехмед и има ли сексуален мотив в жестокото убийство на Дамла!

Нова версия: Отхвърлен любовник ли е бил Мехмед и има ли сексуален мотив в жестокото убийство на Дамла!

1513832964-mehemd
Сексуален мотив е една от версиите за убийството на малката Дамла, информира кърджалийският сайт ardanews.info.
Срещу задържания Мехмед Хасан, както вече бе официално съобщено, е повдигнато обвинение за убийство. На 17 декември той е причинил смъртта на 7-годишната Дамла по особено жесток начин.
Мехмед е признал за убийството, но засега не е посочил мотив за това. Една от версиите е за сексуален мотив. Ако бъде признат за виновен го очакват от 15 до 20 години затвор, доживотен затвор или до живот без право на обжалване.
Мехмед, както вече се знае, работел заедно с леля си в завода, тя го обичала като свой собствен син и непрекъснато му помагала. Преди 2-3 години обаче племенникът се влюбил в лелята, твърди “Уикенд”.
38-годишната Садет била много притеснена от увлечението на роднината си и се опитала да му обясни, че няма как да бъдат интимни. Той обаче я уговарял да зареже всичко и да избягат в чужбина.
След последния скандал между тях, когато почерпеният Мехмед се нахвърлил похотливо върху леля си, Садет го заплашила, че ще се оплаче в полицията.
Най-вероятно малкото момиченце е станало свидел на мераците на братовчед си към майка му и дни по-късно е било ликвидирано от него по най-жесток начин, пише “Уикенд”.
25-годишният Мехмед имал ключ от жилището на Муса в кв. „Слава“. Той работел заедно с майката Садет в една и съща фабрика, споделиха вчера съседи на почернената жена.
Предполага се, че сутринта е решил да я причака в апартамента й и затова е влязъл вътре. Дамла, която спяла в креватчето си, обаче го усетила и започнала да вика.
Това провокирало изверга да запуши устата на детето. Той натискал силно, като задържал и нослето на Дамла, докато спре да диша, признал самият Мехмед пред криминалисти, пише днес “Телеграф”.
Когато Садет се прибрала у дома след нощна смяна, телцето на дъщеричката ѝ все още не било изстинало и тя изпаднала в шок.
Започнала да звъни на тел. 112, съседи чули писъците и също извикали помощ.
Тепърва ще се установява откъде Мехмед е имал ключ от апартамента на Садет, както и защо е искал да разговаря с майката.
„Убийството е извършено в креватчето на детето, а след това Мехмед е залепил устата му с тиксо“, са обяснили разследващи пред “Телеграф”.
Мехмед е бил разпитван 2 дни, преди да си признае, че е извършил злодейството. Първоначално е имало версия, че майката на Дамла е негова съучастница, която на този етап е отпаднала.
Възможно е обаче според криминалисти тя да казва по-малко, отколкото знае. Така например цели 2 дни не разкрила за странното увлечение на племенника си към нея, а се опитвала да насочи разследващите в друга посока, твърди “Уикенд”.

https://www.blitz.bg/kriminalni/prestplenie/nova-versiya-otkhvrlen-lyubovnik-li-e-bil-mekhmed-i-ima-li-seksualen-motiv-v-zhestokoto-ubiystvo-na-damla_news566229.html
loading...
0
Криминално

More in Криминално

odrin-arrests-bg-469512-810x0

Отново задържан българин в Гърция

януари 12, 2018
прокоба1514991121-ni

Ексклузивно! Тежка прокоба тегне край Нови Искър, смъртните случаи се множат: 10 трупа за 10 дни!

януари 11, 2018
eto-go-mazha-koito-naraga-zhena-nozh-985

МВР на крак заради опит за убийство в София! Познавате ли този мъж – придвижва се с лека кола “Ситроен Ксара”…

януари 11, 2018
Сарафов1515591457-ss

Ето откога и откъде МВР разполага с ДНК от Росен Ангелов и коя е истинската причина да избие цяла фамилия!

януари 10, 2018
БРИФИНГ1515591389-s

От последните минути! Криминалисти се натъкнали на нещо много гнусно в лаптопа на Росен! МВР разбива “теорията на конспирацията”!

януари 10, 2018
ХРИСТОВ-ИМПЕРИЯ311-173884-1_wide

Договори с държавата за 5 години = 50 МИЛИОНА ЛВ. в сметките на разстреляния Петър Христов! Вижте империята му (СХЕМА)

януари 10, 2018