ЗАБАВНО

Издирването на тази девойка продължава! Приятел на Яни от “Фермата”: Мило момиче, искам да се извиня, че те забърках във всичко това…

Издирването на тази девойка продължава! Приятел на Яни от “Фермата”: Мило момиче, искам да се извиня, че те забърках във всичко това…

 

priiatel-pobeditelia-fermata-toi-958

 

Продължава издирването на пловдивчанката, запленила победителя от „Фермата” Яни Андреев. Негов приятел се свърза с редакцията на TrafficNews.bg, за да разкаже историята от деня, в който реалити звездата и мистериозното момиче се срещат. Въпросният мъж е човекът, чийто пост обикаля интернет пространството.

 

 

 

 

Ето и какво пише Иван:

 

 

 

 

“Бях си дошъл по работа в България за една седмица и с Яни решихме да я прекараме заедно. Между моите ангажименти имахме и време за удоволствия от рода на посещаване на близки, приятели, роднини и въпросното посещение в Калофер на Йордановден.

 

 

 

 

Понеже аз бях облечен с тънки дрехи и ми стана студено, казах на Яни, че ще влезна да се стопля в едно заведение и да пия кафе. Той продължи да се разхожда сам, но ми остави чантата с документите и телефона си.

 

 

 

 

Във времето, в което не бяхме заедно той случайно се среща с въпросното момиче. Нарави му впечатление, че тя е мила, добра, непринудена и много интелигентна. В еуфорията от празника и затова, че и двамата са нормални, малко по-скромни личности, не си разменят координати.

 

 

 

 

 

 

След като си тръгнахме от Калофер, до заминаването ми за Берлин, той на няколко пъти говори за момичето и каза че го е яд, че не са си разменили дори телефонните си номера.

 

 

 

 

Предложих му да напише в профила си призив за помощ за намирането и, той категорично отказа. Докато пътувахме за летището аз от моя телефон написах въпросната молба за помощ, прочетох му я и казах, че ще я публикувам в профила му (той пак отказа).

 

 

 

 

 

 

 

Накрая казах, че понеже държа адски много на него, с риск да ми се обиди ще я публикувам в моя профил, след дълъг дебат се съгласи.

 

 

 

 

 

Той изпитва симпатия към въпросното момиче и много би искал да се видят, да отидат на кафе, кино, театър….. да прекарат време заедно, защото в нейната компания на него определено му е приятно.

 

 

 

 

 

Мило момиче, искам да се извиня, че те забърках във всичко това……. просто когато си приятел, е нормално да помогнеш.

 

 

 

 

 

Ако всичко това стигне до теб, то моля те свържи се с Яни Андреев (лесно може да го намериш във Фейсбук).

 

 

 

 

 

Не е нужно никой да разбира за вашата среща/и….. всичко това си е само между вас.

 

 

 

 

 

А ако случайно се получи нещо красиво, то поне едно е ясно – няма да търсите кум и кума”.

 

 

 

 

 

 

Припомняме, че постът за издирването на момичето обикаля интернет пространството вече втори ден. Яни Андреев се запознал с мистериозната дама в Калофер, но поради еуфорията и липса на телефон не успява да вземе координатите й.

 

 

 

 

 

 

Девойката е от Пловдив, но учи в София. Слаба, висока, с тъмна коса. По време на празненствата в Калофер е била облечена с черно шушляково яке, сини дънки и черни ботуши с ток. Пловдивчанката носи очила  с диоптър с черни рамки.

 

 

 

 

 

 

 

В момента приятели и познати на Андреев издирват девойката.

 

 

 

Трафик нюз

 

https://trafficnews.bg/plovdiv/priiatel-pobeditelia-fermata-toi-izpitva-simpatiia-kam-93221/
loading...
0
ЗАБАВНО

More in ЗАБАВНО

big_big_2423

Брутална шега за изрода Росен Ангелов и полицията запали социалните мрежи! (СНИМКА)

януари 7, 2018
liliana-pavlova3-1

Екстравагантно! Лилето се облече в червени чepeпи за Председателството…

януари 3, 2018
1514726247-14502881-891902960942565-650590829410640837-n

Този индивид с рокля бе най-обсъжданото лице вчера! Отново го преследват из бутиците в София, днес е още по-екстравагантен (СНИМКИ)

декември 31, 2017
660_935c4f3735ccf89575d8685715b429ae

ТОТАЛЕН ХИТ! Сръбски кръчмар изби рибата: Не мога да издържа да пия с българите, те са шампиони!

декември 28, 2017
660_2d774e9fd65334e1d43fd801759398a2

Човекът изчисти снега пред сградата и реши да се пошегува с всички съседи! ЕТО ТАКА СЕ ПРАВИ! Вземи пример от него! 100% смях! ВИДЕО

декември 22, 2017
ария1513411701-1

Невероятно ВИДЕО с над 9 млн. преглеждания! Кокошка свири… ария на Пучини на пиано с клюн!

декември 16, 2017