Uncategorized

Ад за Сашка Васева! Здравето й се влоши рязко, има много страшен проблем – вижте какво показа последната лекарска епикриза!

Ад за Сашка Васева! Здравето й се влоши рязко, има много страшен проблем – вижте какво показа последната лекарска епикриза!

 

1514802878-shhh

 

Вместо светли емоции и щастие, Коледа донесе сериозни изпитания за Сашка Васева.

 

 

 

 

Здравословното състояние на певицата се влоши, а за неин ужас ослепяването й прогресира с бързи темпове.

 

 

 

 

Легендарната дупнишка Мадона, която в шоуто на „ВИП брадър” показа пред съквартирантите си и милионната аудитория на предаването, че има проблем с едното око, показвайки медицинска епикриза, е пред нервен срив.

 

 

 

 

 

 

Броени дни след излизането от къщата певицата посетила лекарски кабинет, защото усещала дискомфорт и в другото око. Прегледът така и не могъл да покаже защо Васева губи зрението и в лявото око.

 

 

 

 

 

 

 

 

Лекарят изтъкнал няколко причини и бил категоричен, че изпълнителката на „Левовете в марки” трябва да мине на скенер, който да покаже истинската причина за проблема й, а след това да бъде предприето адекватно лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

Това притеснило изключително много звездата на фолка, която открай време се страхувала от специалистите в бели престилки и се стараела да се самолекува по методите на Дънов, но не и да ходи по доктори.

 

 

 

 

 

 

Проблемите с дясното й око почнали преди години. Зрението й се влошавало постепенно, но тя упорито чела книга за природосъобразен начин на живот и пробвала рецепти с билки. Посещавала и целебни места из страната ни, където имало чешми с чудодейна вода. Миела лицето си там, капела си капки в очите, но особен резултат нямало.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

При посещение при офтамолог, специалистът бил категоричен – тежка атрофия на зрителния нерв, което, за съжаление, не се лекувало.  „Тогава приех нещата такива, каквито са.

 

 

 

 

 

 

 

Вярвам в Бог, в съдбата и реших, че каквото и да ми се случва, трябва да го нося като кръст, защото е изпитание, урок. Знаех, че няма как да спася окото си, но все още можех да шофирам, да влизам в интернет, да чета любимите си книги, да пиша.

 

 

 

 

 

 

В момента на почитателите ми във Фейсбук отговаря моят имперсарио. Не виждам достатъчно добре, че да пиша, макар да имам желание и въпреки че този вид контакт ми липсва.

 

 

 

 

 

 

 

Тези дни, малко преди Коледа, обаче се получи проблем и с лявото око. Натъжих се, но си казах, че трябва да се боря, заради децата, заради семейството ми. Лекарите все още не са установили защо не виждам.

 

 

 

 

 

 

 

Препоръчаха ми скенер, но мен ме е страх. Не от самата машина, не от самата манипулация, а от резултатите, които ще покаже. Разбира се, може да са добри, може да е нещо съвсем дребно, но минават дни, а аз все още не предприемам нищо.

 

 

 

 

 

 

 

Седя в къщи, излизам рядко и ползвам такси, когато съм в София. Виждам едри предмети, разпознавам хората само по гласа. Всички у дома много ми помагат, носят ми телефона, когато звъни, казват кой ме търси, записват телефонните номера.

 

 

 

 

 

 

Изключително трудно ми е да свикна с това положение.

 

 

 

 

 

 

 

Аз шофирам от дълги години, а сега не мога да управлявам автомобил и трябва да разчитам на друг, за да ме вози.

 

 

 

 

 

 

 

Ако не бяха децата и мъжът ми – не зная как щях да се справям.

 

 

 

 

 

 

Мотивирана съм да отида в клинаката, която ми препоръчаха, но пусти страх – толкова е голям, че все нещо ме спира да го направя”, разкрива пред репортер на „Уикенд” Сашка Васева.

https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/ad-za-sashka-vaseva-zdraveto-y-se-vloshi-ryazko-ima-mnogo-strashen-problem_news568350.html

loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

big_32cf

Ето кога сменяме часа през този месец и какво ни чака

октомври 13, 2019
сигнал660_637def8f0bee633782be5e0838b2456c

Некоректно отношение на кандидат кмет на БСП в район „Изгрев“ в София (СНИМКИ)

октомври 13, 2019

Некоректно отношение на кандидат кмет на БСП в район „Изгрев“ в София (СНИМКИ)

октомври 13, 2019
big_Azis-r

Голяма лична драма сполетя Азис, певецът загуби…

октомври 13, 2019
660_fbfafb670ff5e8bd54ca085f0fb68215

Крисия нанесе жесток удар на Слави – вижте какво му причини малката певица!

октомври 13, 2019
896-504-milcho-leviev

Тъжна вест: Напусна ни виртуозът Милчо Левиев

октомври 12, 2019