Коментари

Кирил Стаменов: Що е „хейтър” и има ли почва за него?

Кирил Стаменов: Що е „хейтър” и има ли почва за него?

 

стаменов14265051_1349561131750513_4049610353724832623_n

 

Може би се досещате от името… hater – мрази всички!

 

 

 
Хейтър е човек, който мрази всички около него, злобен, човек – асоциален, без личен живот, обичайно е в позицията да се отнася негативно към нещо, което повечето хора одобряват; негативен, враждебно настроен тип.

 

 

 

 
Хейтърът намира недостатъци във всичко което не е негово, не притежава или не може да прави. От английски „to hate“ – мразя…
Те са между нас, в социалните мрежи, в квартала, в блока в който живеете, ваши колеги в работата, бизнеса … Те са навсякъде!

 

 

 

 
В социалните мрежи повечето са без лица, с чужди снимки на профила, котенца, цветенца, хубава природа. Те ви искат приятелство, наблюдават и четат вашите публикации, тези на приятелите ви, те самите нищо не правят защото не могат – само споделят, качват снимки и картинки от социалните мрежи и интернет, докато се вържете и решите, че са ви приятели и след това започват да изливат помията от себе си върху всичко и всеки!

 

 

 

 
Това е звездния миг на хейтера – да показва омраза, да хули, обижда, да намира кусур на всичко и всеки, да критикува … Това е върха на неговата скрита същност, на неговата душевност.

 

 

 
Хейтърите не са само в социалните мрежи, те са ваши съседи, които ви поздравяват всеки ден учтиво, показват съпричасност, съчувствие, „радват” се на децата ви, гледат да измъкнат някаква информация за вас, а след това да ви очернят, да пускат всевъзможни гадости по ваш адрес и са много щастливи ако успеят поне с нещо да ви навредят …

code Copy and paste this code on your site.

 

 

 

 

Те искат вие да не сте щастливи, те ви наблюдават зад пердетата, подслушват ви, разпитват за вас само и само да могат да излеят в подходящ момент омразата си срещу вас, срещу всичко нормално и човешко, защото те мразят всичко и всички!

 

 

 
Любимо място на хейтърите са популярните форуми, блогове и чатове. Там може да „облъчи“ голямо количество хора със собствената си неприязън, без никой да знае кой си и какъв си. Аудиторията е гарантирана, а „посланието“ ще достигне не само този, за когото е предназначено, а и до неговите приятели.

 

 

 
Той не може да намери щастие от успеха на друго лице…
Хейтърите са едни от най-досадните хора, тъй като те винаги ще намерят недостатъка в нещо положително.

 

 

 
Хейтърите се хранят с кръв, те не могат да понесат успеха на друг, щастието му, положението му в обществото, това че някой е постигнал нещо повече от тях, не е мишок и нещастник като тях, че той – другият е успял, че може, че знае повече от тях …

 

 

 

 
Хейтъра трудно ще го познаете – той обикновено е добре облечен, излъскан и мазен, потаен, гледа да намери контакт с вас или ваши приятели с една единствена цел – да ви оплюе, окаля, очерни в подходящ момент!

 

 

 
Хейтъра е този който преди години с най-голямо удоволствие ставаше доносник, пишеше доноси, а ако не го потърсеха той сам предлагаше услугите си …

 

 

 

 
Хейтъра е най-обикновен неудачник, нещастен човек който не знае как и не може да намери собственото си щастие в живота, за него най-голямото щастие е когато успее да окаля и очерни друг, нещо което другите харесват, на него му доставя удоволствие единствено когато може да подразни, да нарани някого, той не харесва никого и нищо!

 

 

 

 
Хейтърите са навсякъде около нас, в живота ни, в обществото … Той се храни от собствената си злоба и ненавист към всеки и всичко!
Да, хейтърите са тук и винаги ще ги има …

 

 

 
Не им се връзвайте!

 

 

 
Мачкайте ги щом ги усетите, те са вредни …

 

 

Кирил Стаменов, фейсбук

Снимка на Kiril Stamenov.

0
Коментари

More in Коментари

boiko13

Защо в проспериращата ти държава хора се палят живи от мизерия?

февруари 7, 2019
сащ-венецуела-476x260

Не е далеч времето, когато моделът на преврата във Венецуела ще стане всеобщ

февруари 6, 2019
иво66598

След ветото – пълно мълчание! За какво бяха загрижените пози и заклинанията?

февруари 6, 2019
stamenov

Борете се за правата си, българи! Тук в Родината си! Тук са вашите родители, приятели, съученици, детство, тук получихте образование …

февруари 6, 2019
румен1544847847_Румен-Радев-даде-Бюджет-2019-на-Конституционни-съд-България

Импийчмънт за президента?! Вярвате ли си?

февруари 6, 2019
месоScreen-Shot-2018-08-10-at-12.34.29

Искаме си свободата. Онази свобода, при която всички бяхме солидарни, сплотени и не се мразехме

февруари 6, 2019