Uncategorized

Страховито предсказание! Известната пророчица – Бабата Дявол, разтърсва с думите си, чакат ни нечувани страдания!

Страховито предсказание! Известната пророчица – Бабата Дявол, разтърсва с думите си, чакат ни нечувани страдания!

 

1513799632-baba-dyavol-5

 

Олга Пасичнюк е 82-годишна старица, която цял живот живее в скромна дървена къща в село Мелекине в размирната напоследък Донецка област на Украйна, пише е-новини.бг.

 

 

 

 

Старицата Олга е една наистина невероятна личност по две причини: 1) Има голям и малък костни израстъци на челото, които буквално наподобяват /или са/ истински рога, което й донесло прякора „Бабата-дявол“ и

 

 

2)  Олга е невероятно успешен гадател и нейните пророчества са изключително точни!

 

 

 

Според нейни съселяни, много висши съветски кадри са я посещавали през годините на студената война, а в последствие е многократно посещавана от свалените украински лидери Юлия Тимошенко, както и Виктор Янукович.

 

 

 

 

 

Освен политически величия, „бабата-дявол“ е била посещавана неколкократно от руски и украински олигарси, като Михаил Фридман и Александър Абрамов, които кацали на полянка в близост до къщата на рогатата старица с частните си хеликоптери.

 

 

 

 

Един от най-честите посетители на старицата бил т.нар. олигарх-вундеркинд, 29 годишния медиен император на Украйна Сергей Курченко.

 

 

 

Според запознати главоломния успех на младия милиардер бил вследствие на няколко изключително опортюнистични сделки и рискови инвестиции, които превърнали младежа в бизнес лидер за по-малко от 4 години.

 

 

 

 

 

Според анализатори, младият бос като че ли виждал бъдещето. Подобно на американския феномен Едгар Кейси необразованата старица получавала виденията в съня си, след което помнела всичко до най-дребни детайли и ги предавала на правилните хора!

 

 

 

 

 

Откакто Украйна е разкъсана от гражданска война и ситуацията в района е изключително взривоопасна, богаташите са спрели посещенията си. Бунтовниците като че ли заобикалят селцето, където живее „бабата-дявол”!

 

 

 

 

 

 

 

Все едно невидима енергия отблъсква войната и насилието от това място, според украинската телевизия Inter TV. Рогатата пророчица коментира така кризата в Украйна в интервю за онлайн изданието на медията, които и взеха интервю във връзка с кризата в страната:

 

 

 

 

 

 

 

Ще се разберат! Трябва! Русите трябва да уважават свободата ни, а ние трябва да се научим да живеем в мир и разбирателство с тях. Ако се стигне до мир, дъще, и двете страни ще се къпят в мляко и мед!

 

 

 

 

 

 

Това, което стана в сърцето на Киев преди година-две /визира Майдана/ символизира гнойната рана в нашето общество. Ако нашите и русите не си стиснат ръцете, лошо ни се пише на всички!

 

 

 

 

 

Ще настане пак глад като преди век и у нас и при тях! Войната ще се разрасне в Европа и американците ще се включат. Това ще бъде използвано от арабите, които искат да завземат нашите земи, както винаги са искали откакто свят светува!

 

 

 

 

 

Според пророчицата Европейския съюз ще рухне и победителите в Европа ще бъдат единствено свободолюбивите банкери!

 

 

/Може би визира Швейцарците, които винаги са се дистанцирали от „стадното мислене“!? Голяма чума идва от юг. Африканските животни ще донесат смъртта! Най-потърпевши ще са мъжете /Както знаем, епидемията от ебола идва от прилепи, но се смята, че най-вероятно става въпрос за нова зараза, за която още не се подозира/ Новата чума няма да убива, но ще убие поколенията – мъжете няма да могат да правят деца! /

 

 

 

 

Може би е вирус, който ще направи мъжете стерилни, опасение цитирано от доста световни величия в медицината, което е заплаха за човечеството/.

 

 

 

 

„Бабата дявол“ вещае страшни неща за САЩ: Сегашните господари на света ще станат роби на сегашните си роби! Великанът от Азия ще е новият господар!

 

 

 

 

 

 

Със сигурност става въпрос за САЩ и Китай, които, както много експерти смятат ще си разменят местата и Китай ще е новата световна суперсила, а икономиката на САЩ ще западне.

 

 

 

 

 

Светът е пренаселен! Няма достатъчно за всички! Няма достатъчно храна, няма достатъчно вода, няма достатъчно радост, няма достатъчно живот.

 

 

 

 

 

 

 

За това природата ще прочисти човечеството през следващите 3 години. Хората ще се разделят на две раси и „националности“ – богати и бедни. Пропастта между тях ще стане огромна, а бедните ги чакат нечувани страдания!

 

 

 

 

 

 

  • завършва пророчеството си „бабата-дявол Олга Пасичнюк“!
  • Тази жена никога не е имала формално структурирано образование, достъп до интернет, даже и телевизор.
  • Тя няма от къде да има толкова ясна визия за глобалните процеси в света, а нейните предсказания съвпадат учудващо силно с тези на водещи експерти, които прогнозират разширяване на икономическата пропаст между бедните и богати прослойки в населението, даже и в най-развитите страни, както и геополитическите конфликти, които тресат нашия свят.

 

Каката инфо

 

https://kakata.info

Имаш нужда от пари? Натисни тук и получи веднага !
...
loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

1528696227-shutterstock-67583359

Край на лятото? Метеоролозите обявиха много мрачна прогноза за половин България!

август 26, 2018
big_179b

Познахте ли я! Тя е голяма световна звезда, а цяло Хасково я очаква (СНИМКА)

август 25, 2018
1534653726-miroluba-benatova-300x225

Бенатова попаднала в капана на безочлива престъпна схема, която я изкара извън кожата й!

август 23, 2018
фсб1534999916-kr1php

ФСБ не изпратиха Крайчовски и на последния му път, уважи го единствено… (СНИМКИ)

август 23, 2018
хасан1534940003-sistemen-bufer-1

Извънредна новина за синеоката красавица от Бургаско, която изчезна и 4 дни бе в неизвестност!

август 22, 2018
Screenshot_12-12

Напред, науката е слънце! Джулиана Гани става преподавател във ВУЗ

август 22, 2018