Здраве

Шофьор на камион чудодейно се излекува от рак, използвайки обикновен метод – вижте историята на Владимир! (ВИДЕО)

Шофьор на камион чудодейно се излекува от рак, използвайки обикновен метод – вижте историята на Владимир! (ВИДЕО)

Към края на 2013 година човек на име Владимир Лузай научава, че е тежко болен от рак. Малко по-късно цяла Русия научава невероятната история на силния мъж, който побеждава страшната болест, използвайки обикновен метод.

 

 

 

 

Докторите казват следното на Владимир: “Ти си болен от рак на панкреаса четвърта степен и имаш множество метастази в черния дроб”.

 

 

 

 

За руснака, който работи като шофьор на камион, шансовете да се излекува уж са нулеви. Но само 6 месеца след покъртителната новина той е напълно здрав! Основното нещо, което му помага срещу болестта, е… обикновената сода.

 

 

 

 

излекува от рак

Владимир Лузай се излекува от рак

Владимир обича да помага на хората и затова стъпка по стъпка обяснява какво точно трябва да направят онкоболните, за да се излекуват. За чудодейните качества на содата той е разбрал от тв предаване, в което италианският онколог Симончини споделил как лекува пациентите си със сода, зарязвайки напълно химиотерапията.

 

 

 

 

 

Очарован от тази идея и твърдо убеден, че може да застане смело срещу заболяването си, той прочел всичко за този вид лечение. След това измислил специална диета за себе си.

 

 

 

 

 

Всяка сутрин той консумирал овесена каша с масло от коноп + чаена лъжица мед. На обяд приемал водороден прекис (10 капки), а вечер не хапвал нищо след 18 часа. Освен това всяка сутрин 30 минути преди хранене приемал чаша вода със сода.

 

 

 

 

Същото количество изпивал и вечер – 2-3 часа след хранене. Важно е да отбележим, че той е разтварял содата във вряла вода. Владимир приемал и витамини А, Е и C, както и таблетки мелатонин преди лягане. Той намерил огромно количество информация в Мрежата за ползите от мелатонина върху ендокринната система.

 

 

 

 

 

Науката отдавна доказа, че основната причина за рака е слаб имунитет и повишена киселинност. Мелатонинът помага за подсилването на имунната система и за рязкото намаляване на киселинността в човешкия организъм.

 

 

 

 

 

 

Разбира се, лекарите не повярвали, че той може да се излекува с този метод, но е факт, че само седмица след началото на лечението размерът на тумора е намалял с 2 мм, а броят на метастазите в черния дроб – цели 2 пъти. След 6 месеца лечение в тялото му е останала само една обвивчица.

 

 

 

 

 

 

От неизлечимо болен Владимир е станал напълно здрав човек. Сега той се опитва да помогне и на други болни и най-важният съвет, който дава, е хората да не губят вяра в положителните резултати. ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК:

 

 

 

Източник: https://lekuva.net/113582/shofor-na-kamion-chudodejno-se-izlekuva-ot-rak-izpolzvajki-obiknoven-metod.html
loading...
0
Здраве

More in Здраве

p_20180109_022723_41042

Безсъние, главоболие и липсата на енергия могат да бъдат знак,че трябва да консумирате тези витамини!

януари 11, 2018
big_1a98

Ето защо баба ми живя 97 години и нямаше никакви тежки заболявания!

януари 8, 2018
пилешкоbig_1a10

Помислете си добре преди да ядете пилешко месо, на което видите това… ВИДЕО

декември 28, 2017
screenshot192896-504x381

Ако видите или усетите това, незабавно посетете лекар! Не пренебрегвайте тези 7 симптома – предвестник на най-коварната болест!

декември 23, 2017
НАНА660_9df636ba9d7b242a49e324898555bf7e

Невероятна семейна трагедия! И сестрата на Нана Гладуиш е болна от рак!

декември 13, 2017
rakovo-zabolyavane-768x548

Не ги подценявайте! 5 изненадващи симптома, които алармират за раково заболяване!

декември 12, 2017