Криминално

БНТ: Ето какво точно са заварили полицаите в къщата на ужасите в Нови Искър! Разкази на съседи и познати – ВИДЕО

БНТ: Ето какво точно са заварили полицаите в къщата на ужасите в Нови Искър! Разкази на съседи и познати – ВИДЕО

big_13b3

 

 

Бнт показа  в централната си емиция снощи къде са намерени труповете в къщата на ужасите в Нови Искър! Три от жертвите са били разстреляни на първия етаж, а две на втория!

Това е престъпление без аналог в най-близката ни история, изключвам версията за самоубийство на някой от хората, категорично става въпрос за дръзко убийство. Всички са убити с множество изстрели.

 

 

 

 

Това каза директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов пред журналисти. Не сме намерили оръжието, работата продължава.

 

 

 

ВИДЕО ТУК

 

 

 

Към петте намерени тела  се прибави и още едно – на жена, която беше открита на 3 километра от местопрестъплението. Тялото на жената, за която се смята, че е живеела с убития по-възрастен мъж, беше открито в кладенец в гората във вилната зона на Нови Искър.

 

 

 

 

Кети Кюхова беше обявена за издирване. По неофициална информация и тя е била простреляна в главата.

 

 

 

2 януари – късния следобед – след подаден сигнал – разследващите откриват петимата застреляни в къща в Нови Искър. Трима на първия етаж и още двама на втория. Убито е и кучето на семейството.

 

 

 

Жената остава в неизвестност за няколко часа. Обявена е за издирване,както и семейния автомобил. 3 януари – рано сутринта – в гората – на три километра от окървавената къща е открита семейната кола със счупено предно стъкло.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

Йордан Георгиев: В 10 ч. съобщиха, че колата е намерена и се знае, че е в една борова гора. Джипът е бил празен, изоставен. А в съседство до джипа, там в гората, е намерена Кети. Така казаха следователите.

В непосредствена близост до колата е открито и тяло на жена. По непотвърдена информация – това е Кети, захвърлена в кладенец. Журналисти попадат на тефтерчето на жертвата – със сметки на суми пари. Оръжието обаче все още не е намерено. Сравнително непознато за съседите – такова било убитото семейство.

 

 

 

Жулиета Батева, продавачка в магазина: Те скоро купиха къщата. Хората не ги познават много. И като не работят тука наблизо, а в София, хората нямат допир до тях.

Убитият Георги работел в психиатрията в Нови Искър като санитар от около пет месеца.

 

 

 

 

д-р Цветеслава Гълъбова – директор на Психиатричната клиника „Св. Иван Рилски“: Много приятен млад човек, интелигентен, лъчезарен, усмихнат, възпитан, много добро отношение към болните, много добре се разбираше, изключително стриктен и прилежен в работата си. Не е споменавал и не е имал вид на човек с проблеми.

41-годишният Неделчо Юнаков, който също беше разстрелян, е родом от Сапарева баня. В града са потресени от случилото се. Неделчо живее в София повече от 15 години. Често идвал в курортното селище. По професия бил автомонтьор. С втората му жена – убитата Кети, заживели заедно преди около 5 години. Според близки се разбирали добре. Затова не вярват, че някой от близките може да е извършил ужасното деяние.

 

бнт

loading...
0
Криминално

More in Криминално

артин1920x1080

Мартин Петров: Банката ми предложи 10% от изчезналите пари, аз отказах

февруари 25, 2019
121965_660_370

Ново масово убийство в Нови Искър разтресе страната – 25-годишен изби роднините си

февруари 18, 2019
Young man in handcuffs

Хванаха 19-годишния предполагаем убиец на младия Валери при масовия бой в Кюстендил

февруари 18, 2019
цццццццц1550069715-ett

Ето кой е българинът Ц.Ц. , получил 140 млн. евро от Венецуела с адвокатска сметка, а банката е…

февруари 13, 2019
бабаит1550039483-sklzydfkhdfg

Страшен рекет с коли в столицата, паркираш, идват гологлави бабаити и ти искат 300 лева заради…

февруари 13, 2019
дансbig_3556

ДАНС и САЩ хванаха българин с милиони от Венецуела! Инициалите му са Ц.Ц.

февруари 13, 2019