Uncategorized

Ад за Сашка Васева! Здравето й се влоши рязко, има много страшен проблем – вижте какво показа последната лекарска епикриза!

Ад за Сашка Васева! Здравето й се влоши рязко, има много страшен проблем – вижте какво показа последната лекарска епикриза!

 

1514802878-shhh

 

Вместо светли емоции и щастие, Коледа донесе сериозни изпитания за Сашка Васева.

 

 

 

 

Здравословното състояние на певицата се влоши, а за неин ужас ослепяването й прогресира с бързи темпове.

 

 

 

 

Легендарната дупнишка Мадона, която в шоуто на „ВИП брадър” показа пред съквартирантите си и милионната аудитория на предаването, че има проблем с едното око, показвайки медицинска епикриза, е пред нервен срив.

 

 

 

 

 

 

Броени дни след излизането от къщата певицата посетила лекарски кабинет, защото усещала дискомфорт и в другото око. Прегледът така и не могъл да покаже защо Васева губи зрението и в лявото око.

 

 

 

 

 

 

 

 

Лекарят изтъкнал няколко причини и бил категоричен, че изпълнителката на „Левовете в марки” трябва да мине на скенер, който да покаже истинската причина за проблема й, а след това да бъде предприето адекватно лечение.

 

 

 

 

 

 

 

 

Това притеснило изключително много звездата на фолка, която открай време се страхувала от специалистите в бели престилки и се стараела да се самолекува по методите на Дънов, но не и да ходи по доктори.

 

 

 

 

 

 

Проблемите с дясното й око почнали преди години. Зрението й се влошавало постепенно, но тя упорито чела книга за природосъобразен начин на живот и пробвала рецепти с билки. Посещавала и целебни места из страната ни, където имало чешми с чудодейна вода. Миела лицето си там, капела си капки в очите, но особен резултат нямало.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

При посещение при офтамолог, специалистът бил категоричен – тежка атрофия на зрителния нерв, което, за съжаление, не се лекувало.  „Тогава приех нещата такива, каквито са.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

 

 

 

Вярвам в Бог, в съдбата и реших, че каквото и да ми се случва, трябва да го нося като кръст, защото е изпитание, урок. Знаех, че няма как да спася окото си, но все още можех да шофирам, да влизам в интернет, да чета любимите си книги, да пиша.

 

 

 

 

 

 

В момента на почитателите ми във Фейсбук отговаря моят имперсарио. Не виждам достатъчно добре, че да пиша, макар да имам желание и въпреки че този вид контакт ми липсва.

 

 

 

 

 

 

 

Тези дни, малко преди Коледа, обаче се получи проблем и с лявото око. Натъжих се, но си казах, че трябва да се боря, заради децата, заради семейството ми. Лекарите все още не са установили защо не виждам.

 

 

 

 

 

 

 

Препоръчаха ми скенер, но мен ме е страх. Не от самата машина, не от самата манипулация, а от резултатите, които ще покаже. Разбира се, може да са добри, може да е нещо съвсем дребно, но минават дни, а аз все още не предприемам нищо.

 

 

 

 

 

 

 

Седя в къщи, излизам рядко и ползвам такси, когато съм в София. Виждам едри предмети, разпознавам хората само по гласа. Всички у дома много ми помагат, носят ми телефона, когато звъни, казват кой ме търси, записват телефонните номера.

 

 

 

 

 

 

Изключително трудно ми е да свикна с това положение.

 

 

 

 

 

 

 

Аз шофирам от дълги години, а сега не мога да управлявам автомобил и трябва да разчитам на друг, за да ме вози.

 

 

 

 

 

 

 

Ако не бяха децата и мъжът ми – не зная как щях да се справям.

 

 

 

 

 

 

Мотивирана съм да отида в клинаката, която ми препоръчаха, но пусти страх – толкова е голям, че все нещо ме спира да го направя”, разкрива пред репортер на „Уикенд” Сашка Васева.

https://www.blitz.bg/layfstayl/shoubiznes/ad-za-sashka-vaseva-zdraveto-y-se-vloshi-ryazko-ima-mnogo-strashen-problem_news568350.html

loading...
0
Uncategorized

More in Uncategorized

жулия960-ratio-dzhuliia-robyrts

Джулия Робърт събра всички погледи на Оскарите с най-зашеметяващата рокля и визия, в която сме я виждали (СНИМКИ)

февруари 26, 2019
30cf1e8178423b110a8588746d2bad4c

Българският актьор, участник във филма получил „Оскар“, е русенец с изключително драматична съдба!

февруари 25, 2019
галаbig_3930

Гала избухна след интервюто на Сърчаджиева: Хора, грам душа ли не ви остана?

февруари 25, 2019
узунов1551079983-745ebb6237ac100d528787fde144950b

Черна вест! Внезапно почина собственикът на агенция „Фокус“ Красимир Узунов

февруари 25, 2019
1550999859-466c719684b81970c62295786eddda7bcedf0faf

Помните ли Виолета Здравкова, Мис България 1999 г.? От хубостта й няма и помен, изхранва се с… СНИМКА

февруари 24, 2019
мнbig_1acc

Алекс Сърчаджиева изля болката си: „На дъното съм“

февруари 24, 2019