ИНЦИДЕНТИ

Потресаваща история: Млада майка умолявала детето си да продължава да играе в парка, докато била изнасилвана!

Потресаваща история: Млада майка умолявала детето си да продължава да играе в парка, докато била изнасилвана!

1512527946-77-678x381

 

Това била една съвсем обикновена вечер за младата майка и двегодишния й син, които отишли на разходка в парка „Столибридж“ в Манчестър, пише „Дейли Мейл“.

 

 

 

По време на разходката изведнъж жената почувствала удар в шията, после нечии ръце върху гърдите си чула гласа на мъж: „Направи каквото ти казвам и няма да пострадаш“. Студеният метал на врата на майката се оказал остър нож. Детето й, което играело отпред, замръзнало и се втренчило в маниака.

 

 

 

 

„Само не пред него, моля ви, само не пред моя син …  продължавай да си играеш, моля те, не гледай тук …“, казала жертвата

 

 

 

По време на изнасилването детето продължавало да тича в парка по молба на майка си, като понякога я поглеждал, докато тя лежала на земята. „Само не гледай тук, продължавай да играеш“, казала жената на детето си.

 

 

 

 

Изведнъж жената рязко се отдръпнала и насилникът й, както по-късно се оказало – 17-годишният Арон подскочил и се втурнал в парка, едва прошепвайки: – „Извинете за случилото се“. Още същата вечер жертвата отишла в полицията.

 

 

 

 

Се*суалният нападател бил открит още на следващия ден: той прекарал нощта в парка „Столибридж“, а на сутринта се върнал в града. Майката идентифицирала изнасилвача по гласа му по време на разследването.

 

 

 

 

Това бил 17-годишният тийнейджър Арон Греъм, който страдал от аутизъм и пристъпи на паника. Медицинското му състояние е освидетелствано от лекари  и е бил закаран в психиатрична болница.

 

 

 

 

 

Тези дни е завършил съдебният процес и властите отбелязаха смелостта на жената по време на инцидента. На майката били платени едва 1200 паунда. “

 

 

 

 

 

 

„Тази сума е твърде малка, за да компенсира цялата болка на майката, но просто не можем да дадем повече …“, казва съдията Джеймс Портър в речта си.

 

 

 

 

“ Това беше една от най-жестоките атаки срещу уязвима млада майка, заплашена с нож пред детето си“, заяви още съдията.

 

 

 

 

 

Превод и редакция: БЛИЦ

Каката инфо

http://kakata.info/

 

 

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
... ...
0
ИНЦИДЕНТИ

More in ИНЦИДЕНТИ

tantsyorkata-koiato-potroshi-10-koli-702

Танцьорката, която потроши 10 коли в Пловдив, отново в атака! Разби носа на студентка… СНИМКИ

май 12, 2018
BEN1

НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА! „VIP“ ПЕРСОНАТА БЕНОВСКА ПРЕРЕЖДА В „ИСУЛ“, ДУШИ И РИТА, ЗАЩОТО Я СНИМАХ КАК ПРЕРЕДИ 10 ЧАКАЩИ С ДЕЦА…

май 12, 2018
1526102674-rosi

Роси – групово изнасилената жена от Гаргата и аверите му в София, проговори! Направи скандални разкрития за случилото се (ВИДЕО)

май 12, 2018
big_банк

Варненка преживя ужас: Внимавайте, точат масово парите ни по банкоматите, имат нови подли схеми…

май 12, 2018
1526051836-f-640x381

Ударихме дъното! Жесток бой в градския транспорт – шофьор преби жестоко кондуктор! Вижте какво се случи!

май 12, 2018
snimki-pepi-brambarova-414

Трагедията е наистина огромна! Красивата Пепи, която издъхна при зверска катастрофа край Пловдив, закъснявала за… (СНИМКИ)

май 11, 2018