Русия

От върховете на властта в Русия: Не падаме по гръб! Нито от световна война, нито от санкции… Ще преживеем и това!

От върховете на властта в Русия: Не падаме по гръб! Нито от световна война, нито от санкции… Ще преживеем и това!

ВЪРХОВЕ15125560305

 

Руският спорт понесе нов тежък удар, след като Международният олимпийски комитет (МОК) спря от участие спортистите за зимната Олимпиада в Пьонгчанг 2018. Санкцията е заради системно нарушаване на допинг правилата – ПОНЕ С ТАКОВА ОПРАВДАНИЕ излезе организацията, за да лиши Москва от участие.

 

 

Чистите спортисти можели да участват, но под олимпийски флаг. При спечелено отличие няма да звучи химнът на Русия, нито пък медалите ще бъдат причислени към сметката на Сборная.

 

 

Русия ще преживее забраната за участие на олимпийските игри. Това коментира говорителят на Министерството на външните работи в Москва Мария Захарова. „Ние не падаме по гръб. Нито от световна война, нито от разпада на Съветския съюз, нито от санкции. Приемаме всичко и го преживяваме“, написа тя във Фейсбук.

 

 

„Вече не трябваше да има спорт в Русия. Възраждането на Русия като спортна държава не беше включено в глобалните планове: младежите трябваше отдавна да са заспали, стадионите – завинаги превърнати в битпазари, треньорите – да работят в чужди отбори.

 

 

 

Нищо не стана според сценария. Появи се ново поколение спортисти, световните спортове се изпълниха с постиженията на руските атлети, Русия проведе отлично Олимпийските игри.

 

 

 

Спортът постепенно се превръща в една от националните идеи, въплътена в десетки хиляди детски школи и училища, в най-новите стадиони и просто в желанието да бъдем спортни“, казва Мария Захарова.

 

 

 

“Сега трябва да изключим емоциите и достатъчно сериозно на анализираме тези решения, които взе МОК по отношение на нашата страна, преди да огласим някакви заключения”, коментира от своя страна говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

 

БЛИЦ

 

https://www.blitz.bg/sport/drugi/ot-vrkhovete-na-vlastta-v-rusiya-ne-padame-po-grb-nito-ot-svetovna-voyna-nito-ot-sanktsii-shche-prezhiveem-i-tova_385797.html

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
Русия

More in Русия

303298866dc7d1eadb116728c9d4edda

Пистолетът на личната охрана на Путин – смъртоносната сила е толкова голяма, че САЩ забраняват на ФСО да го вкарва в страната…

май 12, 2018
ПАРАД1525851145

На живо! Русия чества Деня на победата с най-мащабния в историята си военен парад и зрелищно авиошоу!

май 9, 2018
6ec16bc03c48ea064afa1dd35502bd25

Русия започва тестове с ракетен “Ураган”, а на парада в Деня на победата ще покаже страховития комплекс “Искандер – М”! СНИМКИ

май 6, 2018
медведевorig

Медведев остава премиер на Русия, Игор Сечин ще му е вице!

април 30, 2018
20151219.atyyrsbkvj

Bloomberg се докопа до грандиозен план на Путин, който ще бъде огласен при инаугурацията му на 7 май!

април 24, 2018
хасан322

Москва показва в ООН тв интервю с детето, “убито при химическата атака на Асад”! СНИМКИ/ВИДЕО

април 19, 2018