Криминално

БНТ: Ето какво точно са заварили полицаите в къщата на ужасите в Нови Искър! Разкази на съседи и познати – ВИДЕО

БНТ: Ето какво точно са заварили полицаите в къщата на ужасите в Нови Искър! Разкази на съседи и познати – ВИДЕО

big_13b3

 

 

Бнт показа  в централната си емиция снощи къде са намерени труповете в къщата на ужасите в Нови Искър! Три от жертвите са били разстреляни на първия етаж, а две на втория!

Това е престъпление без аналог в най-близката ни история, изключвам версията за самоубийство на някой от хората, категорично става въпрос за дръзко убийство. Всички са убити с множество изстрели.

 

 

 

 

Това каза директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов пред журналисти. Не сме намерили оръжието, работата продължава.

 

 

 

ВИДЕО ТУК

 

 

 

Към петте намерени тела  се прибави и още едно – на жена, която беше открита на 3 километра от местопрестъплението. Тялото на жената, за която се смята, че е живеела с убития по-възрастен мъж, беше открито в кладенец в гората във вилната зона на Нови Искър.

 

 

 

 

Кети Кюхова беше обявена за издирване. По неофициална информация и тя е била простреляна в главата.

 

 

 

2 януари – късния следобед – след подаден сигнал – разследващите откриват петимата застреляни в къща в Нови Искър. Трима на първия етаж и още двама на втория. Убито е и кучето на семейството.

 

 

 

Жената остава в неизвестност за няколко часа. Обявена е за издирване,както и семейния автомобил. 3 януари – рано сутринта – в гората – на три километра от окървавената къща е открита семейната кола със счупено предно стъкло.

 

 

 

 

Йордан Георгиев: В 10 ч. съобщиха, че колата е намерена и се знае, че е в една борова гора. Джипът е бил празен, изоставен. А в съседство до джипа, там в гората, е намерена Кети. Така казаха следователите.

В непосредствена близост до колата е открито и тяло на жена. По непотвърдена информация – това е Кети, захвърлена в кладенец. Журналисти попадат на тефтерчето на жертвата – със сметки на суми пари. Оръжието обаче все още не е намерено. Сравнително непознато за съседите – такова било убитото семейство.

 

 

 

Жулиета Батева, продавачка в магазина: Те скоро купиха къщата. Хората не ги познават много. И като не работят тука наблизо, а в София, хората нямат допир до тях.

Убитият Георги работел в психиатрията в Нови Искър като санитар от около пет месеца.

 

 

 

 

д-р Цветеслава Гълъбова – директор на Психиатричната клиника „Св. Иван Рилски“: Много приятен млад човек, интелигентен, лъчезарен, усмихнат, възпитан, много добро отношение към болните, много добре се разбираше, изключително стриктен и прилежен в работата си. Не е споменавал и не е имал вид на човек с проблеми.

41-годишният Неделчо Юнаков, който също беше разстрелян, е родом от Сапарева баня. В града са потресени от случилото се. Неделчо живее в София повече от 15 години. Често идвал в курортното селище. По професия бил автомонтьор. С втората му жена – убитата Кети, заживели заедно преди около 5 години. Според близки се разбирали добре. Затова не вярват, че някой от близките може да е извършил ужасното деяние.

 

бнт

loading...
0
Криминално

More in Криминално

ПОЛИЦИЯ1490288465-66836pagespeedcego5ungxaff

27 години по-късно: Окончателен край на случая „Скелет в хотела” – кой уби Росица?

юли 7, 2019
mule-alo-banda-premetna-shefa-si-i-006

Муле от „ало банда“ преметна шефа си и избяга с парите

юли 6, 2019
1562342867-1

Съседка на убиеца от Габрово разкри изненадващи неща за майката на малкия Дари, хвърлен от моста

юли 6, 2019
проговориbig_124c

Проговори майката на детето, хвърлено от моста: Виновна съм, че…

юли 4, 2019
nasilnik-piianitsa-i-bivsh-zatvornik-709

Извергът Дидо проговори, ето как обясни защо е извършил престъплението: Хвърлих детето, защото …

юли 4, 2019
плъхаbig_34

Майката на Плъха: Докторът е застрелял сина ми без причина, искаме максимална присъда

юли 4, 2019