Русия

Путин заповяда на спецслужбите да ликвидират безмилостно на място терористите след смъртоносния взрив в Санкт Петербург!

Путин заповяда на спецслужбите да ликвидират безмилостно на място терористите след смъртоносния взрив в Санкт Петербург!

putin_250

 

Президентът на Русия Владимир Путин днес сподели, че е дал заповед на директора на Федералната Служба за Сигурност на страната по време на работа с бандитите при заплаха за живота на руските офицери да се действа решително, да не се взема никой в плен, терористите да бъдат ликвидирани на място.

 

 

 

Президентът нарече вчерашния взрив, в резултат на който в супермаркета  «Перекресток» в Петербург пострадаха 13 човека, терористичен акт.

 

 

 

По време на церемонията по награждаването на руските военнослужещи, отличили се по време на операцията в Сирия, Путин припомни, че в Сирийската арабска република са били ликвидирани хиляди терористи, а Федералната служба за сигурност неотдавна е задържала група лица, подготвящи терористичен акт в Казанската катедрала.

 

 

 

 

«А какво би станало, ако тези хиляди, стотици се върнат при нас? Да се върнат обучени, добре подготвени?», отбеляза главата на руската държава.

 

 

 

Путин подчерта, че «e дал указание на директора на Федералната служба за сигурност на Русия при работата с подобни бандити, при тяхното задържане, да се действа, разбира се, в рамките на закона, само на закона, но при заплаха за живота на руските офицери да се действа решително, никой да не се взема в плен, бандитите да се ликвидират на място».

 

 

 

 

 

По данни на пресслужбата на Кремъл, на тържественото мероприятие са били поканени над 600 войници и офицери от всички видове войски от Въоръжените сили на Русия.

 

 

 

 

 

 

 

 

Всички поставени от Въоръжените сили на Русия задачи в Сирия бяха изпълнени, това заяви президентът на Русия Владимир Путин по време на церемонията по награждаването на военните, взели участие в бойните действия в Сирия.

 

 

 

 

«Армията и флотът на Русия в пълна сили показаха нарасналите си възможности, успешно използваха най-новото въоръжение и техника. Летците от ВКС извършиха 34 хиляди бойни полети, по обектите бяха нанесени 166 удари с високоточни ракети», каза Путин.

 

 

 

Според него сирийската армия с подкрепата на ВКС на Русия и ВМФ е освободила от терористите практически цялата територия на страната — над хиляда населени места.

 

 

 

«Уважаеми другари, вие изпълнихте всички поставени пред вас задачи. Вашите войнски части и подразделения се върнаха в Русия на мястото на постоянната си дислокация», заяви той.

 

 

Нюз Фронт
loading...
0
Русия

More in Русия

Spokeswoman of the Russian Foreign Ministry Maria Zakharova gestures as she attends a news briefing in Moscow, Russia, October 6, 2015.  REUTERS/Maxim Shemetov

Москва: Директорът на ЦРУ откровено лъже, говорейки за наша намеса в американските избори!

януари 8, 2018
ПУТИН-РОЖДЕСТВО660_8763c08f2251995b7fb5293b0a899af6

Путин поздрави православните християни за Рождество Христово!

януари 7, 2018
газпромitem_53acac8069b210

“Файненшъл таймс”: Износът на руски газ за Европа постави рекорд през 2017 г.!

януари 4, 2018
LATAKIA, SYRIA. OCTOBER 4, 2015. Russia's Sukhoi Su-24 attack aircraft at the Hmeymim airbase. TASS,LATAKIA, SYRIA. OCTOBER 4, 2015. Russia's Sukhoi Su-24 attack aircraft at the Hmeymim airbase. TASS

. . 4  2015.    -24   "".  (Photo by TASSTASS via Getty Images)

Русия: Атаката срещу наша база в Сирия е фейк новина! Авиогрупата ни е в бойна готовност и изпълнява задачите си!

януари 4, 2018
most-620x350

Руски генерал отговори на новото предизвикателство: Ако Украйна атакува моста в Крим, до 10-12 часа нашата армия ще е пред Киев!

декември 30, 2017
путин-виц5e_pqpv22

Путин: Внимавайте за чуждестранна намеса в президентския вот!

декември 25, 2017