Криминално

БНТ: Ето какво точно са заварили полицаите в къщата на ужасите в Нови Искър! Разкази на съседи и познати – ВИДЕО

БНТ: Ето какво точно са заварили полицаите в къщата на ужасите в Нови Искър! Разкази на съседи и познати – ВИДЕО

big_13b3

 

 

Бнт показа  в централната си емиция снощи къде са намерени труповете в къщата на ужасите в Нови Искър! Три от жертвите са били разстреляни на първия етаж, а две на втория!

Това е престъпление без аналог в най-близката ни история, изключвам версията за самоубийство на някой от хората, категорично става въпрос за дръзко убийство. Всички са убити с множество изстрели.

 

 

 

 

Това каза директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов пред журналисти. Не сме намерили оръжието, работата продължава.

 

 

 

ВИДЕО ТУК

 

 

 

Към петте намерени тела  се прибави и още едно – на жена, която беше открита на 3 километра от местопрестъплението. Тялото на жената, за която се смята, че е живеела с убития по-възрастен мъж, беше открито в кладенец в гората във вилната зона на Нови Искър.

 

 

 

 

Кети Кюхова беше обявена за издирване. По неофициална информация и тя е била простреляна в главата.

 

 

 

2 януари – късния следобед – след подаден сигнал – разследващите откриват петимата застреляни в къща в Нови Искър. Трима на първия етаж и още двама на втория. Убито е и кучето на семейството.

 

 

 

Жената остава в неизвестност за няколко часа. Обявена е за издирване,както и семейния автомобил. 3 януари – рано сутринта – в гората – на три километра от окървавената къща е открита семейната кола със счупено предно стъкло.

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

Йордан Георгиев: В 10 ч. съобщиха, че колата е намерена и се знае, че е в една борова гора. Джипът е бил празен, изоставен. А в съседство до джипа, там в гората, е намерена Кети. Така казаха следователите.

В непосредствена близост до колата е открито и тяло на жена. По непотвърдена информация – това е Кети, захвърлена в кладенец. Журналисти попадат на тефтерчето на жертвата – със сметки на суми пари. Оръжието обаче все още не е намерено. Сравнително непознато за съседите – такова било убитото семейство.

 

 

 

Жулиета Батева, продавачка в магазина: Те скоро купиха къщата. Хората не ги познават много. И като не работят тука наблизо, а в София, хората нямат допир до тях.

Убитият Георги работел в психиатрията в Нови Искър като санитар от около пет месеца.

 

 

 

 

д-р Цветеслава Гълъбова – директор на Психиатричната клиника „Св. Иван Рилски“: Много приятен млад човек, интелигентен, лъчезарен, усмихнат, възпитан, много добро отношение към болните, много добре се разбираше, изключително стриктен и прилежен в работата си. Не е споменавал и не е имал вид на човек с проблеми.

41-годишният Неделчо Юнаков, който също беше разстрелян, е родом от Сапарева баня. В града са потресени от случилото се. Неделчо живее в София повече от 15 години. Често идвал в курортното селище. По професия бил автомонтьор. С втората му жена – убитата Кети, заживели заедно преди около 5 години. Според близки се разбирали добре. Затова не вярват, че някой от близките може да е извършил ужасното деяние.

 

бнт

loading...
0
Криминално

More in Криминално

3-2

Разбиха българска група за източване на банкомати на остров Бали… СНИМКИ+ВИДЕО

февруари 9, 2019
badr_bdin

ООН информира 320 държави и организации за отвличането на либийския танкер в България

февруари 8, 2019
1549628727-strelba-i-politseiska-gonka-krai-992

Стрелба и полицейска гонка край Кричим! Лихвари отвлякоха длъжник с мижав бърз кредит от 150 лева

февруари 8, 2019
архитект2032_660_370

Ето кой е заможният столичанин, дал близо 100 бона и много злато на телефонни мошеници!

февруари 6, 2019
д-рsafe_image.php

Д-р Иван Димитров: Аз не съм престъпник, аз съм лекар! Благодаря на всички българи за подкрепата…ВИДЕО

февруари 6, 2019
мутри1548757583-staikov

Ексклузивна новина: Мутри нахлуха в МВР-болница да измъкват сина на Миню Стайков!

януари 29, 2019