Русия

Путин заповяда на спецслужбите да ликвидират безмилостно на място терористите след смъртоносния взрив в Санкт Петербург!

Путин заповяда на спецслужбите да ликвидират безмилостно на място терористите след смъртоносния взрив в Санкт Петербург!

putin_250

 

Президентът на Русия Владимир Путин днес сподели, че е дал заповед на директора на Федералната Служба за Сигурност на страната по време на работа с бандитите при заплаха за живота на руските офицери да се действа решително, да не се взема никой в плен, терористите да бъдат ликвидирани на място.

 

 

 

Президентът нарече вчерашния взрив, в резултат на който в супермаркета  «Перекресток» в Петербург пострадаха 13 човека, терористичен акт.

 

 

 

По време на церемонията по награждаването на руските военнослужещи, отличили се по време на операцията в Сирия, Путин припомни, че в Сирийската арабска република са били ликвидирани хиляди терористи, а Федералната служба за сигурност неотдавна е задържала група лица, подготвящи терористичен акт в Казанската катедрала.

 

 

 

 

«А какво би станало, ако тези хиляди, стотици се върнат при нас? Да се върнат обучени, добре подготвени?», отбеляза главата на руската държава.

 

 

 

Путин подчерта, че «e дал указание на директора на Федералната служба за сигурност на Русия при работата с подобни бандити, при тяхното задържане, да се действа, разбира се, в рамките на закона, само на закона, но при заплаха за живота на руските офицери да се действа решително, никой да не се взема в плен, бандитите да се ликвидират на място».

 

 

 

 

 

По данни на пресслужбата на Кремъл, на тържественото мероприятие са били поканени над 600 войници и офицери от всички видове войски от Въоръжените сили на Русия.

 

 

 

 

 

 

 

 

Всички поставени от Въоръжените сили на Русия задачи в Сирия бяха изпълнени, това заяви президентът на Русия Владимир Путин по време на церемонията по награждаването на военните, взели участие в бойните действия в Сирия.

 

 

 

 

«Армията и флотът на Русия в пълна сили показаха нарасналите си възможности, успешно използваха най-новото въоръжение и техника. Летците от ВКС извършиха 34 хиляди бойни полети, по обектите бяха нанесени 166 удари с високоточни ракети», каза Путин.

 

 

 

Според него сирийската армия с подкрепата на ВКС на Русия и ВМФ е освободила от терористите практически цялата територия на страната — над хиляда населени места.

 

 

 

«Уважаеми другари, вие изпълнихте всички поставени пред вас задачи. Вашите войнски части и подразделения се върнаха в Русия на мястото на постоянната си дислокация», заяви той.

 

 

Нюз Фронт

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Русия

More in Русия

orig

Отново жега край бреговете на Сирия! Русия изпрати мощна военна армада в Средиземно море

август 28, 2018
Kurs-dollara-na-avgust-2016-goda

Euronews: В отговор на санкциите Русия се отказва от разплащане в долари

август 26, 2018
1535165700-1

New York Times: Американските шпиони в Москва притихнаха, дали са живи още?!

август 25, 2018
захароваb-12487-i-l3nq5Ito55G9F23oXeSi

Сърбите съдят Запада за радиационните бомби и престъпленията на НАТО, Русия подкрепя

август 12, 2018
Grand Kremlin Palace in Moscow kremlin in winter

Русия обяви какви санкции може да наложи на САЩ по случая „Скрипал”

август 9, 2018
putin_250

Путин поръчал на ген. Решетников да разработи план за действие срещу разширяването на НАТО на Балканите

август 8, 2018